arkadaşlar:
Windows xp SP3
amd anthlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.61GHz
2.00 GB RAM Geforce 9600 GT ekran kartı sistemim var cod4 ü yeni yükledim, makina yeni fakat ara sıra (çok sıklıkta) 6,7 saniyelik bir süre 20 fps ye kadar düşüyorum sonra tekrar 200-178 arasına geçiyor bu düşüşler neden dir ki? makina yeni virüs ihtimali 0 ? duyduğuma göre çift çekirdeklerde olan bi bug muş fakat çözümünü türkçe olarak bulamadım
kac para werdin sisteme ? bndede oluo ama 1-2 sanie snra duzelio heral sistem fazla yuklaenio dicem ama pc de iyi bn format atinca duzeldi ama bi dene bakalim olmazzsa ama dier arkadaslari da bi dinle daha mantikli bi fikir cikarda onu yaparsin ok
tmm hacım saolasın, 1 kağıt civarı bişi saydık sistem e :S abimde de var aynı sorun fakat onun ki daha az sıklıkla oluyor. işallag bi güncel sürümü çıkarda şu ana kart ın yada ekran kartının bi düzeltme olanağı dolar...
Cod4 acıkken hıcbırsey acık olmasın ;
Virüs programı dahil expoler dahil hepsini kapat.
Ctrl+alt+delete te işlemler bölümünde anlık bellek kullanımına bak cok yiyen warsa ve gereksizse sonlandır.Birde öyle dene.
Bir anda fazla yuklenme oluo pcne fps bi anda dusuo daha once bendede oluodu.Dediklerimi dene sorun dewam ederse baska bır ıhtımal war onu solerım : ) Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit ;)
Fps' yi sabitle böylece ani düsüsleri engellemis olursun ve böyle konulari Teknik destek bölümüne açarsan orda aradigin yardimi bulabilirsin. BU İMZAYA ERİŞİM MAHKEME KARARI İLE ENGELLENMİŞTİR
o işlemci bendede var çok iyi denilebilecek bi işlemci performans bakımından işlemci bakımından bi sorunun olmıyacağı kesin.
"One death is a tragedy. A million deaths is just a statistic"
kapatabildiğim bütün programları kapattım arkadaşlar ama olmadı nette random fps drop die aratınca benim gibi sorunlar yaşayan fakat işlemcisi farklı olan kardeşler var ama ingilizce olduğu için güvenemiyorum kendime bşi yaparımda yanlış olur diye, teknik desteğe de açıcam bu konuyu işallah orda bi çözüm yolu üretebiliriz...