bu fayırfoksta hangi sayfayı açarsam açayım 5-6 saniye donuyor sonra betiği durdur yada iptal et seçeneği çıkıyor betiği durdur deyince düzeliyor..Ne yapmam lazım çok sinir etti ,özellikle bu forumda dolaşırken çok sinir oluyorum
Adblock mu kullanıyorsunuz?
Genelde reklamlara betik diyen bi o var
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
ben öyle bir program kurduğumu hatırlamıyorum,zannedersem firefox'un bir eklentisiymiş,nasıl kurduğumu da bilmiyoroum =) peki nasıl kaldırabilirim bu eklentiyi?
betik scriptin türkçesi. no script var ise onu kaldırın yada devre dışı bırakın dont try to kill me cos i'm allreadydead.
And The Heavens Shall Tremble.
A call to arms to the Heroes: Diablo III
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
alıntı:Gönderen: allreadydead
betik scriptin türkçesi. no script var ise onu kaldırın yada devre dışı bırakın
dont try to kill me cos i'm allreadydead.
And The Heavens Shall Tremble.
A call to arms to the Heroes: Diablo III