Öncelikle eskiden bu sorun olmuyordu onu belirtiim. Bilgisayar açılıyor herşey süper sonra sxe açıorum - cs giriyorum - fps 100-200 arası değişior sonra servera tıkladığımda map açılırken fps 30 > sonra oyuna girince yine 100-200 arası değişior .. 5 Dk oynadıktan sonra fps deli düşüyor ve olan orada oluyor işte oyun kasıor adam wuramıorm . sonra reset atınca yine oluor fakat yine 5 dk oynayabiliorm .. napmam lazım ram 512 di 1 gb yaptım - dün format attım . 3 ghz 128 gf2 fx5200 ekran kartı 1gb ram ??
Arkadaşlar heryolu denedim ama nafile!! ( refresh lock [ işe yaramadı ] - Rivatuner [ işe yaramadı ] . - ekran kartınıda güncelledim - amvo.exe amva.exe baktım yok . )
hayatin.aq.be@hotmail.com > çözün dileyin benden ne dilerseniz .
[ulr=http://www.cpuid.com/hwmonitor.php]şurdan[/url] hwmonitor indirin. işlemci sıcaklığı tavan yaptığından kendini yavaşlatıyor muhtemelen... fanında problem olabilir ya da arkadaşın dediği gibi toz ve pislikten işini yapamaz hale gelmiştir. fan ve soğutucu blokları bir temizleyin. dont try to kill me cos i'm allreadydead.
And The Heavens Shall Tremble.
A call to arms to the Heroes: Diablo III
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.