Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 23:15 Toplam 137 oyuncu 50 sunucu 654 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Yardım lütfen ..

<cL>sLim.
Yarbay
Yarbay
23 Temmuz 22:01 %0
Ya bilgisayar normal oyunda kasmazken pam 4 esl modeda akıl almaz bir şekilde kasıyor. Full lowda oynamama rağmen. Sizce ne yapmam lazım?? Sistemimide yazayım :
Pentium 4 2.80 ghz islemci, 512 mb ati ekran kartı şu anda modeli aklımda değil ve 512 ram .
Bu pam4 esl mode de kasmaması için yapabilcek bişeyim var mı ? Cidden eziyet oluyor bana maçlarda. Heves falan kalmıyor.

burried deep, forever presumed dead...

gercekrenegade
Albay
Albay
24 Temmuz 13:29 %0
512 ram olduğundandır benimde 512 ram oyun oynanmıyor çile gibi arada çok güzel oynanıyor ama 512 ramdan dolayı her maptan sonra server disconnect kasmalar donmalar olabilir bence ramini 1 gb falan yaparsan bu olaylar düzelebilir

Asprox
Oyuncu
24 Temmuz 13:38 %0
Serverda olusan lag dan dolayi olabilir klan serverlarinin büyük çogunlugu millionone dan alindigi için lagdan geçilmiyor. Eger pc den kaynaklandigini düsünüyorsan public serverda ki fps degerini ve pam serverdaki fps degerini yaz.

BU İMZAYA ERİŞİM MAHKEME KARARI İLE ENGELLENMİŞTİR

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
24 Temmuz 14:15 (24/07, 16:20) %0
Ramle falan alakası yok.Ram fps we oyun akıskanlıgı olarak atıorm 1gb ta 5-10 fps gibi bir değer artışı werir.
Benden sana tawsie ekran karti al : ) Ben aldım cok super oluo : )
Dahada olmadı bazı kodlar war;
r_drawdecals 0
r_drawsun 0
r_drawwater 0
r_detail 0
bunları dene ;
Hala olmazsa at çöpe gitsin..Zira ben öle yapıodm ekran kartı kurtardı gelecekti pcye uygulayascagım yaptırımları :d

Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit

<cL>sLim.
Yarbay
Yarbay
24 Temmuz 15:40 %0
alıntı:
Gönderen: Caqante*
Ramle falan alakası yok.Ram fps we oyun akıskanlıgı olarak atıorm 1gb ta 5-10 fps gibi bir değer artışı werir.
Benden sana tawsie ekran karti al : ) Ben aldım cok super oluo : )
Dahada olmadı bazı kodlar war;
r_drawdecals 0
r_drawsun 0
r_drawwater 0
r_detail 0
bunları dene ;
Hala olmazsa at çöpe gitsin..Zira ben öle yapıodm ekran kartı kurtardı gelecekti pcye uygulayascagım yaptırımlardan :d
Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit

peki tamam ama ekran kartının zayıf olduğunu düşünmüyorum ben ya ... ekran kartı ; 512MB ATI RADEON X1600 SERIES kötümü sizce ?? zamanında 250 $ gibi iyi bir para vermiştim

burried deep, forever presumed dead...

Prds>Hollwander
Üsteğmen
Üsteğmen
25 Temmuz 03:06 %0
alıntı:
Gönderen: Asprox
Serverda olusan lag dan dolayi olabilir klan serverlarinin büyük çogunlugu millionone dan alindigi için lagdan geçilmiyor. Eger pc den kaynaklandigini düsünüyorsan public serverda ki fps degerini ve pam serverdaki fps degerini yaz.

reklam yapmak istemiyorum ama adam gibi bi yerden server almak istiyorsanız bana pm atın link yollayayım, biz de çok deneme yanılma sonucu bulduk hangi host iyi hangi host kötü

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: