Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 22:50 Toplam 161 oyuncu 50 sunucu 715 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life 2
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Point of wiev

gordonfreeman74
Oyuncu
22 Temmuz 16:04 %0
Arkadaşlar bu modda bir tane gargantua nın olduğu kapıyı güvenlik kartıyla açtım.Fakat ne oradan geçebiliyorum nede başka bir yerden.Bilen varsa yardım lütfen?

cybrq
Oyuncu
24 Temmuz 15:49 %0
alıntı:
Gönderen: gordonfreeman74
Arkadaşlar bu modda bir tane gargantua nın olduğu kapıyı güvenlik kartıyla açtım.Fakat ne oradan geçebiliyorum nede başka bir yerden.Bilen varsa yardım lütfen?

garguntua ney?bide resim falan koyarsan yardımcı olabilirm ben bitirdim oyunu...

gordonfreeman74
Oyuncu
25 Temmuz 15:35 %0
Gargantua şu kolarından alev çıkaran ayağını yere vuruncada kırmızı alev çıkaran dev yaratık varya o işte.

cybrq
Oyuncu
25 Temmuz 22:49 %0
he ewt hatırladım o yaratık senin peşnden geliyor yardımcı oluyor sana,askerlerin tankını patlatıyor büyük bi tane kapıyı kırıyor ordan geçiyosun

Menager
Yarbay
Yarbay
27 Temmuz 16:00 %0
Point of View. Şu kahverengi yaratığı kontrol ettiğimiz mod değil mi? Oynamıştım bende güzel bir moddu. Yalnız o Half Life 1 moduydu . Half Life 2 için de mi çıktı. Orada ben de takılmıştım. nereye gidersem gideyim ne yaprsam yapayım geçememiştim orayı. En sonunda hile yapıp geçmiştim.

gordonfreeman74
Oyuncu
28 Temmuz 08:43 %0
Sağol teşekkür ederim.Fakat ben onun tutulduğu yerin kapısını açtım ama onu yardıma çağıramadım.Nasıl yapabilirim?

cybrq
Oyuncu
28 Temmuz 20:25 %0
sen yürü gelir o...fakat gelmesse daha önceki bi save i load et tekrar aç kapıyı bi daha dene peşinden gelmesi lazım...

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: