Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/11/08 18:22 Toplam 200 oyuncu 48 sunucu 1061 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Cod un etkileri :p

10*** ZiFiR
Korgeneral
Korgeneral

IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

05 Temmuz 17:59 %0
abi geçen gün GTA S.A oynuyom. nie oynuyon demeyin her yerde millet GTA4 ü konuşuyo cnm çekti. neyse. oynuyom oyunu. bi adam vurdum adamda martydom fln vadır die 2 saat yaklaşamadım düşen paraları toplamak için yaa. ne illettir bu marty hangi zeki oyun yapımcısı akıl ettiyse.
cod4 den etkilenipte yaptığınız saçmalıklar olursa paylaşın die açtım bunu
sizinde başınıza böyle bişi geldimi?

karanlığın merhametine sığının ve menzilimden derhal çıkın.

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

05 Temmuz 18:19 %0
Bazen rüyamda Cod4 oynuyorum . Almışım p90 i cikmisim rusha . Öldürende yok . Air atamiodum ama

Bullet"
Albay
Albay
05 Temmuz 18:46 %0
cod 2 oynarken oluyo öldürünce yaklasamıyom 2 saat sendrom olmus artık

World At War

AwMoWnS
Oyuncu
05 Temmuz 18:46 %0
Bende Rüyamda Barrett 50. .KaL ile adamlari vuruyordum Öyle biryere Pusmusumki Kimse beni görmeden gelen geceni öldürüyorum tabi rüyamda pustugum yeri bilmiyorum ... Sonra bir arada Elimde ayakkabi vardi ... Cod 4 de adamlara ayakkabi atinca ölüyorlardi Birinin kafasina attim HS

[FhR]BugyBJK
Yüzbaşı
Yüzbaşı
05 Temmuz 21:58 %0
valla bn msnde konusurken herşeyin basına t ekliyorum kız soruo nasilsin tiiidir

bide hereye ı yerine hani çıkmıo ya ii kotyuuyom saka gibi

Fatal1ty*
Oyuncu
06 Temmuz 00:41 %0
alıntı:
Gönderen: BugyBJK
valla bn msnde konusurken herşeyin basına t ekliyorum kız soruo nasilsin tiiidir

evt ya bndede oluyo o sezer(kanka) le konuşurken t ile yaziyozdedigin gibi bnde i lerle yaziyom

http://www.pcworld.com.tr/resim/ekran_temizligi.swf

10*** ZiFiR
Korgeneral
Korgeneral

06 Temmuz 01:28 %0
alıntı:
Gönderen: BugyBJK

walla bendede oluyo o:
-tnaaaaber la!
-iidir de bu t ne?
-tboswer.

10*** ZiFiR
Korgeneral
Korgeneral

06 Temmuz 01:30 %0
alıntı:
Gönderen: AwMoWnS
Bende Rüyamda Barrett 50. .KaL ile adamlari vuruyordum Öyle biryere Pusmusumki Kimse beni görmeden gelen geceni öldürüyorum tabi rüyamda pustugum yeri bilmiyorum ... Sonra bir arada Elimde ayakkabi vardi ... Cod 4 de adamlara ayakkabi atinca ölüyorlardi Birinin kafasina attim HS

bende bi rüya görmüştüm. bloc ta jump la çıkılan üst katlardan birindeydim. harikaydı. elimde barret m82 50 caliber. kimse nerden ateş ettimi anlamıyo. harikaydı. uyandığımda üzüldüğüm nadir rüyalardan biriydi

9***Hphsts
Tümgeneral
Tümgeneral

06 Temmuz 13:27 %0
Bu oyun zararlı yaw.Yolda yürürken felan birinin kafaya taş felan atmayın.

Bende bi etki yaratmadı henüz.

Ha şimdi hatırladım.Arkadaşlarla cs atıyoz uzun bi süre sonra gireyim dedim.Ben silah değiştirmeyi "h" ye yapmıştım CoD da cs de sürekli "h" ye basıyorum bi türlü silah alamıyorum.Adama bıçak atacam "v" ye basıyom atmıyo felan bi garip olmuştu

gLo.0cK**
Tuğgeneral
Tuğgeneral
06 Temmuz 16:10 %0
alıntı:
Gönderen: Fatal1ty*

evt ya bndede oluyo o sezer(kanka) le konuşurken t ile yaziyozdedigin gibi bnde i lerle yaziyom http://www.pcworld.com.tr/resim/ekran_temizligi.swf

o sezer kanka ben

10*** ZiFiR
Korgeneral
Korgeneral

06 Temmuz 16:52 %0
alıntı:
Gönderen: Hphsts
Bu oyun zararlı yaw.Yolda yürürken felan birinin kafaya taş felan atmayın.
Bende bi etki yaratmadı henüz.
Ha şimdi hatırladım.Arkadaşlarla cs atıyoz uzun bi süre sonra gireyim dedim.Ben silah değiştirmeyi "h" ye yapmıştım CoD da cs de sürekli "h" ye basıyorum bi türlü silah alamıyorum.Adama bıçak atacam "v" ye basıyom atmıyo felan bi garip olmuştu

ewet cs ve cod birbirine yakın zamanlarda oynanmıyo. birini seçmek lzm yoksa diğerinin şaftına kayıyo. bu durumda tabiki cod diyoruz. ölümüne codcuyuz

aldım colt nişan alcam güya RMB ye basıyo susturucu takıyo. allahım ya nasıl gıcık oluyorum. G ye basıyom bomba atmak için silah deiştiriyo. puhahah

AnTi Terror.tr
Oyuncu
06 Temmuz 20:22 %0
Yolda yürürken kapı önlerine bakıyorum habire yatan varmı diye..

If you run you'LL only die tired..

sLiPkNoT-tR
Oyuncu
06 Temmuz 21:01 %0
alıntı:
Gönderen: AnR|AnTi Terror
Yolda yürürken kapı önlerine bakıyorum habire yatan varmı diye..
If you run you'LL only die tired..

asdfasdfasdf süpr ya xD

rockonur
Tuğgeneral
Tuğgeneral
06 Temmuz 21:06 %0
ben rüyada gördüm aldığım hiçbi silah patlamıyor yerdekileri alıyorum onlarda tutukluk yapıyor öyle bitti rüya ölmedimde

Bullet"
Albay
Albay
06 Temmuz 21:30 %2
rüyasında rüyalanan yokmu hiç

World at War

Bordo|z@hiri__
Üsteğmen
Üsteğmen
07 Temmuz 10:55 %0
bende hep yazıların başına t eklerim birde counter oynarken cye basarım adam eğilir zannederim mesajlar çıkar,gtada adam öldürünce adamda last stand vardır die hemen kaçarım

uçarken sağda inerken solda

Tahinpekmez
Albay
Albay

07 Temmuz 14:22 %0
Bana en çok cod oynayıp sonra kafede arkadaşlarla "kantır" atarken olur.adam eğilsin diye c ye basarım sniper alıp shifte basarım hatta bi ara cod2 çok sarmıştı hergün 3-4 saat oynuyordum.1 ay sonunda halimi düşünün kafede counter oynarken köprü altındaki adamın üstüne atlayıp shifte basmıstım dipçik atsın diye
Rüyalarımda Cod4 büyük yer tutar Altta air strike eksik olmaz her attığımda da böyle kırılıyormuş gibi ses çıkıyor ya adamların üstüne gelince çat çat diye haha işte o ses böyle sürekli devam ediyor 10-15 kişi ölüyor

WM|JunCarL0s
Albay
Albay
07 Temmuz 22:29 %0
ruya desen gormem ama ewde birileri dolasirken ses kasiorum kim gelip gidio falan

^^10|zorlu||xxx|
Binbaşı
Binbaşı

WAFFEN-SS

09 Temmuz 14:37 %0
Bende cod2 den alışmışım dip atmaya cod4 te durmadan shifte basıom csde de öle silah alcam f ye basıyorum xD

<cL>|CRUEL|
Tümgeneral
Tümgeneral
10 Temmuz 00:28 %0
adam rüyasinda bile p90 aliyo yaa

alıntı:
Gönderen: <cL>Try2CutMe
Bazen rüyamda Cod4 oynuyorum . Almışım p90 i cikmisim rusha . Öldürende yok . Air atamiodum ama

Sometimes I wish I were you, just so I could be friends with me

10*** ZiFiR
Korgeneral
Korgeneral

10 Temmuz 01:29 %0
alıntı:
Gönderen: <cL>|CRUEL|
adam rüyasinda bile p90 aliyo yaa
Sometimes I wish I were you, just so I could be friends with me

ruya bu abi tabiki en sewdiğin silahı görcen. ben barret görmüştüm böle yine dağıtıyodum ortalığı. kendimi solid snake gibi hissediyodum.

N.İ.R.V.A.N.A 'ya ulaşıcam bu gidişle ;)

^2(Dead)^1nanof
Albay
Albay

^2(Dead)

10 Temmuz 09:37 %0
alıntı:
Gönderen: <İ-F-Z>BugyBJK

Aynen şimdi crysis te oynuyom multi ya orda konuşma tusu y ben de t ye basiom sonra bouna yaziom. bide önümde adam varsa t de dipçik atiyo...

Bide bi ara arabada giderken ayni cod4 teki bomba düsme sesi geldi ben bi bakiyorum etrafıma bomba varmı diye

Bide msn de bile ı tusunu kullanmiyom y li bişe çıkar diye burda da öle yapmışım

Call of Duty 4!!! CRYSİS!

SONIC nanof "ölü ölü nan

Print_Screen
Üsteğmen
Üsteğmen
12 Temmuz 23:36 %0
ben cod oynarken odanın kapısı aniden açıldı ve annem girdi bende namluyu anneme doğru çevirmeye çalıştım çok rezil bi durum.

bide cod ile ilgili değil ama benm televizyon bilgisayarın yanında mouse elimde kuzene televizyondaki adamı göstermek için mouse u televizyona geçirmeye çalıştım geçmeyince bide kızdım

Fatal1ty*
Oyuncu
13 Temmuz 02:05 %0
alıntı:
Gönderen: Print_Screen
ben cod oynarken odanın kapısı aniden açıldı ve annem girdi bende namluyu anneme doğru çevirmeye çalıştım çok rezil bi durum.
bide cod ile ilgili değil ama benm televizyon bilgisayarın yanında mouse elimde kuzene televizyondaki adamı göstermek için mouse u televizyona geçirmeye çalıştım geçmeyince bide kızdım

adasadwsxdszuhaaanamlu dönseydi vurcakmıydn

Fatal1ty*
Oyuncu
13 Temmuz 02:06 %0
alıntı:
Gönderen: rockonur
ben rüyada gördüm aldığım hiçbi silah patlamıyor yerdekileri alıyorum onlarda tutukluk yapıyor öyle bitti rüya ölmedimde

ping vardir ping32 Mbit e geç

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön