Oynasana da neden age of empires serverı yok. bakıyorum natural selection quake serverları bomboş. hatta counter strike serverı bile çogu zaman boş. Age of olmasa bile red alert veya buna benzer strateji olyunları için server açılamazmı. Hamchi hamchi diyorsunuz ama şimdiye kadar hiç hamachi ile oyun oynayamadım. Oynayacak kişi bulmadığımdan.
aoe de enaz 2 kjişiye oynanıyor onada ayar lazım oynasanadfa da hep o ayarın açık kalması lazım yoksa 89 kişi felan olmadan oynayamassın beklemek lazım belki ondsandrı
Biraz kötü olurdu nasıl oynanacak biri servera girip adammı beklicek yada sonradan gelen adam hiç gelisemeden çöküp gitçek.Anca anlaşıp bikjaç arkadaşınla öyle olurdu yada nebilim işte bi uygulama gelirdi.yoksa age of serverda oynanmaz
Strateji oyunları için server açmak zor olur. Hamachi en iyisi. Hamachiturk gibi siteler var, her oyuna özel hamachi ağlarını bu gibi sitelerden bulabilirsiniz (ve ya o sitelere üye olursunuz, siz bir ağ kurarsınız ve o sitenin forumunda yayımlarsınız - ben bir ara C&C 3 ağı kurmuştum, 19 kişi olmuştuk)
edit: düşüncen takdire şayan gerçi, ona birşey demiyorum =) Ayrıca gereksiz bazı serverların açık olduğu da bir gerçek =)
Ya arkadaş bunu söylemekle cok haklısın. Mesela Age of Empıres ııı kopya eso'ya bağlanamıyorum. oynasana.com'da Age of Empıres ııı serverı olsa hiç de fena olmaz.