| Yazar | Konu: Call of duty 2 deki hatalar |
Tuğgeneral
^2(Dead)

|  | 13 Temmuz 22:24 (13/07, 22:26) %0 | |
|
arkadaşlar call of duty 2 deki hatalardan biri de düşman dan gelen bombanın yerden alınıp atılamaması bizim attığımızı düşmanlar single player da alıp atabiliyor ama biz atamıyoruz bunu biz call of duty4 de yapabiliyoruz ilgilenenler bi çaresine baksa da bu bombaları serverlarda yerden alıp atsak daha hoş olur bence siz de istekleriniz buraya yazın inşallah ilgililer duyarlı olur.TEŞEKKüRLER şimdiden
tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? |
| |
|
|
Tuğgeneral
GENC OSMANLILAR

|  | 13 Temmuz 22:34 %0 | |
|
zaten bence bombalar single playerdekine göre daha çabuk patlıyor sen onu atmaya kalksan elinde patlar  |
| |
Yarbay
GENC OSMANLILAR

|  | 13 Temmuz 22:40 %0 | |
|
bombayla öldürmenin zevki kalmaz o zaman  |
| |
Korgeneral
Mortars

|  | 13 Temmuz 22:50 (13/07, 22:59) %0 | |
|
Farkındaysan Cod2'de sana atılan bombalar bir saniyeye kalmandan patlamış oluyor.Cod4 te ise istediğin saniye aralığında bomba gönderme imkanın var (dikkat ettiysen istediğin saniye aralığında dedim)
Ufak bir detay için kafanı yormaya değmez.Kafanı gündemde yer alan haberlerle yormanı tercih ederim.
Böylece boş topiç açılma durumu bir hayli azalmış olur...
No more eX. |
| |
zelzele

|  | 13 Temmuz 22:52 (13/07, 22:54) %0 | |
|
bu hata değilidir yapımcılar koymamış bu özelliği. hata 'bug' nedir öğrenin gelin..
Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel,is just a freight train coming your way |
| |
Tuğgeneral
^2(Dead)

|  | 13 Temmuz 23:15 %0 | |
|
bana göre bu bir hatadır ve sizin böle hatalar gözünüze çarptıysa yazın düzeltmeler yapmaya çalışalım dedim cevap yazıyorsanız doğru düzgün cevap verin
| |
| Albay |  | 13 Temmuz 23:39 %0 | |
|
bence oyundaki en büyük hata rusların ingilizce konuşması
söz konusu vatan ise gerisi teferruattır |
| |
Tuğgeneral
^2(Dead)

|  | 14 Temmuz 01:21 (14/07, 01:22) %0 | |
|
doğru söylüyosun kardeşim onu yapamamışlar
sözüm sana infinity ward sineması yıllardır bize rusu ingiliz tanıttın gün gelecek ruslar oyunda rusça konuşacak (Gora dan alıntıdır )
zuha.
| |
| Albay |  | 14 Temmuz 09:26 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^2(Dead)ac1yomu
doğru söylüyosun kardeşim onu yapamamışlar
sözüm sana infinity ward sineması yıllardır bize rusu ingiliz tanıttın gün gelecek ruslar oyunda rusça konuşacak (Gora dan alıntıdır )
zuha.
tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen?
Sözüm sana Eren aylardır forumu gereksiz topiclerle doldurdun.Dikkat et başına bir şey gelmesin.   
Kah Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi;Kah İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni!.. |
| |
| Oyuncu |  | 14 Temmuz 14:40 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: kasusbelli
bence oyundaki en büyük hata rusların ingilizce konuşması
söz konusu vatan ise gerisi teferruattır
ewt bu ruslarin konusma olayi var
bide belli olmasin diye heralde rus aksaniyla konusuyolar ingilizceyi 
KOCA ÇORUMLU |
| |
. |
Tuğgeneral
^2(Dead)

|  | 14 Temmuz 15:36 %0 | |
|
Sözüm sana Eren aylardır forumu gereksiz topiclerle doldurdun.Dikkat et başına bir şey gelmesin.
----------------
Kah Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi;Kah İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni!..
emir senin bana gıcığın var olm git sen cod 4 oyna biz burda bi konuyu tartışıyoruz ve düzeltmeye çalışıyoruyz
| |
| Binbaşı |  | 14 Temmuz 16:17 %0 | |
|
| admiral modda atılıyo çünkü bombanın yakınına gelince pick up yazıyo hiç denemedim bi kere denicem |
| |
| Albay |  | 14 Temmuz 20:03 %0 | |
|
ac1yomu senin buldugun da hata mı be bence en buyuk hata oldukten yarım saniye sonra tekrar doğmamız ya sonucta bu bi oyun yapımcı oyunu nasıl yapıyosa biz de onu oynamak zorundayız dedigin gibi oynasana atılan bombayı yerden alıp fırlatmak gibi bi ozellik getirebiliyosa kendi oyununu kendi yapar zaten |
| |
Tuğgeneral
^2(Dead)

|  | 14 Temmuz 21:38 %0 | |
|
bence hatalardan biri de düşmandan bomba geliyor ve bizim askerler hemen yanına veya üzerine yatıyor galiba bizi düşünüyorlar
| |
| Oyuncu |  | 15 Temmuz 11:26 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^2(Dead)ac1yomu
bence hatalardan biri de düşmandan bomba geliyor ve bizim askerler hemen yanına veya üzerine yatıyor galiba bizi düşünüyorlar
tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen?
bn bizim adamlarin attiği bombanin üstüne kosuyorum yatip bekliorum patlio bizim adam ölüyo
ama bazen bombalari tutturamayinca düsman bombasiyla ucuyorum 
KOCA ÇORUMLU |
| |
Tuğgeneral
^2(Dead)

|  | 15 Temmuz 14:09 %0 | |
|
hahaha helal sana
| |
| |