| Yazar | Konu: Diablo 3 için değişime çağrı |
| Oyuncu |  | 21 Temmuz 00:58 %0 | |
|
İmzanızda bu resimi kullanıp
http://img137.imageshack.us/img137/899/d3qp1.gif
Bu adresin açılmasını sağlayıp, katkıda bulunabilirsiniz.
http://www.petitiononline.com/d3art/petition.html
Yazıyı tamamen çevirmek isterdim ama malesef vaktim yok. Özet olarak şunu söyleyebilirim; WarCraft tarzından kurtulup, Diablo'nun gerçek ruhunu verebilecek sanatsal görüntü yönetmenliği isteniyor. Oyunun henüz alfa aşamasın başlarında olmasına rağmen, belirlenmiş olan sanatsal yaklaşım, değiştirilmesi zor bir meseledir. Oyunun grafik motorunu değiştirmek bile bunu yanında kolay bir meseledir. Bu yüzden tepkisini belirtmek isteyen varsa ilgili E-posta'yı şimdi göndersin. Yarın çok geç olabilir (klişe oldu =) |
| |
|
|
 Moderatör |  | 21 Temmuz 18:36 %0 | |
|
Amma abarttınız ya.
GameX forever |
| |
| Oyuncu |  | 22 Temmuz 12:35 %0 | |
|
| Üstün başın WoW toprağı koyuyor senin, Outland kal sen, kış kış =) |
| |

|  | 26 Temmuz 00:22 %0 | |
|
| Bu harekete karşı petition var mı.. Ben ona katılmak istiyorum ciddi olarak. Oyunun renk paletini beğenmeyenleri ciddi olarak anlamış değilim. Mümkün olsa light radius 0 olarak oynamak isteyecekler herhalde. |
| |
 Moderatör |  | 26 Temmuz 11:11 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: darktrpr
Bu harekete karşı petition var mı.. Ben ona katılmak istiyorum ciddi olarak. Oyunun renk paletini beğenmeyenleri ciddi olarak anlamış değilim. Mümkün olsa light radius 0 olarak oynamak isteyecekler herhalde.
Aynı şekilde bir imza kampanyası görmüştüm sanırım ama bunlar kadar kapsamlı birşey değildi.
Bende gayet beyendim. Sanki wilderness çokmu karanlıktı.
GameX forever |
| |
 Moderatör |  | 26 Temmuz 16:12 %0 | |
|
WoW beyninizi peynire çevirmiş sizin... act1 de girin bakalım dungeonlara, monastary'ye..
Diablo II'de canlı renkler cehennemde vardı; parlak kırmızı ve turuncu. bide yanan iskeletler.
act 5 silme gri tonu. tamamen yıkılmış ve parçalanmış durumda. çorak ve soğuk havası gayet güzel şekilde verilmiş.
act 3 de canlı renkler var gerçekten. kokuşmuş ve hastalıklı gibi görünen radyoaktif yeşil ağaçlar ve parlk kırmızı gözlü adamın kafasına kafasına frenzy yapan ağaçlar var.
act2 silme sarı. kum ve çölün ortasında başka ne renk olacaktı ? zaten onunda yarısından sonra tamamen karanlık (tainted sun).
act4...zaten cehennem, girmiyorum bile.
bunların içinde en normale yakını yeşil çimli act1. ondada hiç bu demoda ki gibi "şu ortada mal mal gezen 2 iskeleti keselimde, bi mangal yapalım manzaraya karşı" dedirten bir hava yok.
dont try to kill me cos i'm allreadydead.
And The Heavens Shall Tremble.
A call to arms to the Heroes: Diablo III
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 26 Temmuz 19:07 %0 | |
|
Girdin gözüme olredicim :D
alıntı: Gönderen: allreadydead
WoW beyninizi peynire çevirmiş sizin... act1 de girin bakalım dungeonlara, monastary'ye..
Diablo II'de canlı renkler cehennemde vardı; parlak kırmızı ve turuncu. bide yanan iskeletler.
act 5 silme gri tonu. tamamen yıkılmış ve parçalanmış durumda. çorak ve soğuk havası gayet güzel şekilde verilmiş.
act 3 de canlı renkler var gerçekten. kokuşmuş ve hastalıklı gibi görünen radyoaktif yeşil ağaçlar ve parlk kırmızı gözlü adamın kafasına kafasına frenzy yapan ağaçlar var.
act2 silme sarı. kum ve çölün ortasında başka ne renk olacaktı ? zaten onunda yarısından sonra tamamen karanlık (tainted sun).
bunların içinde en normale yakını yeşil çimli act1. ondada hiç bu demoda ki gibi "şu ortada mal mal gezen 2 iskeleti keselimde, bi mangal yapalım manzaraya karşı" dedirten bir hava yok.
[B]lood [A]crid [A]nguish [L]astimar
Xebani Webzine & Radyo
www.xebani.com - darK sound of Holy days... |
| |
| Yarbay |  | 26 Temmuz 22:19 %0 | |
|
| Açıkcası videoda gordugum oyun içi görüntülerine bayıldım. Baskaları icin bu gafikleri sevmek zaman alır belki ama neden begenilmedigini de anlamıs degilim. |
| |
 Moderatör |  | 27 Temmuz 02:02 %0 | |
|
Senin beynin cıvımış biz bişey diozmu ölredi. Monasterynin atmosferinden çokmu farklı videoda görünen o kapalı mekan. Atmosfer oynanırken anlaşılır. Ben sana ingilizce konuşurken arka planda d2 videosu koysam çokmu ürkütücü kasvetli gelecek? Anası pastel babası suluboya gibi duran fetishler sorun değildi de mangal yakılası zombilere niye takarsınızki. Tutturmuşsunuz bi anti-wowculuk bari d3 e takmayın. Görende boss diye karşınıza Vandarı koydular sanar.
GameX forever |
| |
 Moderatör |  | 27 Temmuz 15:38 %0 | |
|
onuda yapar blizzard. cow lvl'ı azeroth'da geçirmenin yollarını arıyorlardır.
evet ayroca monastary de günlük gülüstanlık D2'de ki haline göre. bi kere çok fazla ışık var. renkler bi acaip. mat desen değil parlak desen değil. çizgi film havası var. niyeyse bütün detayları gösterelim gibi gamma'sı açılmış bir durum var.
oyun bu kadar aydınlık ve güneşli olacaksa barbar için güneş kremi eklesinler. yazık amca çıplak geziyo zaten....
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
. |
 Moderatör |  | 27 Temmuz 17:14 %0 | |
|
onuda yapar blizzard. cow lvl'ı azeroth'da geçirmenin yollarını arıyorlardır.
evet ayroca monastary de günlük gülüstanlık D2'de ki haline göre. bi kere çok fazla ışık var. renkler bi acaip. mat desen değil parlak desen değil. çizgi film havası var. niyeyse bütün detayları gösterelim gibi gamma'sı açılmış bir durum var.
oyun bu kadar aydınlık ve güneşli olacaksa barbar için güneş kremi eklesinler. yazık amca çıplak geziyo zaten....
Aslında böyle konuşman sevindiriyor olredi beni. Sen bir oyuna çıkmadan yorum yapınca tersi çıkıyor hep. Bkz hellgate.
GameX forever |
| |
 Moderatör |  | 28 Temmuz 08:22 %0 | |
|
neyini beğenmedin hellgate'in ?
|
| |
 Moderatör |  | 28 Temmuz 14:59 %0 | |
|
neyini beğenmedin hellgate'in ?
Neyini beğendin desen daha kolay olur cevaplaması.
GameX forever |
| |
| Oyuncu |  | 04 Ağustos 22:39 %0 | |
|
Diablo 3 tanıtıldığı şekilde piyasaya çıkacak.
http://server1.megagames.com/news/html/pc/diablo3tokeepitscolors.shtml
Haber içeriği
Diablo 3 tanıtılalı 3 hafta bile olmadı ve 50.000'den fazla seveni "Sulu boya WoW" çalışmalarını, daha karanlık bir tarza çevirmeleri için e-posta gönderdi (ilk mesajımdaki link ve benzerleri vasıtası ile).
Ancak, bu bile Blizzard'ı sanat yönetimini tekrar düşünmeye ikna edemedi.
Dizayn müdürü/yöneticisi (artık ne diyorlarsa) Jay Wilson, geriye dönüş olmayacağını söyledi. Sanat yönetiminde çok memnunuz. Sanat yönetimi kadrosuda mutlu. Şirketimiz mutlu. Gerçekten bu stili çok sevdik ve değiştirmeyeceğiz.
Yeni oyunumuz için Diablo2'nin karanlık ve ortaçağ (gothic karşılığı bu sanırım) havasını terk etme konusu, Diablo 3 tasarımcıları arasında en çok tartışılan konu oldu ancak, "oynanış" kararımızı belirleyen en büyük etken oldu. Ekranda 4-5 farklı türden, 30'u aşkın birim varken, en önemli meseleniz, "Hedef önceliği" oluyor. Birimleri hızlı bir şekilde birbirinden ayırıp ve karar vermeniz gerekiyor. Bütün dünya ve içindeki yaratıklar gri ve tonlarında olunca, bunu yapamazsınız. |
| |
| Oyuncu |  | 05 Ağustos 22:28 %0 | |
|
SC2 = WoW in Space
Diablo 3 = WoW in Tristram
Para makinası WoW'dan vazgeçmeleri imkansız. Bu oyun daha güzel geldi gözüme.
http://titanquestgame.com/screenshots/large/2.jpg
http://titanquestgame.com/screenshots/large/1.jpg
http://img.zamunda.net/bitbucket/Titan-Quest---Greek-Village.jpg
Zavallıların şirketlerini "Diablo özentisi" diye diye batırtmışlardı. Şimdi Diablo'nun haline bak.
http://img142.imageshack.us/img142/6826/diablo3tw8.jpg |
| |
 Moderatör |  | 06 Ağustos 01:20 %0 | |
|
Beğenmeyen almaz oynamaz sonuçta adamlar pazarlama stratejisini ona göre belirliyor. İşi propagandaya çevirmenin alemi yok. Ben beğendim ne olacak?
GameX forever |
| |
| Oyuncu |  | 06 Ağustos 08:52 (06/08, 08:53) %0 | |
|
| Öncelikle herkese merhaba. Uzuun zaman heyecanla ve zevk alarak diablo 2 oynamış bir oyuncu olarak söylüyorum ki diablo'da kökü değişikliklere gidilmesi kaçınılmaz, bakınız diablo ve diablo 2 arasındaki grafik farkları gözümüzü hiç rahatsız etmedi, diablo 2'nin aynısı grafiklerle ya da en azından renkleriyle bir diablo çıksaydı eminim hiç memnun olmazdım, netekim "bunun diablo2'den ne farkı var" sorusu beni oyundan soğuacaktı bunu da biliyorum. Videolarda gördüğümüz grafikler daha bitirilmemiş halleri, hele oyun bir bitsin, hele elimize bir geçsin, şimdiden atıp tutmak yerine az daha sabredelim, nasıl olsa olası bir beğenmeme durumunda bundan en zararlı çıkacak olan blizzard...Bu kadar uğraştıktan sonra bunu göze alabileceklerini sanmıyorum. |
| |
| Oyuncu |  | 06 Ağustos 20:53 %0 | |
|
Bunu mal alırken daha önce biri sana söyledimi? Beyenmiyorsan alma a-K şeklinde birşey duydun mu ?
Bu iş propaganda değil sadece eleştiri. biz bunu beyenmedik lütfen değiştirin çağrısı. Aynı SC2 deki siege tank ta olduğu gibi. Adamlar gelen eleştiriler üzerine değiştirdiler tankın çizimlerini.
Beğendiysen birşey yapmana gerek yok zaten. Beğenmeyenlere tepki göstermenede gerek yok.
Sen git dmc4 oyna XD
alıntı: Gönderen: [GX]Bortu
Beğenmeyen almaz oynamaz sonuçta adamlar pazarlama stratejisini ona göre belirliyor. İşi propagandaya çevirmenin alemi yok. Ben beğendim ne olacak?
GameX forever
Xebani Webzine & Radyo
www.xebani.com - darK sound of Holy days... |
| |
 Moderatör |  | 06 Ağustos 22:30 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: baal | manowar
Bunu mal alırken daha önce biri sana söyledimi? Beyenmiyorsan alma a-K şeklinde birşey duydun mu ?
Bu iş propaganda değil sadece eleştiri. biz bunu beyenmedik lütfen değiştirin çağrısı. Aynı SC2 deki siege tank ta olduğu gibi. Adamlar gelen eleştiriler üzerine değiştirdiler tankın çizimlerini.
Beğendiysen birşey yapmana gerek yok zaten. Beğenmeyenlere tepki göstermenede gerek yok.
Sen git dmc4 oyna XD
Xebani Webzine & Radyo
www.xebani.com - darK sound of Holy days...
Beğenmeyene tepki gösterdiğim fln yok. Tmm 1 dersin 2 dersin de bunu propaganda yapar gibi sürekli msj atıp bu kötü bu daha kötü bu pis kaka oynanmaz blizdekiler aptal bilmio bu işi vs şekline dönerse eh ama yeter tadında bırakın derim.
Ayrıca sanane dmc4 ümden kıskanç herif.
GameX forever |
| |
| Oyuncu |  | 07 Ağustos 12:53 %0 | |
|
| kuru gürültü oyun çıktıktan 3 ay sonra herkes susup oynuyacak babalar gibi |
| |
| Oyuncu |  | 09 Ağustos 01:50 %0 | |
|
Diablo 3 görsel yönüne karar veren, yarattığı dünya ve karakterlere WOW be! dedirten, sanat yönetmeni Brian Morrisroe istifa etti. Bilgisayar parçaları satacakmış.
http://server1.megagames.com/news/html/pc/diablo3artdirectorresignscolorfulartstylestays.shtml
Milyon dolarlık bir projeden elini ayağını çekip bilgisayar parçası satması cesurca bir hareket olmuş. Aynı şeyi yapmam için birinin beni kovması gerekirdi.
Ressamlar üzerinden güzel bir D3 yorumu okudum. İngilizcenizin de pası gider bu arada.
http://www.diablofans.com/forums/showpost.php?p=324584&postcount=42 |
| |
| Oyuncu |  | 13 Ağustos 20:09 (13/08, 20:10) %0 | |
|
| ŞÜKRÜ |
| |
| Oyuncu |  | 14 Ağustos 08:56 %0 | |
|
piyango musunuz ??   |
| |
| Oyuncu |  | 14 Ağustos 11:21 %0 | |
|
| 5+1 in +1 iyiz kenan |
| |
 Moderatör |  | 17 Ağustos 17:32 %0 | |
|
Kurthan Yılmaz:
böyle saçma sapan içeriksiz mesajlar atmaya devam edip her türlü konuyu absürd noktalara taşımakta kararlı mısın ?
|
| |
| |