Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 13:41 Toplam 228 oyuncu 56 sunucu 1155 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Wın_error

^2SupeRMan*
Tümgeneral
Tümgeneral
06 Temmuz 18:28 (06/07, 18:31) %0
Selamm arkadaşlar ben yaklaşık 1.5 aydır cod2 oynamıodum fakat biraz önce girmek istedim ve bağlan yazısına tıkladıktan sonra WIN_ERROR hatası verdi bunu nasıl çözerim bi yardım edin lütfen

buda ss http://img392.imageshack.us/img392/7580/errortq0.jpg

Şimdiden Thanks!

^^11MTT
Oyuncu
06 Temmuz 19:57 %0
hee biliorum ben o sorunu 1.5 ay önce call of tipi kayık olan adamları oyuna almama kararı almıştı git estetik yaptır dişini fırçala bide her gün banyo yap 1 hafta sonra albiilrD
bilmiorum nan

LoS#

^2SupeRMan*
Tümgeneral
Tümgeneral
06 Temmuz 20:05 %0
dengesizler yazmasın beyler

Kepazede
Oyuncu
06 Temmuz 21:42 %0
Bilader Bende Hem Xp Hemde Vista Wardı Vistada da aynı sorun veriyordu sora ( 2 tane işletim sistemi kurduğum için ) xp ye kurdum cod u düzeldi.

Pcden sil codu önce sonra tekrar kur %99 olmucak ama denemekte fayda war olmazsa eğer xp ye dön

^2SupeRMan*
Tümgeneral
Tümgeneral
07 Temmuz 01:00 %0
ya kardeş ben 1 senedir vistada hemde laptopta oynuyodum 1.5 ay giremedim sonra tekrar girmeye çalıştığımda bu hatayı verdi :S:S

^2SupeRMan*
Tümgeneral
Tümgeneral
07 Temmuz 17:41 %0
İlginiz için teşekkürler :S

^4|PnS|^1suikast
Korgeneral

Korgeneral

AbLe

07 Temmuz 17:46 %0
la bilsem yanıtlardım valla

www.BordoMavi.net

Murby
Albay
Albay

WAFFEN-SS

08 Temmuz 00:22 %0
alıntı:
Gönderen: warlock11
iw3mp.exe nin bulunduğu klasörü bulun. bende C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare bulunuyor.
iw3mp.exe ye sağ tık yapın özelliklere girin oradan uyumluluk tabına basın ve en altta bulunan yönetici olarak çalıştırı işaretleyin ve tamama basın ve oyuna osnden girin.
Bu şekilde sorununuz düzelcektir.
İyi günler
YUXEG den alıntıdır ço ksaol yuxeg işime yaradı ))

Kardeşim bunu cod 4 forumunda buldum aynı sorun bendede wardı Sonra araştırdım çözümü buldum Anlatım : cod2nin multiplayer exesini bulup sağ tık yap , özelliklere gir , ordan uyumluluka gel , en altta bulununan yönetici olarak çalıştırı işaretle ve tamama bas sonra istedeiğin servere gir keyfine bak

Yuxeq bu çözümü cod 4 için yazmıştı bende cod2ye uyarladım allah ondan razı olsun..

Bu yuxeq kardeşimizden allah razı olsun ....

^2SupeRMan*
Tümgeneral
Tümgeneral
08 Temmuz 19:11 %0
valla oldu kardeş çok saol ya allah razı olsun senden ve bulan arkadaşta çok çok saol

yekeçeren
Albay
Albay
18 Temmuz 15:48 %0
alıntı:
Gönderen: ^2CoBRa^8GFB
valla oldu kardeş çok saol ya allah razı olsun senden ve bulan arkadaşta çok çok saol

hocam bu yazıyı yazan ellerin dert görmesin bilgisayara format attıktan sonra bende bağlana bastıktan sonra WİN_DİSK_TİTLE_FULL gibi bi sorun veriyordu söylediğini uyguladım ve düzeldi çok sağol

WwC|DeathProof
World winner Clan

21 Temmuz 16:57 %0
ben warlock11 kulanıcı deyiştirdim evet bende aynı şeyi yazacaktım buraya bana inanmıyorsanız şimdiki warlock11 bu nick oldu ordan bakabilirsiniz bu genelde vıstada hata veriyor bende sebebini anlamadım ama işine yaradına sevindim

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: