| Yazar | Konu: Company of heroes kusurlar ? |
| Oyuncu |  | 06 Temmuz 02:37 (06/07, 02:46) %0 | |
|
Arkadaşlar hepimizin çok sevdiği oyun gerçek zamanlı strateji olan ve strateji sevenlerin her zaman akıllarında kalan 1 numara olan oyun ... elbette her şeyde kusur vardır ... benim company of heroes'ten şikayetlerim şunlar ... tarihtede olduğu gibi , Tiger Tank kesinlikle 10 Sherman avlayabilecek bir tank ... ama gelin görünki 3'ü bırak 2 tane Sherman Tiger'i arkadan yakaladımı affetmiyor direk Tiger'in canını okuyor bu oyunda benim sinirimi çok bozuyor ... Ama bu yönden yapımcılara hak veriyorum ... Eğer gerçekten Tek bir Tiger 10 Sherman'a bedel olsaydı oyunun zevki çıkmaz herkes Alman (Wehrmacht) olurdu ... Gelelim MG42 ' i ve Grenadiers Birimine ... Normalde arkadaşlar MG42 ' yi ya kum torbalarının arkasına yada binalardan birine koyuyorum , çok iyi korunuyorlar ... Karşıda Rifleman ' lar geliyor bizimki başlıyor ateş etmeye , başlarda delik deşik ediyor ama sonra ne hikmetse yavaşlıyor ... aradan 3 - 4 saniye geçiyor ateşi kesiyor ... Bir 5 saniye bekliyor yeniden 3 - 4 saniye ateş ediyor ... bunu saniyelerle ifade edince küçük gözükebilir ancak o 5 saniyede sen ateş etmediğin sürece hemen yanında bomba patlayabilir ve öylede oluyor ... Bu bir sorunmudur ... ? Patchları indirince düzelirmi ... ? Oyunun korsan olmasındanmı kaynaklanır bilemiyorum ... ? Gelelim Grenadier ' lere ... Oyunun yetimleri ... Silahtan Yoksun ! Upgradeleri Pahalı ! Korunaklı bir yerde olmayınca hemen ölüyorlar ... saniyelik bir iş ... Veriyorsun 300 Manpower , çıkıyor elinde karabiner 98 ' li afedersiniz , 4 tane amele ... gelelim upgradelerine ! eline bir Sturmgewehr versen 75 Kurşun , Panzerschrek versen 75 Kurşun , Al sana 150 Kurşun ... Oysaki Rifleman ' larda veriyorsun 200 Manpower , 60 Mazot Adamlar Her Çıktığında Cillop Gibi 6 tane B.A.R. Kullanan Adam ... Neyse , ALLAH ' tan , Relic CoH : OF ' ta Almanlara çok fazla kıyak geçmiş ... Benden Bu Kadar , Sizlerde bu tür kusurları yazarsanız sevinirim ...
Teşekkürler ...
JAWOHL , MEIN HAUPTMANN !
ACHTUNG , STIELHANDGRANATE ! |
| |
|
|
| Yarbay |  | 08 Temmuz 20:02 %0 | |
|
simdi gelelm senin yanlıslarına
hic online tecruben yok ama birimler hakkında yorum yapmıssın!once tigerdan baslayalm!tiger on kısmı gelismis bi tanktır!sen kampkrampf centerdan gelistirmessen yer tabi shermanlar!ayrıca grenadierlar a amele demissn abi oyunun kilit adamları onlar!!eyer + yerlere yerlestirisen cok acaip adam avlıolar!mg42 zaten adam oldurmek icin deil adamalrı yere sermek icin!pin down ozelligi var sadece!
sen simdi wermacth oldun! ilk binadan mg42 volksgrenadiers motorbike ve snip cıkar!hic bu 4 unun neden cıktıgını dusundunmu!sen mg cıkaracn sora volks!mg ilepin down volks ler ile(mp40upgrade)desecn!!bu kadar basit!!ayrıca rifle larda 6 tane bar yok 2 tane bunlarıda bana soletmein cnm ala ala
Deinhart, when we engage I want to hear that G43 singing! |
| |
| Oyuncu |  | 08 Temmuz 21:03 (09/07, 16:28) %0 | |
|
Baba o da masraf yav koyuyom kampfkrampf centre ilk upgradede 100 manpower 30 mazot 2. - 300 manpower 50 mazot 3. 300 manpower 70 mazot - toplamda 700 manpower 150 mazot ! bune yav ... ayrıca bir şey daha söylemek istiyorum ... forumlarda felan hep geziniyorum , oyun sitelerinde bakıyorum - neymiş efendim CoH - OF ' ta Almanlar ( Panzer Elite ) daha güçlüymüş ... Hadi len ordan ... Bariz bir tank üstünlüğü var onu kabul edelim ... başlar başlamazda hafif tank çıkarmaya başlıyorsun onuda kabul edelim ... Ama bu avantajları İngizlizlerin ( 2nd Army ) savunma kabiliyetleri kullanmalarına izin vermiyor ... Ama şunuda söylemek istersek bu oyuncudan oyuncuya değişir ... Kimisi Saldırmayı kimisi savunmayı çok iyi yapar ... Ben genelde savunmada daha iyi olduğum için böyle değerlendirdim onuda söyliyeyim !!! Baba birde demişsinki multiplayer oynıyamıyorsun daha !
1.İnternet hızım düşük olduğu için oyun içersinde çok fazla lag olur , adam gibi oynıyamam diye göze alamıyorum .
2.Bende bir tek CoH orjinal oda patchlar uyumlu olmadığı için milletle oynıyamıyorum !
3.Üzerine 85YTL katıp Gold Edition almam gerek ! ( CoH - OF 75YTL - 10YTL daha katar Gold Edition Alırım ... )
ACHTUNG , STIELHANDGRANATE ! |
| |
| Yarbay |  | 10 Temmuz 14:07 %0 | |
|
bak sadece adama oynuosan basacn kampkramf centerdan guclere acimican!oyun ilerledikce 4-5 grenadier oluo kimse durduramıo!!ingilizleri sadece pioneerslarla yenenler var!!
ayrıca benim ing rutbe 10 alman 9!!ingler cok kolay!cıkan hafif tankları normal kursunla bile indiriolar!!
ayrıca ilk oyunum orjinal diosn!bu senin online oynamicagın anlamına gelmes!adam gibi yukle 1.71 gb lık yamayı!online a girersn!
| |
| Albay |  | 10 Temmuz 15:47 (10/07, 15:51) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: TURK1SHP0W3R
bir şey daha söylemek istiyorum ... forumlarda felan hep geziniyorum , oyun sitelerinde bakıyorum - neymiş efendim CoH - OF ' ta Almanlar ( Panzer Elite ) daha güçlüymüş ... Hadi len ordan ... Bariz bir tank üstünlüğü var onu kabul edelim ... başlar başlamazda hafif tank çıkarmaya başlıyorsun onuda kabul edelim ... Ama bu avantajları İngizlizlerin ( 2nd Army ) savunma kabiliyetleri kullanmalarına izin vermiyor ... Ama şunuda söylemek istersek bu oyuncudan oyuncuya değişir ... Kimisi Saldırmayı kimisi savunmayı çok iyi yapar ... Ben genelde savunmada daha iyi olduğum için böyle değerlendirdim onuda söyliyeyim !!! Baba birde demişsinki multiplayer oynıyamıyorsun daha !
1.İnternet hızım düşük olduğu için oyun içersinde çok fazla lag olur , adam gibi oynıyamam diye göze alamıyorum .
2.Bende bir tek CoH orjinal oda patchlar uyumlu olmadığı için milletle oynıyamıyorum !
3.Üzerine 85YTL katıp Gold Edition almam gerek ! ( CoH - OF 75YTL - 10YTL daha katar Gold Edition Alırım ... )
ACHTUNG , STIELHANDGRANATE !
black le oyna panzer elit mi güçlü ing lermi anlarsın burda sadece foruma yazmakla olmuyo oyun tecrübesi gerekiyo sadece single playerde oynamakla oyunu tam anlıyamassın multide üniteler çok çabuk hasar alıyo single multi aynı kefeye koyma single da yapay zeka var misal river mapında hani o 2 köprü bide nehir yolu var o iki köprüyü single da uçurdunmu yada kapattınmı normaldede olduğu gibi yapay zeka ortadan nehir yolundan geliyo köprüyü tamir etmek veya köprüden geçmek aklına gelmiyo ki bu durum blackle oynarken başıma geldi 2 köprüyü kapadı alçak ortayada nehir yoluna savunma yapmış ben sanıyom köprüden gelmiyecek 1 tiger 1 panter arkalarında pionerrs bide arkada stuka köprüden aktılar karşı koyamadım bile oyunun ilk başları işte bu black böle klavyeyi kırdıracak oyun oynuyo bi oynıyan bi daha oynamıyo tabi coh tan bahsediyom coh of ta yapay zeka daha iyi |
| |
| Yarbay |  | 10 Temmuz 19:56 %0 | |
|
abi online da ne taktikler var koprulu bolumu 25 dk da bitiriorm normalde sen biras geliş die bekledm ben işim tanklara kalmadan bitiriorm normalde!!!
gokhan sen merak ethme ben konuyu acan arkadasa gosterecm grenadiersların gucunu!!
| |
| Oyuncu |  | 11 Temmuz 13:03 %0 | |
|
Baba yav bişi dicem ben orj. opposing fronts almasamda ! bendeki CoH orjinal ya sadece onla sizlerle birlikte oynayabilirmiyim ? Yani bende sadece CoH olcak v1.71 sende CoH - OF V2.301 yinede oynayabilirmiyiz ??? Çünkü ben 85YTL vermeyi göze alamıyorum ...  |
| |
| Albay |  | 11 Temmuz 17:36 (11/07, 17:37) %0 | |
|
Baba yav bişi dicem ben orj. opposing fronts almasamda ! bendeki CoH orjinal ya sadece onla sizlerle birlikte oynayabilirmiyim ? Yani bende sadece CoH olcak v1.71 sende CoH - OF V2.301 yinede oynayabilirmiyiz ??? Çünkü ben 85YTL vermeyi göze alamıyorum ...
bizle oynıyamassın sen yinede kıy paraya al gold pack bide account açarsın bide oyunda ortak yaparsın kendine takılırsın online bütün gün hem arkadaşlar arasına çok eğlenceli oluyo hep single hep single bi yere kdr. |
| |
| Yüzbaşı |  | 11 Temmuz 17:55 (11/07, 17:56) %0 | |
|
Grenadier'ler oldukça dayanıklı.Adam başı 80 canları var.Panzer Elite Panzer Grenadiers ise sadece 55.Grenadier'ları kullanırken düşmanı yaklaştırmamaya bak.Çok uzaktan kar-98 sayesinde isabet oranları artıyor.Volks birimleri ise kesinlikle Bar saldırılarına karşı dayanıklı değil.Ama Wehrmacht'ın asıl etkili olduğu taraf Bitish'ler.Alev makinaları,Stug,Puma,Nebelwerfer sağolsun Bütün tataflar eşit ama Amerika'lılarla oynamak daha kolay.Benim uzman olduğum taraf ise Panzer Elite.İngilizlerle oynamak bence çok sıkıcı.Tiger konusuna gelirsek veterancy yapılmadan ve desteklenmeden at gun'lar karşısında çok çabuk iniyor.Müdür;senin internet bağlantın ne.Yavaş olur diyorsun?Paranm yok diyorsan bi tanesini alman yeterli bence.
l |
| |
| Oyuncu |  | 11 Temmuz 23:59 %0 | |
|
Hmmm ! o zaman ben alim gold edition ... hazır elimdeki CoH u yenilemiş olurum ... babalar bişi dicem bu multiplayer oynamak için bana yardım edersiniz dimi ? gerek patchlar , gerek account ... 
|
| |
. |
| Yarbay |  | 12 Temmuz 02:24 %0 | |
|
burda ben varım yani online ustası!! ayıp ettn yane!!kim istedide yardm etmedk!
| |
| Albay |  | 12 Temmuz 12:35 (12/07, 15:10) %0 | |
|
Hmmm ! o zaman ben alim gold edition ... hazır elimdeki CoH u yenilemiş olurum ... babalar bişi dicem bu multiplayer oynamak için bana yardım edersiniz dimi ? gerek patchlar , gerek account ...
kolay zaten yama indiricen bittikten sonra account açıcan
"One death is a tragedy. A million deaths is just a statistic" |
| |
| Yarbay |  | 12 Temmuz 17:16 %0 | |
|
sanki bana yaptında konusuon ha
alıntı: Gönderen: Fighter..
kolay zaten yama indiricen bittikten sonra account açıcan
"One death is a tragedy. A million deaths is just a statistic"
| |
| Albay |  | 12 Temmuz 17:53 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: BlaCk_!!
sanki bana yaptında konusuon ha
Deinhart, when we engage I want to hear that G43 singing!
bana yaptın değil oyun orjinal olsada olmasada multi-online girdinmi ilk karşına yama çıkıyo indirdikten sonra account alman için üyelik çıkıyo o kadar. ama benimki orjinal değil o ayrı konu tabi
| |
| Yarbay |  | 12 Temmuz 23:30 %0 | |
|
abi arkadasım korsan aldı !internettende cd key satın aldı!!2 oyunuda 60 ytl ye kapadı!!tabi kredi kartı lazm!
| |
| Albay |  | 13 Temmuz 13:01 %0 | |
|
abi arkadasım korsan aldı !internettende cd key satın aldı!!2 oyunuda 60 ytl ye kapadı!!tabi kredi kartı lazm!
bonus axess maxsimum hepsi var salı günü alıcam işte be sabret öf 
| |
| Yarbay |  | 13 Temmuz 14:01 %0 | |
|
ben salı istanbula giidorm 10 gun sora oynarıs ins
alıntı: Gönderen: Fighter.
bonus axess maxsimum hepsi var salı günü alıcam işte be sabret öf
"One death is a tragedy. A million deaths is just a statistic"
| |
| Albay |  | 13 Temmuz 15:54 (13/07, 16:22) %0 | |
|
ben salı istanbula giidorm 10 gun sora oynarıs ins
bu coh'ta rank rütbe nasıl oluyo? oynadıkçamı yoksa yendikçemi? |
| |
| Yarbay |  | 13 Temmuz 17:37 %0 | |
|
abi yendikce artıo ama acaip seylerde oalbilio !!ornek verim dur:
simdi arkadasım var hep aynı seviyelerle karsılasmıs automacthta(automacth lay tusuna tıkladıgında karsına otomatiğk rakip gonerio,,,istersen 2 vs 2 yapıosn ve 4 kisi otomatik bi oytun kuruo pc tarafından) ve aynı sevio olunca sayısı 90 kere yenmis 40 kere yenilmis mesela!banada hep ust rakipler geldi yeni accountumda 31 kere yendm 19 kere yenildm ama aynı leveldais ikimisde 9 us!!
oyuna girince ayrıntılı olarak kavrarsın bu isi
| |
| |