cod bana sigarayı bıraktırdı cod oynarken başka bişey düşünemiyordum ama şuan pek oynamıyorum.. dediğim gibi işte bi yararı sigaryı bıraktırmak oldu Kişisel Neyimiz varki Kişisel İletimiz Olsun!
ya beyler ne bağımlılığı isteyince bırakılıyor ben mesela sadece yaz da oynuyorum okul zamanında bırakıyorum başka işim mi yok cod oynuyacam ama siz eğer sorumluluk sahibi deilseniz(siz derken genele konuşuyorum) bu bize bağımlılık olarak gözükür
bb herkese... imzam var da parmak bassam olmaz mı?
ahh arti abi sizin gibi eski we yaşlı oyuncularda olmasa bu oyunun ne tadı çıkar nede suyu..
bi kara aldım ve codu bırakmayacağım ölene kadar nasip ilerde cocuğum olursa onada öğretecem ve örnek almasını istemediğim kişi özellikle artilery olucak cünkü paso dayak yemesini istemem =) babasını örnek alsın gansiz olsun oda inş amin herşeyi bilmene gerek yok haddini bil yeter !!
alıntı:Gönderen: >^1KaNSiZ^7<
ahh arti abi sizin gibi eski we yaşlı oyuncularda olmasa bu oyunun ne tadı çıkar nede suyu..
bi kara aldım ve codu bırakmayacağım ölene kadar nasip ilerde cocuğum olursa onada öğretecem ve örnek almasını istemediğim kişi özellikle artilery olucak cünkü paso dayak yemesini istemem =) babasını örnek alsın gansiz olsun oda inş amin
herşeyi bilmene gerek yok haddini bil yeter !!