Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/11/08 18:24 Toplam 216 oyuncu 48 sunucu 1082 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Yardım

^1|SpH|^9Bur@k
Tuğgeneral
Tuğgeneral

Tımarlı Sipahiler

25 Temmuz 01:54 %0
ben yeni harita pakedini yükledim fakat servere giremiyorum

Tora

25 Temmuz 03:58 %0
Girmeye çalıştığınız zaman çıkan hata mesajı nedir?
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

^1|SoL|^3akem87
Tümgeneral
Tümgeneral

Silence Of The Lambs

25 Temmuz 12:09 (25/07, 12:18) %0
aynı sorun bende de var.ben de server a giremiyorum haritaları yüklediğim halde.

verilen hata şu;http://img254.imageshack.us/img254/3792/cod2ut3.png

Tora

25 Temmuz 12:39 %0
osn.iwd dosyasını gerekli yere taşımamışsınız.
Dolayısıyla bulamıyor ve sunucudan indirmeye çalışıyor. Otomatik download kapalı olduğundan ötürü de indirmiyor.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

^1|SoL|^3akem87
Tümgeneral
Tümgeneral

Silence Of The Lambs

25 Temmuz 14:51 %0
bi de ne yapmamız gerektiğini söyler misin?

Tora

25 Temmuz 15:33 %0
Dosyanın nereye koyulacağı harita paketindeki metin dosyasında yazmaktadır.

^1|SpH|^9Bur@k
Tuğgeneral
Tuğgeneral

Tımarlı Sipahiler

25 Temmuz 15:43 %0
direk winrar kur programını indirdim main dosyasına çıkardım haritalar var gözüküo ama arkadaşla aynı hatayı verio

selixx
Tuğgeneral
Tuğgeneral

Lor Of The Cod.

26 Temmuz 18:47 %0
ya arkadaslar ben oynuyorum oyundan sonra bakiyorum yüğzdem ne kadar artmis ama hic bi degisiklik olmuyor nedn ya lütfen yardim edin

selixx
Tuğgeneral
Tuğgeneral

Lor Of The Cod.

26 Temmuz 18:47 %0
ya arkadaslar ben oynuyorum oyundan sonra bakiyorum yüğzdem ne kadar artmis ama hic bi degisiklik olmuyor nedn ya lütfen yardim edin

Tora

27 Temmuz 01:23 %0
Anında yansımamakta.

^1|SpH|^9Bur@k
Tuğgeneral
Tuğgeneral

Tımarlı Sipahiler

28 Temmuz 10:26 %0
sanırım oynasanada yüzdeler anında değil toplu olarak arttırılıyor

Ravenlyx Quella
Oyuncu
17 Ağustos 02:00 %0
Hangi oyun bu ya

Tora

17 Ağustos 09:31 %0
alıntı:
Gönderen: Ravenlyx Quella
Hangi oyun bu ya

COD2

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön