Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 22:45 Toplam 164 oyuncu 50 sunucu 719 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Single paladin skilleri

dmode
Oyuncu
08 Temmuz 13:24 %0
Merhaba arkadaşlar,

ben ve 2 arkadaşım tcp/ip den hardcore karakterler açtık arkadaslarım barbar ve druid bende paladinim yalnız böyle bir takımla hangi paladin skillerine veremem gerekir bilemiyorum vengeance 20 lersem iyi olur diye düşünüyorum holy shield 20 lemek buda mantıklı gibi geliyor ama pek emin değilim skiller konusunda birde son olarak paladinin max str dex vitality mana değerleri ne olmalıdır?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

screamer
Oyuncu
27 Temmuz 23:17 (27/07, 23:25) %0
veng,fana,holyshield,smite,charge derim illa vengeance giderim dersen.
30 da fanaticismi alana kadar ana auran holy freeze olacak ki bir veya iki puan vereceksin yada hiç verme itemlarla arttır.zorda kalırsan vengeance'dan vazgeçip holyshield çekerek smitela dal.çevrendeki herkesi slowlaman zaten bir kişiyi smitela aradan çıkarmanı sağlayacaktır.

aslen skill seçimin gruplarda diğerlerinin ne olduğuna bağlıdır.misal barb warcries sağladığı müddetçe charge ile sağa sola sapman gereksizleşecektir ama kendi açından da fiziksel hasar kötü bir şey değildir hele pike veya scythe ile desteklendiğinde.
ama ben venge değilde hammerdin veya charge-hammer karışımı git derim.
hammerdinlerde stat dağılımı nasıldı tam hatırlamıyorum (git biraz rehber falan oku çok tembelim valla ) ama dediğim diğerleri için genel paladin stat dağılımı olacak.alabildiğine str ve dex 200 civarı geri kalan vitaya,energy'ye dokunmayıp mananı charmlardan sağlayacaksın.

allreadydead

Moderatör
28 Temmuz 08:20 %0
HC tamamen ayrıdır. melee gittiğin sürece HC'de yaşama şansın düşük. o yüzden hammerdin en mantıklısı. merci önden gönderip arkadan hammer ile öldürmen en sağlıklı seçim olacaktır. skill olarak;
concentration 20
vigor 20
blessed aim 20
blessed hammer 20
kalanlar h.shield. hatta h.shield'a öncelik verilip sinerjilerden birini sona bırakbilirsin.

stat olarak ise 140 civarı dex, 80 civarı str kalanı vita. kullanacağız kalkan ne ise onunla full block olacak şekilde dexi ayarlayın. o itemları giyebilecek şekilde de str verin. resistler ise sürekli max durumda olsun. HC'de 3-5 fazla damage değil, hayatta kalmak esastır. Ona göre hareket edin.

dont try to kill me cos i'm allreadydead.
And The Heavens Shall Tremble.
A call to arms to the Heroes: Diablo III
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: