Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 20:29 Toplam 240 oyuncu 50 sunucu 1099 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Diablo3 ilk izlenimler, eleştiriler, güzellikler....

WinZip
Oyuncu
17 Eylül 18:38 %0
D3 çıktığında veya çıkacağı duyrulduğunda muhtemelen 2010 yılında olacağız ve sistem gereksinimlerini ve görselliğin kalitesini hayal bile etmek şimdiden çok zor olacak.

Sonuçda efsane geri gelecek ama meraak ettiğim hikayesi ne olacak tamam açıklamaya göre cennetle cehennem arasında bir savaş olacak ama diabloyu d2 sonunda öldürmüştük hatırlarsanız!

Şimdi lider ve düşman karakter kim olacak ve hikaye nasıl birleşecek yoksa şu bütün hikayeleri ve efsaneleri bilen hatırlarsanız kafesten kurtardığımız bilgemi yoksa başka yeni bir karaktermi?

Düşmanımızı bilelim...

Cesur bir kez, korkak bin kez ölür.
UĞUR MUMCU

baal | manowar
Oyuncu
18 Eylül 22:27 %0
d3 ile alakalı forumda açılmış okdr başlık varken ve bu başlıkların altında videolar ve ss ler varken hatta görüntüsü öyle olmasın böyle olsun kavgaları yapılıyorken hikayesinin türkçe meali yapılmışken sen gelip bu soruları sorarsan tükürürler sana söyiliyim...

alıntı:
Gönderen: WinZip
D3 çıktığında veya çıkacağı duyrulduğunda muhtemelen 2010 yılında olacağız ve sistem gereksinimlerini ve görselliğin kalitesini hayal bile etmek şimdiden çok zor olacak.
Sonuçda efsane geri gelecek ama meraak ettiğim hikayesi ne olacak tamam açıklamaya göre cennetle cehennem arasında bir savaş olacak ama diabloyu d2 sonunda öldürmüştük hatırlarsanız!
Şimdi lider ve düşman karakter kim olacak ve hikaye nasıl birleşecek yoksa şu bütün hikayeleri ve efsaneleri bilen hatırlarsanız kafesten kurtardığımız bilgemi yoksa başka yeni bir karaktermi?
Düşmanımızı bilelim... :)
Cesur bir kez, korkak bin kez ölür.
UĞUR MUMCU

[B]lood [A]crid [A]nguish [L]astimar
Xebani Webzine & Radyo
www.xebani.com - darK sound of Holy days...

allreadydead

Moderatör
11 Ekim 01:16 %0
konuyu şenlendirelim: http://www.blizzard.com/diablo3/characters/wizard.xml
bu cici, wow tadında ki kızımız büyücü imiş. şaşı sorc'un yerinide bu alacak.
Diablo karakterinden çok, Final Fantasy karakterine benziyor diyerekten kuyuya ilk taşı atayım

dont try to kill me cos i'm allreadydead.
And The Heavens Shall Tremble.
A call to arms to the Heroes: Diablo III
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

GoXP_UnDY1nG
Guild of eXPerience

11 Ekim 18:55 %0
alıntı:
Gönderen: allreadydead
konuyu şenlendirelim: http://www.blizzard.com/diablo3/characters/wizard.xml
bu cici, wow tadında ki kızımız büyücü imiş. şaşı sorc'un yerinide bu alacak.
Diablo karakterinden çok, Final Fantasy karakterine benziyor diyerekten kuyuya ilk taşı atayım

Al benden de o kadar.. Direk olarak japon yaratmışlar bizim wizard'ı.. Hatta çizenlerin japon olduğuna bile karar verdim. Gerçi paladinide arap yapmışlardı d2'de fazla kurcalamamak lazım =) Bunun dışında arthas hesabı güzel bir video beklerdim blizzard'dan ama blizzcon 2008'e anca bunu yetişdirebilmişler kızmamak lazım =) Karakter ile ilgili ilk izlenimim ise wizard'ın slow time büyüsü ile klonlanma büyüsü acaip dikkatimi cekdi.. Pvp'de aktif olmaz herhalde karakterin yanına gidip slow büyüsünü cakıp sonra teleportla uzaklaşıp bizim karakterleri slow büyüsü içinde şamar oğlana cevirmezler herhalde ayrıca klonlanma ile ilgili taktikleri düşünemiyom bile =) Bunun dışında Sorc hayranları için hayırlı olsun diyelim.. Sonuç olarak ise arap paladin mi olur diyenlerdendim ama yinede çok severdim.. Şimdi sıramızı sorc hayranlarına bırakdık japon wizard mı olur demeye başlıcaklar ki başladılar bile (Bknz: olredi) Zamanla sorc'unuzu (wizardınızı) seversiniz.. niehhe
Not: Paladin(Knight) da d3'de yine arap geliyomuş artık blizzard'ı basmaya gidenlerden ilki olurum herhalde.. :]

CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!

allreadydead

Moderatör
13 Ekim 08:52 %0
yeni skill sistemi
blizzcon'dan ekran görüntüleri
rune ile skill'lerin değişmesi, teleport'un bile rune ile hasar verir hale gelmesi çok güzel olmuş. Özellikle bounce rune ile 3-4 zıpladıktan sonra patlayan fire bomb falan güzel.

ek: WoW fanları özellikle 15 ve 16. resimlere bakarsa sevinirim

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

baal | manowar
Oyuncu
16 Ekim 12:20 %0
Yapılan açıklamaya göre oyun Starcraft II den sonra çıkacakmış. İyide Starcraft II ne zaman çıkacak ? :D

Xebani Webzine & Radyo

[GX]Bortu

Moderatör
16 Ekim 14:36 %0
Seneye 2 side çıkar işte biri yaza biri ekim-kasım gibi

GameX forever

baal | manowar
Oyuncu
17 Ekim 00:41 %0
ov yea çok iyimser gördüm seni :D

alıntı:
Gönderen: [GX]Bortu
Seneye 2 side çıkar işte biri yaza biri ekim-kasım gibi :)
GameX forever

Xebani Webzine & Radyo

[GX]Bortu

Moderatör
17 Ekim 03:39 %0
alıntı:
Gönderen: baal | manowar
ov yea çok iyimser gördüm seni
Xebani Webzine & Radyo

İleri görüşlülüğümü kıskanma

GameX forever

allreadydead

Moderatör
17 Ekim 08:41 %0
alaan börtüsü böceği, baktınmı yukarda ki 15 ve 16. resimlere ?

GoXP_UnDY1nG
Guild of eXPerience

17 Ekim 17:36 (17/10, 17:38) %0
Vah garibim olredi.. Sen şimdi oynayan adamlara kanıp hemen cıkacağına mı inanıyon :] Hadi starcraft'ın 3'leme şekilde cıkacağı için d3'ün çıkışı erkene çekildi dielim ama bunun için bile en az 2 yıl demek.. Hadi başkası olsa inanırdı da senin gibi blizzardı tanıyan biri büyük ihtimal heycana kapılmışdır ondandır.. =)

Bu arada (Blizzcon 2008)
Link: http://www.youtube.com/watch?v=JcVCdX99O7c

Şuna bir bakın video sonlarına doğru bir karakter okunu yayını almış düşmana saldırıyo.. Amazonculara da hayırlı olsun demek için erken mi acep? =)
Not: bizim japon wizard'a ok-yayı eline tutuşdurup sahaya sürmezler herhalde

CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!

allreadydead

Moderatör
18 Ekim 08:42 %0
önemli olan nezaman çıkacağı değil andayink. oyunun çıkma tarihi bile belli olmamasına rağmen gördüğü ilgi. WoW için detnayt gibi bence en başta olması gereken bi yeniliğe sahip liç kink hiç ilgi çekmezken D3'de sıra olması yeterince açıklayıcı.
D3 tabiiki yeni olduğundan böyle ama en azından liç kinkde de 3-5 basın mesubu olmalıydı.

Daha önce dediğim gibi bir adet priest ve bir adet ranger olacağı kabak gibi belli zaten. Ranged olan da amazondan çok ranger/scout/assassin kırması (3 adet skill tree. ranger biraz daha druide yakın elemental büyücü gibi, scout okçu, assassin melee) olur bence. Priest ise zakarum rahibi olması muhtemel. onunda healer-damage/melee(paladin)/aura-damage skill tree'leri ile gelmesi süpriz olmaz.

[GX]Bortu

Moderatör
18 Ekim 18:00 (18/10, 18:02) %0
alıntı:
önemli olan nezaman çıkacağı değil andayink. oyunun çıkma tarihi bile belli olmamasına rağmen gördüğü ilgi. WoW için detnayt gibi bence en başta olması gereken bi yeniliğe sahip liç kink hiç ilgi çekmezken D3'de sıra olması yeterince açıklayıcı.
D3 tabiiki yeni olduğundan böyle ama en azından liç kinkde de 3-5 basın mesubu olmalıydı.
Daha önce dediğim gibi bir adet priest ve bir adet ranger olacağı kabak gibi belli zaten. Ranged olan da amazondan çok ranger/scout/assassin kırması (3 adet skill tree. ranger biraz daha druide yakın elemental büyücü gibi, scout okçu, assassin melee) olur bence. Priest ise zakarum rahibi olması muhtemel. onunda healer-damage/melee(paladin)/aura-damage skill tree'leri ile gelmesi süpriz olmaz.

wotlk ilgi çekmezken derken? Beta başvuru yapan kişi sayısını söylese sana azın açık kalır.

Neyse ben priest olacağını sanmıyorum. Yani en azından senin dediğin şekilde olmaz. Diablo serisinde heal diye bir kavram yoktu hiçbir zaman. Ekleyeceklerini de sanmıyorum. Diablo action bir oyun, heal bu dengeyi bozar oyunu yavaşlatır.

GameX forever

GoXP_UnDY1nG
Guild of eXPerience

19 Ekim 01:51 (19/10, 02:12) %0
alıntı:

Böceğime katılıyom.. Heal ve Mana Potions die birşey var sonuçda. Büyü ile bunu yaparsalar sacma olur.. =) Amazon/ranger,rogue..vs zaten kesin de geriye bi paladin tarzda melee karakter lazım oda olsa olsa nayt yada druid tarzı bişiler olur.. Bunun dışında exp patch'de de hangi karakterler gelir bekleyip görecez..

P.s:
http://img379.imageshack.us/img379/4053/femdruzp6.jpg
http://i181.photobucket.com/albums/x89/superdave02/femaledruid.jpg

Şu linklerede bakın bi druid tarzda birşeyler de cıkabilir melee olarak karşımıza..
Not: Resimdekiler Offical trailer'dan alınmışdır..
Tamamına bakmak için :
http://www.youtube.com/watch?v=Zby1A0mN8ws&NR=1 Linkinde olan 1.20-1.27 saniyeler arasına bakın.. Dikkatinizi ceker.

CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!

allreadydead

Moderatör
20 Ekim 08:58 %0
alıntı:
Gönderen: [GX]Bortu

wotlk ilgi çekmezken derken? Beta başvuru yapan kişi sayısını söylese sana azın açık kalır.
Neyse ben priest olacağını sanmıyorum. Yani en azından senin dediğin şekilde olmaz. Diablo serisinde heal diye bir kavram yoktu hiçbir zaman. Ekleyeceklerini de sanmıyorum. Diablo action bir oyun, heal bu dengeyi bozar oyunu yavaşlatır.
GameX forever

betaya haberim olsa bende başvururdum ne olacakki ? önemli olan orda ki basının "hiç" ilgi göstermemesi. yoksa 15 milyon dananın oynadığı oyunun daha neyini konuşacaz popüler değil diye

priest derken, çıt kırıldım ayaklı potion değil. paladinin yerini alacak, ama adı paladin olmadığından geri gelmiş bir karakter olmayacak, kutsal bir savaşçı. olmaması acaip olur zaten hikaye cennet/cehennem savaşı. hatta tyrael bile olabilir o karakter. melekliği sırf savaşabilmek için geride bırakıp normal savaşçı bir insan olarak gelmiş olabilir. fena da olmaz.
necrom gitmiş siz hala neyin derdindesiniz...

[GX]Bortu

Moderatör
20 Ekim 17:26 %0
alıntı:

betaya haberim olsa bende başvururdum ne olacakki ? önemli olan orda ki basının "hiç" ilgi göstermemesi. yoksa 15 milyon dananın oynadığı oyunun daha neyini konuşacaz popüler değil diye
priest derken, çıt kırıldım ayaklı potion değil. paladinin yerini alacak, ama adı paladin olmadığından geri gelmiş bir karakter olmayacak, kutsal bir savaşçı. olmaması acaip olur zaten hikaye cennet/cehennem savaşı. hatta tyrael bile olabilir o karakter. melekliği sırf savaşabilmek için geride bırakıp normal savaşçı bir insan olarak gelmiş olabilir. fena da olmaz.

Orada wotlka ilgi gösterilmemesinin sebebi 200 pc de kurulu olup open beta ayarına gelebilecek kadar tamamlanmış bir oyun olmasından kaynaklanır. DIII ise tamamen yeni ve 10 yıldır insanların ağzı açık beklediği bir oyun olması. Wotlk yerine orda wow2 deselerdi bakalım yine ilgi göstermeyecekler miydi. Wotlk açıklandığından beri sağır sultan bile oyunun şu halini biliyordu. (talentlar hariç)

Neyse ztn bende bir ranged birde paladin tarzı class bekliyorum ama heal olmaz demek istedim ztn.

GameX forever

zegerusta
Yarbay
Yarbay
21 Ekim 23:42 %0
alıntı:

Tyrael'i oyuna koyarlarsa ilk yapacagım sey hc de 30 tane acip hepsini gebertmek olucaktır.

Al sana mortal al sana kopek diye.

AsGoDaS
Oyuncu
11 Kasım 16:17 %0
alıntı:
Gönderen: baal | coNan
Yapay zeka ciddi seviyede mükemmel olmus, Barbarian a gang-bang daliyorlar :S
bunu diablo2de yapamiyordu yaratiklar (yoksa yapiyor muydu len? hmm bi düsüneyim, buldum: Cow lvlda gang-bang-orgy yapiyorlardi )
neyse iste yine de yapay zeka üstün müstün, dehsetülvahset, hayvanülkobra gibi bisey olmus, SWAT taktigi yapip öyle daliyorlar:S

Selalar sinancım , bence benim hayvanlara nasıl daldığım daha mühim; Hayvanların bana nasıl daldığı değil

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: