Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 22:35 Toplam 171 oyuncu 50 sunucu 696 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Age of Empires
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Neden age of empires serverı yok

atrofi
Oyuncu
21 Temmuz 21:28 %4
Oynasana da neden age of empires serverı yok. bakıyorum natural selection quake serverları bomboş. hatta counter strike serverı bile çogu zaman boş. Age of olmasa bile red alert veya buna benzer strateji olyunları için server açılamazmı. Hamchi hamchi diyorsunuz ama şimdiye kadar hiç hamachi ile oyun oynayamadım. Oynayacak kişi bulmadığımdan.

Xasthur
THE PRESTIGE

07 Ağustos 02:51 %0
Aslında düşünülebilir.bende olmasını isterim acıkcası

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

Rahatsız Pesimistler Grubu

21 Ağustos 00:24 %0
sonuna kadar destekliyorum strateji oyunlarıda olsun artık birazda aklımızı kullanalım.

orakles
Yüzbaşı
Yüzbaşı
21 Ağustos 22:29 %2
benim bildiğim böle strateji oyunları tek tıklama ile girilecek oyunlardan deil bu yüzden hamachi gbi programlar kullanmak gerekior

ZamanDoldu
Çavuş
Çavuş
24 Ağustos 16:56 %0
aoe de enaz 2 kjişiye oynanıyor onada ayar lazım oynasanadfa da hep o ayarın açık kalması lazım yoksa 89 kişi felan olmadan oynayamassın beklemek lazım belki ondsandrı

|SS|^5|FuHReR|
Korgeneral
Korgeneral

WAFFEN-SS

03 Eylül 12:39 %2
Biraz kötü olurdu nasıl oynanacak biri servera girip adammı beklicek yada sonradan gelen adam hiç gelisemeden çöküp gitçek.Anca anlaşıp bikjaç arkadaşınla öyle olurdu yada nebilim işte bi uygulama gelirdi.yoksa age of serverda oynanmaz

MaNgA12
Oyuncu
24 Eylül 19:36 %0
ya server var ben oynadım ama benim abi min hacer arkadaşı var o açtı çok zor giriliyo

RYAN7R
Korgeneral
Korgeneral
29 Eylül 22:41 %2
sen yap

/SS/RHEoSTaT
Binbaşı
Binbaşı

WAFFEN-SS

02 Ekim 19:23 (02/10, 19:25) %2
Strateji oyunları için server açmak zor olur. Hamachi en iyisi. Hamachiturk gibi siteler var, her oyuna özel hamachi ağlarını bu gibi sitelerden bulabilirsiniz (ve ya o sitelere üye olursunuz, siz bir ağ kurarsınız ve o sitenin forumunda yayımlarsınız - ben bir ara C&C 3 ağı kurmuştum, 19 kişi olmuştuk)

edit: düşüncen takdire şayan gerçi, ona birşey demiyorum =) Ayrıca gereksiz bazı serverların açık olduğu da bir gerçek =)

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

Rahatsız Pesimistler Grubu

06 Ekim 12:45 %0
Ya bence güzel bi fikir.Birazcık bir çabayla yapabilir yetkili kişiler.

gomili
Oyuncu
06 Ekim 12:58 %0
Ya arkadaş bunu söylemekle cok haklısın. Mesela Age of Empıres ııı kopya eso'ya bağlanamıyorum. oynasana.com'da Age of Empıres ııı serverı olsa hiç de fena olmaz.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: