Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 23:22 Toplam 135 oyuncu 50 sunucu 602 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Diablo3 ilk izlenimler, eleştiriler, güzellikler....

GoXP_UnDY1nG
Guild of eXPerience

09 Temmuz 18:07 %0
Evet arkadaşlar heyecan bittiğine göre beklentiler, kurduğumuz hayalleri blizzard bize ne kadar yansıtacak.. İlk izlenimler, eleştiriler, güzellikler sizce neler..?

Kendi düşüncelerim...
Şimdi aslında blizzard'dan fazla birşey beklemek doğru deil.. Neden deil.. Sonuçda önümüzdeki d3 ve sc2 aslında blizard north ve bill roper ekipinin temellerini atıp sonra flagship studios kurmaları.. (yıl 2003 civarı bknz: 2005 yılı oyun tanıtımları için battle.net'de bulunan resimler..vs 1 tane diablo3 fotosu vardı) Tabi o zamanki teknoloji ile günüzümüzdeki teknoloji farklı ama blizzard'ın ne kadar geliştirebildikleri oyun theaseri ile anlaşılabiliyo.. Sonuçda kurgu ve diğer özelliklerin iyi olacağı kesin gibi..

Grafik : Valla grafiklerin ben çok daha iyi olacağını tahmin ediyodum sonuçda d2'de bulunan 3d grafikler normal 3d'nin çok üstünde olan bir yapıya sahipdi. Şuanki theaser'de bulunan grafik nedense yüzüklerin efendisi oynuyormuş gibi bir hava sezdiriyo. Gerçi efekler ile doldurmaya calışmışlarsada ben pek beğenmedim en azından hayalimde olan şey bu deildi :]
Ses : Valla müzikler oyunun kurgusu yönünden herzamanki gibi yine güzel.. Ama tarz olarak sanki mistik havasından uzaklaşıyo gibi geldi.. Belkide bunun nedeni 1 bölüm görebildiğimiz içindir..
Kurgu : Bunu söleyebilmemiz için önce tam senaryoyu bilmemiz lazım bilen varsa sölesin.
Karakterler : 2 karakter görünüyo şimdilik barbar bildiğimiz barbar diğeri ise which doctor. Barbar için söylenecek bişi yok diğer karakter ise necronun yerini alabilecek bir karakter gibime geldi. Umarım karakter sayısı fazla olurda hem necrou hem which doctoru aynı anda görebiliriz..

İlk izlenim olarak bunlar yeterli gibi asıl olay oyunun tam anlamı ile çıkdığında değerlendirilebilir..

CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!

territories
Oyuncu
09 Temmuz 21:07 %2
Videogörüntü)
Kesinlikle süper olucak hatta okadar süper olucakki şu an wow u 80 fps de çalıştıran bilgisayarlarımızı çöpe atıcaz yada diabloyu da oynayacaz. Oyunun oynarnabilirliği gayet düşük olucak gibi geliyor bana.
Karakter: Eğerki 8 eski +2 yeni altında kararkter olursa hüsran olur.
Müzik-trailer: Blizzardın hangi oyununda kötü oldu ki bunda kötü olucak. Gene şaheser yaratçak bence.

PoM-TeRRi@hotmail.com
kendin pişir birlikte yiyelim
Her türlü diablo w3-dota taktiği mevcuttur

allreadydead

Moderatör
10 Temmuz 08:34 %2
blizzard 5 oynanabilir karakterden bahsediyor.

dont try to kill me cos i'm allreadydead.
And The Heavens Shall Tremble.
A call to arms to the Heroes: Diablo III
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

vdKa
Oyuncu
10 Temmuz 16:51 %2
People pray for strenght and guideness...
Bur they should pray for the mercy of a swift death...

baal | manowar
Oyuncu
10 Temmuz 22:17 %2
Beyenemediğim tek kısmı var oda warcrafta benzeyen ortam.
Wow havası sezdim witchdoctor ile oynanan yerlerde. Öyle olacaksa olmasın aK XD

[B]lood [A]crid [A]nguish [L]astimar
Xebani Webzine & Radyo
www.xebani.com - darK sound of Holy days...

mmthkn
Oyuncu
11 Temmuz 04:10 %2
Ya arkadaslar kendinize gelin neye benzemiş bu diablo falan deil.Eger blizz buna d3 diye isim koymasaymış hanginiz bu d3 derdiniz.Uyduruk advanture oyunlarına benzemiş (

allreadydead

Moderatör
11 Temmuz 08:51 %1
alıntı:
Gönderen: mmthkn
Ya arkadaslar kendinize gelin neye benzemiş bu diablo falan deil.Eger blizz buna d3 diye isim koymasaymış hanginiz bu d3 derdiniz.Uyduruk advanture oyunlarına benzemiş (

ben derdim. barbar amca var.

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

[GX]Bortu

Moderatör
11 Temmuz 17:07 %0
Ben gayette beğendim açıkcası. Gerek duvarları zombilerin üzerine yıkması gerekse gösteri olarak eline 2h mace aldığında sallarken rüzgarından arkasındaki perdenin dalgalanması fln gayette ayrıntılı ve güzel buldum. Beğenmeyen oynamasın kardeşim

GameX forever

GoXP_ILLYaDaN
Oyuncu
14 Temmuz 15:39 %0
hayır artık şu saatten sonra şu oyna laf edip 'aman ben beğenmedim oynamam herhalde' yazan birine ancak bi s.ktir git tarzı cümlelerle ortamdan uzaklaştıran bi oyun olmuş gibi.güzel güzel en azından adı Diablo 3

Ac1DBuRN
Oyuncu
14 Temmuz 15:50 %0
Grafikleri bekledigim gibi izometrik wow gibi hafif anime havasi, hafif God of Wars tadi (PSP). Gozu yormayan detayli (yaratik uzuvlarina dikkat) grafikler. Begendim...
Inventory sistemi eskisi gibi puzzle-vari havasindan kurtulmus. Her item tek kare kaplior, "trailerdan" gordugumuz kadariyla lvl ile dogru orantili sekilde kare sayisi artior. Kosu hizina etkisini henuz bilmioruz. En sasirtici sey Havok fizik motoru oldu acikcasi. Cevre ile etkileselim ust seviyede denebilir. Bir bolumde kopru yikilior ve leap atakla ziplior barbar. Orda baska karakterle nasil gececez mrk ettim dogrusu. Tuzaklar daha yaratici ve etkilesimli olmus takdir ettm. Amd-Ati/Blizzard yakinlasmasi sonucu Ati kart sahipleri hem fizik islemesinde hemde grafiklerde nvidia sahiplerine oranla daha performansli oyun oynayacaklar gibi. Wow'daki gibi etki eden dmg ve block tarzi bilgiler oyun icinde pop up seklinde beliriyor, hos olmus. Kisacasi oncekinin ustune dozasinda deisiklik yaparak fanatiklerini memnun edecegini umuyorum. Cikis tarihi olarak 2010 denebilir.

allreadydead

Moderatör
14 Temmuz 18:09 %0
acid havok motoru atinin değil. intel satınaldı havoku. ati nekadar desteklerse nvidia da okadar destekler havoku. http://www.mikehuang.com/blog/2008/06/diablo-iii-announced.html

bazıları için üzücü haberler olabilir.. paladin, sin falan geri gelmeyecek gibi.. :\

Ac1DBuRN
Oyuncu
14 Temmuz 22:20 %0
Havok Atinin demedimki ztn, sadece ati fizik islemesinde havok'a destek verecegini acikladi. Nvidia ztn fizik hesaplamasi icin baska bir firmayi bunyesine katti...

alıntı:
Gönderen: allreadydead
acid havok motoru atinin değil. intel satınaldı havoku. ati nekadar desteklerse nvidia da okadar destekler havoku. http://www.mikehuang.com/blog/2008/06/diablo-iii-announced.html
bazıları için üzücü haberler olabilir.. paladin, sin falan geri gelmeyecek gibi.. :\

Ac1DBuRN
Oyuncu
14 Temmuz 22:25 %0
Skillerin genelinde deisiklige gidilmesi cok iyi bence. Sadece grafikleri gelistirilmis bir diablo2 sıkıcı olurdu

baal | manowar
Oyuncu
14 Temmuz 22:44 %0
Inventory lvl tarzı değil bag bazlı büyüyor. Oyunda yerden bag alıyor. Gözden kaçmış acid olmadı ^^

alıntı:
Gönderen: Ac1DBuRN
Grafikleri bekledigim gibi izometrik wow gibi hafif anime havasi, hafif God of Wars tadi (PSP). Gozu yormayan detayli (yaratik uzuvlarina dikkat) grafikler. Begendim...
Inventory sistemi eskisi gibi puzzle-vari havasindan kurtulmus. Her item tek kare kaplior, "trailerdan" gordugumuz kadariyla lvl ile dogru orantili sekilde kare sayisi artior. Kosu hizina etkisini henuz bilmioruz. En sasirtici sey Havok fizik motoru oldu acikcasi. Cevre ile etkileselim ust seviyede denebilir. Bir bolumde kopru yikilior ve leap atakla ziplior barbar. Orda baska karakterle nasil gececez mrk ettim dogrusu:). Tuzaklar daha yaratici ve etkilesimli olmus takdir ettm. Amd-Ati/Blizzard yakinlasmasi sonucu Ati kart sahipleri hem fizik islemesinde hemde grafiklerde nvidia sahiplerine oranla daha performansli oyun oynayacaklar gibi. Wow'daki gibi etki eden dmg ve block tarzi bilgiler oyun icinde pop up seklinde beliriyor, hos olmus. Kisacasi oncekinin ustune dozasinda deisiklik yaparak fanatiklerini memnun edecegini umuyorum. Cikis tarihi olarak 2010 denebilir.

Xebani Webzine & Radyo

GoXP_UnDY1nG
Guild of eXPerience

15 Temmuz 21:33 %0
alıntı:

Olredi d3 gördüm eve sınırsız net bağlattım bugun. Yoksa bağlatmaya niyetim de yokdu.. :] Şimdi sen paladin olmayabilir dion moralimi bozmaya calısıyon.. Belkide paladin olmaz kimbilir ama sonuçda bir karakter cıkarıyorlarsa yerine denk bir karakter olması şart buda paladin yerine olsa olsa knight gibi bir karakter olur :] Bu arada d3 Havoc olayı ile cıkacağı zaten belliydi.. Bknz: Diablo3 haberleri ve araştırmalar dönemi.

Sonuç: d3 için burdayım,buralardayım artık...

CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!

[GX]Bortu

Moderatör
15 Temmuz 22:04 %0
alıntı:
Gönderen: GoXP_UnDY1nG

Olredi d3 gördüm eve sınırsız net bağlattım bugun. Yoksa bağlatmaya niyetim de yokdu.. :] Şimdi sen paladin olmayabilir dion moralimi bozmaya calısıyon.. Belkide paladin olmaz kimbilir ama sonuçda bir karakter cıkarıyorlarsa yerine denk bir karakter olması şart buda paladin yerine olsa olsa knight gibi bir karakter olur :] Bu arada d3 Havoc olayı ile cıkacağı zaten belliydi.. Bknz: Diablo3 haberleri ve araştırmalar dönemi.
Sonuç: d3 için burdayım,buralardayım artık...
CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!

Araştırdında sanki bir işe yaradı birde hava atıyor.

GameX forever

GoXP_UnDY1nG
Guild of eXPerience

16 Temmuz 14:49 %0
alıntı:
Gönderen: [GX]Bortu

Araştırdında sanki bir işe yaradı birde hava atıyor.
GameX forever

Ana konuyu dağıtma.. Ne havası atom gazı mı?

CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!

[GX]Bortu

Moderatör
16 Temmuz 15:20 %0
Yerim lan ana konunu. Her bişe yazmak istediğinde topic açıp duruyon zati. Olredi de adam kayırıyor!!!111bironbir

GameX forever

civicuva
Oyuncu
18 Temmuz 10:27 %0
d2 nin gothik ve karanlık atmosferinden uzaklaşmış gibi.. renkler biribirine daha yakın olsa daha iyi..
http://img299.imageshack.us/img299/7807/itshouldrh5.jpg

bu adamlar iyi yapmış bence..

allreadydead

Moderatör
18 Temmuz 19:59 %0
alıntı:
Gönderen: civicuva
d2 nin gothik ve karanlık atmosferinden uzaklaşmış gibi.. renkler biribirine daha yakın olsa daha iyi..

o renklerin tamamen blizzard north ekibinin işi olduğu hellgate çıkınca anlaşıldı zaten. bu ekip WoW'da çalışmış bir ekip...eh, renklerden ve animasyonlardan az çok belli zaten.

ek olarak, DII ilk çıktığında da Diablo I'in ruhunu taşımamakla suçlanmıştı.

baal | manowar
Oyuncu
18 Temmuz 23:08 %0
Bende bundan bahsetmiştim yukarda. Ayrıca resim herşeyi açıklıyor. Çıktığında bu sebepten dolayı oynamama gibi bi seçeneğimiz olmayacak belki ve kısa bir sürede alışıcaz ama eskisi gibi olsa daha iyi olurdu diyorum :)

alıntı:
Gönderen: civicuva

Xebani Webzine & Radyo

GoXP_UnDY1nG
Guild of eXPerience

19 Temmuz 03:04 %0
Harbi D1 oynayanlar hatırlar bir oda dolusu iskeletler vardı odadan gecmek imkansız gibiydi odayı acıp kapatıyoduk iskeletleri görünce genelde de sıkışıp kalıyorduk. D3'de sanki aynı havayı sezdim köprüde sıkışan barbar hesabı. Çok fazla yaratık var..
P.s: D3 'de 5 sınıf olacak ama büyük ihtimal lord. exp. gibi patch'de yeni karakterler ekleyeceklerMİŞ..(şehir efsanesi) ama mantıklı bir şehir efsanesi.. :]

alıntı:

o renklerin tamamen blizzard north ekibinin işi olduğu hellgate çıkınca anlaşıldı zaten. bu ekip WoW'da çalışmış bir ekip...eh, renklerden ve animasyonlardan az çok belli zaten.
ek olarak, DII ilk çıktığında da Diablo I'in ruhunu taşımamakla suçlanmıştı.

CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!

[OSM]ZepH
Oyuncu
19 Temmuz 14:38 %0
Bende nacizane göruslerimi eklemek isterim
Birincisi grafikler beni tatmin etti cok ucuk bi grafik motoru ztn bence diablonun o oynanıs we hawasını bozardi
Cok yuksek sistem gereksinimleri istemeyecek gibi gorunuo...
acid sana leap konusunda katılıom orayı bende cok merak ettim bekleyip gorucez artık Müzikler bence iidir cunku baya bi emek harcanarak hazırlanmıs bnm bildigim senfoni orkestarısı falen kasıntıdır tahminimce Ama sonucta adı Diablo 3 ne kdr kotu olacak olsada adı hatrına oynanacak bi oyun hakkında konusmak icin erken cıktıktan sora yapılabilecek yorumlar daha yerinde olur kanımca ama uzun suredir bekledigim bi oyundu butun diablo oyuncularına hayırlı ugurlu olması dilegiyle

cesurdo
Oyuncu
19 Temmuz 15:12 %0
Beyler eleştirmek herkes için çok kolaydır.Bence çok başarılı bir iş çıkarmışlar çünkü blizzard son 4 yılının 3'unde warcraft serisiyle uğraşıyordu bu kadar işin arasında araya starcraft2 'yi de sıkıştırdıklarını da gördük.
Daha onunheyecanı bitmeden diablo3 'ü tanıttılar anlıyacağınız diablo3 ekibi oldukça az kişi ve bu kadar süre harika iş çıkarmışlar. ki daha dağlar kadar yapılacak işleri olduğunu kendileri de söyledi.
Grafikler oldukça iyi kapalı mekan tasarımına bayıldım.Benim de hoşuma gitmeyen şeyler var tabi. mesela karakter sayısı azalmış. Bunu blizzard da söyledi.Necro yok öncelikle onun yerine witch doctor gelmiş. paladin'in charge skill'ni barbarda görünce ona da veda ettik gibime gelio.Ama sorcerer kesinlikle olucak.
İlk oyuna iki karakter daha koyup extra 2 karakterli ve görevli bi ek paketi de sonra patlatıcaklar gibi duruyo.
inventory iğrenç tek beğenmediğm kısmı o. Herşeye rağmen gene ufukta uykusuz geceler gözüktü.

SecretDemon
Oyuncu
18 Ağustos 20:11 %0
slms

beyler ben frpc den sıkıldım üniversiteye gitmeye karar verdim,
fazla öğrenci bileti olan var mı diecektim :S

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: