Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 22:25 Toplam 173 oyuncu 50 sunucu 636 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Bombalardan şikayet edenler

^^40hL|^9Demente
Korgeneral
Korgeneral

Unknown Clan

09 Temmuz 20:46 %0
ölenlerin hiç mi sucu yok? aglayalım bari arkalarından....

alıntı:
Gönderen: ^3Ben-^^00X
ya şunu hesaplayın bir sd mapinde 18 kişilik server bir takımda 9 kişi var map bide sniplik mapse dokuzla üçü çarpın bakalım ortaya ne sonuç çıkıyo siz onuda yapmazsınız ben çarpıyım bir takımda 27 bomba eder diğer takımdanda 15 tane felan olsa 42 küsür bomba biraz profesyonelleşinde tek bombayla oynayın klasınızı konuşturun taramalı tüfek kullanın daha geçen bir adam topic açtı 7 kişi bombayla öldürülürmü ya 3 bomba sallıyo 7 kişi takımın hepsi be yazık günah vicdanlı olun biraz

AldirmaGonul
Oyuncu
10 Temmuz 14:29 %0
alıntı:
Gönderen: ^3Ben-^^00X
ya şunu hesaplayın bir sd mapinde 18 kişilik server bir takımda 9 kişi var map bide sniplik mapse dokuzla üçü çarpın bakalım ortaya ne sonuç çıkıyo siz onuda yapmazsınız ben çarpıyım bir takımda 27 bomba eder diğer takımdanda 15 tane felan olsa 42 küsür bomba biraz profesyonelleşinde tek bombayla oynayın klasınızı konuşturun taramalı tüfek kullanın daha geçen bir adam topic açtı 7 kişi bombayla öldürülürmü ya 3 bomba sallıyo 7 kişi takımın hepsi be yazık günah vicdanlı olun biraz

bence sen aynı şeyi yapamdığın için kıskanıyosun burada bamboları kaldırın diyeceğine sende aynısını yap madem ha gelelim sniplik bölüme o kdr bomba varsa sende aklını kullan bombalar biteseye kdr saklan başlangıçta 10 sn fln akıllı olan böle yapar

~ I Won You Lost ~

emrekaraca33
Başçavuş
Başçavuş
10 Temmuz 18:42 %0
ne bu yha takmıssınız hepiniz bombaya bos bos konusuyosunuz bişeler üretin biraz bos konusmayın

^5Courage
Yüzbaşı
Yüzbaşı
10 Temmuz 21:17 %0
alıntı:
Gönderen: emrekaraca33
ne bu yha takmıssınız hepiniz bombaya bos bos konusuyosunuz bişeler üretin biraz bos konusmayın

Hocam burada aptalca bir şeyden bahsedilmiyor. Kimi oyuncular bombalarız sayısından rahatsız ve bunu dile getiriyor. Senin yazdığın mesaj bu başlıktaki en boş olanı bence!

^1Epos
Tuğgeneral
Tuğgeneral

^2(Dead)

10 Temmuz 21:29 %0
ne gereği var bombayı kaldırmaya boşuna osn yi uğraştırıyorsunuz eğer bombadan şikayetçiyseniz atmayın gitsin yazık deil mi osn nin zamanına

imzam var da parmak bassam olmaz mı?

babaserdar
Albay
Albay
11 Temmuz 08:47 %0
ne alaka kardeşim yaw ztn bomba kullanmak başlı başına bi yetenektir onu kullanmayı bilirsen sadece bombayla bile ii bi derece yapabilirsin

alıntı:
Gönderen: CrazyHope
arkadaslar bombalardan şikayetiniz varsa buraya yazın ve önerileri yazalaım ki gerekli kişiler duysun bence bomba teke düşürülsün yabancı sunucularda oynadım bombalar tek di ve gayet oyun kaliteliydi....

bombaci_mülaim
Tümgeneral
Tümgeneral
11 Temmuz 09:17 %0
bombaci_mülaimin şikayet edeceğini hiç sanmıyorum.aten belli bir sayıda veriliyor ama dar alandaki çatışmalarda bombaların büyük bir sorun yaşattığı kaçınılmaz bir sorun.ama çeşitli çözümler getirilebilir.mesela acemilere standart ustalara ise daha az bomba verilebilir.ama ne olursa olsun şikayetçi olmadığımı bilmenizi istiyorum

w3hw3t
Teğmen
Teğmen
11 Temmuz 17:41 %0
yazılanlar bakıyorumda herkez farklı bir şeyler yazmış bence bombanın kalkması yada düşürülmesine gerek yok benimde en nefret ettigim şey bombayla ölmek ama bombayla rakibi öldürdügümde silah la vurdugum dan daha çok seviyorum topigi açan arkadaşa yada kalması veya düşürülmesi istiyen arkadaşlarada sorsan aynı şeyi sölüyeceklerdir.
bombayla öldürmek ayrı bir beceri degildir tabi ustalıkta ister ama şansada kalmış bir şey önemli olan onu dogru kullanmak
dogru kullanırsan zaten farklı olursun yani hiç birşeyden şikayetci olmazsın..

SS_amon goeth
Albay
Albay
11 Temmuz 23:59 %0
Ben bir tek şeyden şikayetçiyim bazı arkadaşlar el bombasi değil sanki havan topu atıyor adam haritanın bir ucunda bizim mevkiiye kadar sallıyor. Beyzbolcumudur nedir herif o nasıl bomba atmak

easy4u
Yarbay
Yarbay
12 Temmuz 01:58 %0
Kesinlikle bomba sayısı bire düşürülmeli.Ayrıca ctf serverlarındaki oyuncuların ve de oyunun kaliteside düşmeye başladı.Bunda şüphesiz en büyük neden bana göre bilen bilmeyen herkesin sniper alip pusup beklemesi ve tdm oyuncularınn ctf sunucusuna girip tdm oynamasıdır.Snipera sınır getirilirse kalitenin bir miktar artacağı düşüncesindeyim.TDMciler gidin kardeşim tdm sunucusuna bosuna mi acilmis tdm sunucuları.sizin yuzunuzden tat alamaz olduk ctfden.

^4hL|BeCKinSaLe
Orgeneral
Orgeneral

Unknown Clan

12 Temmuz 19:53 %0
alıntı:
Gönderen: OneStepTooFar
Kesinlikle bomba sayısı bire düşürülmeli.Ayrıca ctf serverlarındaki oyuncuların ve de oyunun kaliteside düşmeye başladı.Bunda şüphesiz en büyük neden bana göre bilen bilmeyen herkesin sniper alip pusup beklemesi ve tdm oyuncularınn ctf sunucusuna girip tdm oynamasıdır.Snipera sınır getirilirse kalitenin bir miktar artacağı düşüncesindeyim.TDMciler gidin kardeşim tdm sunucusuna bosuna mi acilmis tdm sunucuları.sizin yuzunuzden tat alamaz olduk ctfden.

kardesim sanane milleten istedigi yerde girer oynar sen oyununa bak baskaları seni ilgilendirmez..bende tdm ciyim bikere bile girmedim ctf ye ama bole dedigin icin her aksam cft deyim inadina sinip alip puscam

Sieur
Üsteğmen
Üsteğmen
12 Temmuz 20:30 %0
alıntı:
Gönderen: ^4hL|BeCKinSaLe

kardesim sanane milleten istedigi yerde girer oynar sen oyununa bak baskaları seni ilgilendirmez..bende tdm ciyim bikere bile girmedim ctf ye ama bole dedigin icin her aksam cft deyim inadina sinip alip puscam

server 5 e beklerim inş ezilmezsin.

^4hL|BeCKinSaLe
Orgeneral
Orgeneral

Unknown Clan

12 Temmuz 21:26 %0
bende tdm ve sd servurlarına beklerim seviyen yeter insalalh girmeye ..

Sieur
Üsteğmen
Üsteğmen
12 Temmuz 21:28 %0
gel 5teyim

^4hL|BeCKinSaLe
Orgeneral
Orgeneral

Unknown Clan

13 Temmuz 00:51 %0
alıntı:
Gönderen: Sieur
gel 5teyim

tdm servularında karsılarısırz elbet ben her aksam genelde oynarım gelirsin yanıma dikkat et ama ezmesinler seni oralarda

Sieur
Üsteğmen
Üsteğmen
13 Temmuz 00:55 %0
cok merak ediyorum senin bu kendini begenmisligin nerden geliyor.tamam sen en iyisin,sen kralsın,sen supersin sen tam bir gorev adamisin hadi bakem kendine iyi davran ugrasacak vaktim yoh.

^^40hL|Reverence
Unknown Clan

13 Temmuz 01:05 %0
Bravo özerim

alıntı:
Gönderen: ^4hL|BeCKinSaLe

tdm servularında karsılarısırz elbet ben her aksam genelde oynarım gelirsin yanıma dikkat et ama ezmesinler seni oralarda

www.myspace.com/sverses

^4hL|BeCKinSaLe
Orgeneral
Orgeneral

Unknown Clan

13 Temmuz 15:03 %0
alıntı:
Gönderen: Sieur
cok merak ediyorum senin bu kendini begenmisligin nerden geliyor.tamam sen en iyisin,sen kralsın,sen supersin sen tam bir gorev adamisin hadi bakem kendine iyi davran ugrasacak vaktim yoh.

kendimi beyenmişligim yoktur sen kendin bulustın bana nasıl oynadıgımı bilmeden ezerler seni diyosun ..bulaştıgın insanlara dikkat et diyorum ezmesinler seni

titanic_ts
Yarbay
Yarbay
21 Temmuz 22:20 %0
bambalar teke indirilsin

BATTALIN OGLU
Tümgeneral
Tümgeneral
21 Temmuz 23:52 %0
Bombalar kullanılmasın, pps olmasın, o olmasın bu olmasın. Ne olacak bütün serverlar kar98 dışında silahtan arındırılacak mı? Bana sorarsanız oyunun orjinalinde hangi silahlar ve bomba çeşitleri varsa (siste dahil) bütün serverlarda hepsi olmalı.

^^40hL|^9S4DIST
Tuğgeneral
Tuğgeneral

Unknown Clan

22 Temmuz 14:15 %0
wala en uyuz olduğum ölüm biçimi bombayla ölmek gıcık olurum genelde o yuzden dııl 1 'e hıc bomba olmasa daha ıyı heheheh tabı bır yandanda bır bombayla 4 kısı aldıgımdada cok zevklı oluyooo ama bana bıraz beles frag gıbı gelıyo bombayla adam almak o yuzden sevmıyorum

BİNDİK BİR ALAMETE GİDİYORUZ KIYAMETE

titanic_ts
Yarbay
Yarbay
05 Ağustos 03:03 %0
BONBALARI ENFAZLA BENCE 1 TANE OLMASI GEREKİYOR ADAMLARDA 3 TANE BOMBA VAR HEPSİNİAYNI YERE ATTIGI ZAMAN GARANTİ ÖLÜYORSUN

Alucard*
Oyuncu
05 Ağustos 17:03 %0
Bomba yasaklansın, 1e indirilsin diyen arkadaşlarının hepsinin oyunda American olup Thompson'u seçtiğine iddiaya girerim.
Beyler 3 bombası olan kişiler hep Tokalı Tüfekçi veya Keskin Nişancılardır. Ki taktik açısından baktığımızda da onlarda 3 bomba olması normaldir, zorda kalınca bombayla dağıtabilirler etrafı.
Siz Makineli Tabaca'cılar ise frag yapmak için yaylım ateşi açıp durun etrafa...
Ben kişisel olarak hep Kar98k veya Kar98k Scoped kullanırım, usta oyuncuların favori tüfekleri...
alıntı:
Gönderen: ^7/SS/^1TIG^7ER
BEN ŞİKAYETCİYİM BOMBALRDAN.oyunda kendi bombamdan ölmekten bıktım len.. nefret ediyorum .ve asla bomba kulanmıyorum benim bombaların bana gıcıklığı var ... birde.DİĞER BOMBALAR VARKİ mesela pamelacım ona lafım yok.
WAFFEN-SS TIGER

You locked me into your heart shaped box, for a week...

Poyraz.!
Oyuncu
05 Ağustos 17:11 %0
benim bombalar esmer herkesi etkiler x)

I'm aLbinooO...

>>3xT@Z!<<
Tuğgeneral
Tuğgeneral
05 Ağustos 17:17 %0
başka konu yokmu mesela sniper mermileri de teke düşürülsün asdasda

alıntı:
Gönderen: ^^4MITlCrazyHope
arkadaslar bombalardan şikayetiniz varsa buraya yazın ve önerileri yazalaım ki gerekli kişiler duysun bence bomba teke düşürülsün yabancı sunucularda oynadım bombalar tek di ve gayet oyun kaliteliydi....

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: