Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/10/08 20:00 Toplam 231 oyuncu 56 sunucu 947 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Bombalardan şikayet edenler

MITlCrazyHopecCc
Tuğgeneral
Tuğgeneral

MADE İN TÜRK

07 Temmuz 13:09 %2
arkadaslar bombalardan şikayetiniz varsa buraya yazın ve önerileri yazalaım ki gerekli kişiler duysun bence bomba teke düşürülsün yabancı sunucularda oynadım bombalar tek di ve gayet oyun kaliteliydi....

^^03z!PPo.!
Oyuncu
07 Temmuz 14:20 %0
ne alaka yaw bombadan sikayet edenlermis sizde bütün bombalar atılana kadar saklanın :S sonra çıkın ortaya

^0//HUnTer\\
Üsteğmen
Üsteğmen
07 Temmuz 15:01 %0
bombadan kim şikayet ediyo ki :D
sen sikayet ediyon diye bombalar kaldırılcak değil.
bence böyle iyi.

|| GaLaTaSaRaY ||

http://aslancimbom

^7/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

07 Temmuz 18:03 %0
BEN ŞİKAYETCİYİM BOMBALRDAN.oyunda kendi bombamdan ölmekten bıktım len.. nefret ediyorum .ve asla bomba kulanmıyorum benim bombaların bana gıcıklığı var ... birde.DİĞER BOMBALAR VARKİ mesela pamelacım ona lafım yok.

WAFFEN-SS TIGER

AldirmaGonul
Oyuncu
07 Temmuz 18:53 %3
alıntı:
Gönderen: ^7/SS/^1TIGER
BEN ŞİKAYETCİYİM BOMBALRDAN.oyunda kendi bombamdan ölmekten bıktım len.. nefret ediyorum .ve asla bomba kulanmıyorum benim bombaların bana gıcıklığı var ... birde.DİĞER BOMBALAR VARKİ mesela pamelacım ona lafım yok.
WAFFEN-SS TIGER

ilk iş olarak bomba atmayı öğren sen

Joaqui^9n^1.
Korgeneral
Korgeneral
07 Temmuz 18:56 %0
Ölmekden en nefret ettiğim şey ilgisiz alakasız yerde bombanın beni öldürmesi kesinlikle 1'e indirilmeli oyun daha kaliteli olur böylece ama bunun gibi topicler açıldı ve sonuç çıkmadı yine çıkcağını sanmıyorum. gl&hf

^^99TrT/Cinonur
Oyuncu
07 Temmuz 19:00 (07/07, 19:00) %0
alıntı:
Gönderen: [CKM]crazyhope
arkadaslar bombalardan şikayetiniz varsa buraya yazın ve önerileri yazalaım ki gerekli kişiler duysun bence bomba teke düşürülsün xfree de ve yabancı sunucularda oynadım bombalar tek di ve gayet oyun kaliteliydi....

birak crazy ya
onlar atarken senin elin armut mu topluyo sende onlara at

KOCA ÇORUMLU

^5Courage
Üsteğmen
Üsteğmen
07 Temmuz 21:41 %0
Bence de bombalar teke indirilmeli. Maganda bombasına kurban gitmek istemiyorum.

|CEK|K_@_S_@_P
Yarbay
Yarbay
07 Temmuz 21:45 %0
SIZE TAS ATANA EKMEK ATMAYIN BOMBA ATIN

BOMBALAR 5 E CIKARILSIN

call of ONLINE,hayat OFFLINE

^^99TrT/Cinonur
Oyuncu
08 Temmuz 13:04 %0
hll olsun kasap

KOCA ÇORUMLU

^7/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

08 Temmuz 14:07 %0
alıntı:
Gönderen: ^^01Hunt3r

kesinlikle hun kardeşim ) .ellerim kırılsın o bomba işini bi beceremedim.herşeyi becerdim onu beceremdim .daha dün duvarın öbürtarafına atığım bomba nın önüne gecmişim bomba kafamda patladı .. yahu.

WAFFEN-SS TIGER

._.
Albay
Albay

VURUCU TEAM

08 Temmuz 14:20 %0
alıntı:
Gönderen: ^^01Hunt3r

bomba iyidir bomba

^1ULGEN
Tuğgeneral
Tuğgeneral
08 Temmuz 14:50 %0
BEnce silahlar kalksın sadece bomba olsunn !!

[Haykolik][RockManiA][PcKoPaT][SpOnGeBoB][CeRBeRuS]

^4|PnS|^9suikast
Korgeneral

Korgeneral

AbLe

08 Temmuz 16:20 %0
bombadan nefret ediyorum...

www.BordoMavi.net

^1savasan^2sahin
Binbaşı
Binbaşı
08 Temmuz 16:36 %0
bomba yerine taş koyulsun birbirimizin kafasını yararız ne dersiniz yada bize topçu bombalarindan verilsin ordaki flaka koyar düşman hatlarını döveriz bi atışta takımın tamamı şaka biyana bende şikayetçiyim sabah ki ctf serverinde americanlar bomba yamuruna tuttu doğduğum yerde ölüyom bence bomba hiç olmasın silah neyimize yetmiyo

MITlCrazyHopecCc
Tuğgeneral
Tuğgeneral

MADE İN TÜRK

08 Temmuz 18:37 %0
alıntı:
Gönderen: Joaqui^9n^1.
Ölmekden en nefret ettiğim şey ilgisiz alakasız yerde bombanın beni öldürmesi kesinlikle 1'e indirilmeli oyun daha kaliteli olur böylece ama bunun gibi topicler açıldı ve sonuç çıkmadı yine çıkcağını sanmıyorum. gl&hf

AYNEN KARDES BENDE ONU DEMEK İSTİYORUM ARKADASLAR YALNIS ANLADINIZ KESİN BOMBA KALDIRILSIN DEMİYORUM TEKE DÜŞÜRÜLSÜN SİZLER DE İLGİLENİRSENİZ DAHA KALİTELİ BİR OYUN OLMASINA YARDIMCI OLURSUNZ

^7/SS/^1MiCCheCk
Tümgeneral
Tümgeneral

WAFFEN-SS

08 Temmuz 22:57 %0
eet bende sikayetçiyim osn çok az bomba verio yaf
bence hiç silahta kullanmayalım direk bomba ile dalalım

Türklük bedenimiz İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur.

^^00/SS/^8Emr*
Korgeneral

Korgeneral

Noble Gases

08 Temmuz 23:00 %0
Pff atın su foruma bi bomba da kurtulalım...

See ya in anotha life brotha!

titanic_ts
Binbaşı
Binbaşı
08 Temmuz 23:45 %0
bombalardan nefret ediyorum olması saçma bir tane yeter.

^7/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

09 Temmuz 12:47 %0
alıntı:
Gönderen: ^7/SS/^1MiCCheCk
eet bende sikayetçiyim osn çok az bomba verio yaf
bence hiç silahta kullanmayalım direk bomba ile dalalım
Türklük bedenimiz İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur.

şii banabak lider bozuntusu sd maclarında beni bombayla vurmuyorsun ama .. sen bomba al ben tabanca .. kapışak olurmu len dürzii

WAFFEN-SS TIGER

|CeK|Craks
Cod. Elite Komandos

09 Temmuz 13:41 %0
saçma bir konu açmışsınız bomba olmasa olurmu ya sizde bombanın altına keriz gibi durmayın

^5Courage
Üsteğmen
Üsteğmen
09 Temmuz 14:50 %0
alıntı:
Gönderen: ^^00|CeK|^9crax
saçma bir konu açmışsınız bomba olmasa olurmu ya sizde bombanın altına keriz gibi durmayın

Bomba kaldırılsın demiyoruz ki, bombalar teke indirilsin yeter. Masumane bir istek yani.

AldirmaGonul
Oyuncu
09 Temmuz 16:43 %0
alıntı:
Gönderen: ^7/SS/^1TIGER

kesinlikle hun kardeşim ) .ellerim kırılsın o bomba işini bi beceremedim.herşeyi becerdim onu beceremdim .daha dün duvarın öbürtarafına atığım bomba nın önüne gecmişim bomba kafamda patladı .. yahu.
WAFFEN-SS TIGER

sana bişey demiyorum artık knk denecek bi kelime yok

~ I Won You Lost ~

^4hL|BeCKinSaLe
Orgeneral
Orgeneral

Unknown Clan

09 Temmuz 17:50 %0
bole sacma bişemi var bomba bire indirilsin git sende bomba atmayi ogren bombalardan kacmayi ogren babalar gibi 3 tane bombami salliyorum pesinede kar98

^3MAXiMUS
Yarbay
Yarbay
09 Temmuz 18:50 %0
ya şunu hesaplayın bir sd mapinde 18 kişilik server bir takımda 9 kişi var map bide sniplik mapse dokuzla üçü çarpın bakalım ortaya ne sonuç çıkıyo siz onuda yapmazsınız ben çarpıyım bir takımda 27 bomba eder diğer takımdanda 15 tane felan olsa 42 küsür bomba biraz profesyonelleşinde tek bombayla oynayın klasınızı konuşturun taramalı tüfek kullanın daha geçen bir adam topic açtı 7 kişi bombayla öldürülürmü ya 3 bomba sallıyo 7 kişi takımın hepsi be yazık günah vicdanlı olun biraz

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: