Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 22:40 Toplam 182 oyuncu 50 sunucu 721 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Amazon kasacamda taktik lazım:)

Seifer_Almasy
Oyuncu
14 Temmuz 12:21 (14/07, 12:56) %0
6 sene aradan sonra diablo3 ü de görünce iştahım kabardı ve yeni char kasayim dedim.amazon biraz karışık bir karakter olduğu için hangi yönde gideceğime karar veremedim.
şimdi bow mu javelin mi yoksa ikisini birden mi gitsem? duel falan yapmayacağım.single da rahat ilerlemek ve mobları 7 ye bölmek amacım rahat rahat.hangi tecrübe ağacını önerirsiniz? tabiki nedenleriyle statlarda da 2dex 2vita 1str gidiyorum.bilmiyorum ne kadar mantıklı?
birde cow level da kralı öldürünce bir daha giremiyormuyduk? epey unutmuşuz
birde item olarak ne önerirsiniz? ayrıca hangi rune un nerden düştüğünü yazan bi yer var mı?
hangi itemin kimden düştüğünü öğrenebiliyormuyduk?
javelin 60 tane atabiliyorum.onun sayısını ne alarak arttırıyorduk?

Seifer_Almasy
Oyuncu
16 Temmuz 12:03 %0
sanırım amazoncu kalmamıŞ

[GX]Bortu

Moderatör
16 Temmuz 13:28 %0
oynayan pek kalmadı desek daha iyi.

GameX forever

GoXP_UnDY1nG
Guild of eXPerience

19 Temmuz 03:13 %0
Paladin adam amazon oynayacam derse böle olur :p :]

CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!

Seifer_Almasy
Oyuncu
25 Temmuz 18:47 %0
neyse birçok soruyu hallettik.fakat eskidendi kafamı kurcalardı bu magic find olayı.şimdi boss u players1 ile veya 8 ile kessem düşecek itemin kalitesi değişiyor mu? ayrıca son darbeden önce mi mf item takılmalı? yoksa misal mep in odaya girmeden hemen önce mi?

baal | manowar
Oyuncu
25 Temmuz 21:26 %0
players 8 ile düşme ihtimali artıyordu diye hatırlıyorum.
Mephe gitmeden değil son darbeyi vurmadan önce kuşanıyosun.
Hatta merc e ver itemları son darbeyi o vursun ama p8de zor tabi :D

[B]lood [A]crid [A]nguish [L]astimar
Xebani Webzine & Radyo
www.xebani.com - darK sound of Holy days...

screamer
Oyuncu
28 Temmuz 10:37 %0
herkes bowazon multipleshots gidiyor.şöyle okları 15e 20ye bölüp belli bir alana saldırıyor.benim tercihim jawazon aslen.poison javelin gidiyorum.lightning'e niye gitmediğimi bende hatırlamıyorum.her neyse.diyeceğim şu ki karışım yapma amazon'da pek tutmuyor siinerjileri falan vereceğim derken diğer bow veya javelin skilline tam 20 puan civarı atayamıyorsun.ya jawazon yada bowazon seç ve git derim.

BoneAsh
Oyuncu
28 Temmuz 18:53 %0
bowazon da hatırladıgım piercing olduktan sonra freezing arrow güzel kitle imha silahıydı, guided da boss lar için iyiydi.
ama bence boşver amazon u poison necro'yla zehrin keyfine var

GoXP_UnDY1nG
Guild of eXPerience

29 Temmuz 04:44 %0
alıntı:
Gönderen: baal | manowar
players 8 ile düşme ihtimali artıyordu diye hatırlıyorum.
Mephe gitmeden değil son darbeyi vurmadan önce kuşanıyosun.
Hatta merc e ver itemları son darbeyi o vursun ama p8de zor tabi :D
[B]lood [A]crid [A]nguish [L]astimar
Xebani Webzine & Radyo
www.xebani.com - darK sound of Holy days...

Bunlara ilave mf'de son vuruşdan çok mf'yi doldurmak önemli.. Keserek gidersen mf dolar ama dandik bir karakteri öldürerek mf'yi boşaltma ihtimalin var örneğin keserek giderken dandik kesdiğin yaratıklarda rare itemlerin arka arkaya düşmesi.. :] Bu durumda hiçbirşey kesmeden direk baal,meph gibi yaratıkları öldürmen gerekir.. Zamanında bunlarla ilgili bir rehber vardı gerci arşivi bir incele derim..
Not: Sözüm 1.09'da gecerli idi ama 1.11'de gecerliliğini korur mu bilemem..
Not2: manowar 1.11 için konuşmuş(öle tahmin ediyom) Son vuruş olayı 1.11'de de gecerli olduğuna göre mf olayıda gecerlidir ;)

CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!

gercekSincap
Başçavuş
Başçavuş
23 Ağustos 20:10 %0
spear ve javelini de bow ve crossbowu da denedim bence ok daha iyi.Okla oynama stratejisini becerebilirseniz karşınızda adam duramaz.strafe veya freeze arrow bence müthiş skiller.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: