Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 22:27 Toplam 173 oyuncu 50 sunucu 646 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Sabah

Print_Screen
Üsteğmen
Üsteğmen
05 Temmuz 03:34 %0
Geç saatlere kadar oturduğunuzda ve cod4 e takıldığınızda gözlerinizin pörtlediği aatlerde sabah ezanı okunur ve anlamı şudur:Sen hala saat 1-2 sanıyon ama sabah oldu git yat.Birazdan oknur.İçimden geldi yazdım

Exmaniax
fakirdik

05 Temmuz 03:35 %0
alıntı:
Gönderen: Print_Screen
Geç saatlere kadar oturduğunuzda ve cod4 e takıldığınızda gözlerinizin pörtlediği saatlerde sabah ezanı okunur ve anlamı şudur:Sen hala saat 1-2 sanıyon ama sabah oldu git yat.Birazdan oknur.İçimden geldi yazdım

cod yalan hiç oynamadım vallahi
ama oturuyoruz işte :F

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

05 Temmuz 03:39 (05/07, 03:41) %0
sevgilim yanımda olsaydı hiç üşenmeden sabaha kadar öperdim onu.beraber kaldığımızda 5buçuk-6 saat kesintisiz öpüştüğümüzü bilirim sabah ezanı okunur öyle bırakırdık birbirimizi ah ulan ah .

Taklit kacaklardan sakınınız.

Exmaniax
fakirdik

05 Temmuz 03:39 %0
alıntı:
Gönderen: ^^40hL|KacaK
sevgilim yanımda olsaydı hiç üşenmeden sabaha kadar öperdim onu.beraber kaldığımızda 5buçuk-6 saat kesintisiz öpüştüğümüzü bilirim

nefes alma molaları oluyor ama değilmi

[UNDEFEATED]
Oyuncu
05 Temmuz 03:40 %0
sömürüon mu napıon kızı

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

05 Temmuz 03:44 %0
nefes neymiş o anki öpücüklerle yaşıyorduk azgınlık veya sapıklık değil bu, bildiğin aşk işte.. bildiğin aşk

alıntı:
Gönderen: Exmaniax

nefes alma molaları oluyor ama değilmi

Exmaniax
fakirdik

05 Temmuz 03:45 %0
alıntı:
nefes neymiş o anki öpücüklerle yaşıyorduk azgınlık veya sapıklık değil bu, bildiğin aşk işte.. bildiğin aşk

yok lam aşk tamamda nefes olayı önemli ama dikkat et

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

05 Temmuz 03:48 %0
valla inan ki o an başka birşeyi düşünesim gelmiyor

alıntı:
Gönderen: Exmaniax

yok lam aşk tamamda nefes olayı önemli ama dikkat et

Exmaniax
fakirdik

05 Temmuz 03:53 %0
alıntı:
valla inan ki o an başka birşeyi düşünesim gelmiyor

ehm çalışmayan bir bünye sunmak istemezsin sevdiğine heralde
şimdi git ve uyu düzenli bir hayat kur kendine

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

05 Temmuz 03:59 %0
doğru diyorsun yatayım artık uykum da geldi 19 unda da sınavım var umarım kazanırım da hayatımı kurmaya biryerden başlarım artık.zaten konu aşk hayatıma bağlanmaya başladı en iyisi bitirmek.ilerde çocuklarınıza anlatırsınız bir kaçak vardı sevgilisiyle aralıksız 5,5-6 saat öpüşürmüş diye Allah kimseyi sevdiğine hasret komasın inşallah

Exmaniax
fakirdik

05 Temmuz 04:02 %0
alıntı:
doğru diyorsun yatayım artık uykum da geldi 19 unda da sınavım var umarım kazanırım da hayatımı kurmaya biryerden başlarım artık.zaten konu aşk hayatıma bağlanmaya başladı en iyisi bitirmek.ilerde çocuklarınıza anlatırsınız bir kaçak vardı sevgilisiyle aralıksız 5,5-6 saat öpüşürmüş diye Allah kimseyi sevdiğine hasret komasın inşallah

amin :/

Print_Screen
Üsteğmen
Üsteğmen
05 Temmuz 04:02 (05/07, 04:02) %0
alıntı:
sevgilim yanımda olsaydı hiç üşenmeden sabaha kadar öperdim onu.beraber kaldığımızda 5buçuk-6 saat kesintisiz öpüştüğümüzü bilirim sabah ezanı okunur öyle bırakırdık birbirimizi ah ulan ah .

Üşenmeden?

Exmaniax
fakirdik

05 Temmuz 04:04 %0
bir konu nasıl kayarında sonuna geldik
ertesi gün başka bir konuyu sapıttırmak üzere görüşmek dileği ile
esen kalın

special thanks to

-mesajlarımı silecek olan moderatör

-mesajı sildikten sonraki mesajı kurgulayan eleman

-konuyu açan print screen

-kulaklığımda çınılayan hafız burhan

-kulaklığımı üreten philips firması çalışanları

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
05 Temmuz 04:38 %5
alıntı:

şu yazdığın ne kadar iğrenç bir şey anlatamam ya of allahım.öpüşmeniz gayet normal sapıklık falan değil ama gelip kendi özel bir olayını halka açık bir yerde gösteriş yapar gibi anlatmak asıl yanlıştır

The child is grown , the dream is gone...
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
05 Temmuz 06:53 (05/07, 06:59) %0
alıntı:
Gönderen: Comanchero.

şu yazdığın ne kadar iğrenç bir şey anlatamam ya of allahım.öpüşmeniz gayet normal sapıklık falan değil ama gelip kendi özel bir olayını halka açık bir yerde gösteriş yapar gibi anlatmak asıl yanlıştır

Ne alakası war.İgrenç dediğin şey öpmek mi?öpüşmek kadar guzel veya normal bırsey war mı sence ?Cocuk gosteriş falan yaptıgını sanmıorm ki sewgilisine hasret kaldıgını paylasmıs zaten.Hadi diyelim gösteriş yapmış olsn.5-6 saat öpüşşe ne olur opusmese ne olur herkesın bi özel hayatı wardır.Bazısına 5-6 saat "woww ulan erkeke bak" derken bazısına gayet normal öpüş vakitleri gelebilir.Ayrıca bunun hawasını yapmakla ****liğini belli eder.
Gayet normal bir msj.

Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit

sku
CNBC-e

05 Temmuz 09:53 (05/07, 09:56) %0
Ne aşkı len. Vatoz gibi yapışmışsın işte.

alıntı:
bildiğin aşk işte.. bildiğin aşk

@Caqante*,

Comanchero "Yatak odasında olan yatak odasında kalmalı." demek istemiş. Ne yapıyorsa yapsın fakat özel olan şeyin, hele ki cinsellik bakımından özel bir şeyin dışarıda teşhir edilmesi bence de doğru değil.

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

05 Temmuz 10:30 %0
ben ne seviştik ne de ilişkiye girdik dedim, öpüştük dedim ama sadece öpüştük dedim.öpüşürken durum neydi, başka ne yapıyorduk, çıplak mıyız giyinik miyiz bunları belirtmedim değil mi? cinselliği teşhir edecek bir yazı yazmadım.özelime girecek kadar açmadım konuyu.normal bir insan o yazıyı okuyunca aklına sadece öpüşmek gelir, daha ilerisini aklına getirecek bir anlatımda da bulunmadım.yazılardan şunu anladım ki siz bir filmde öpüşme sahnesinde aman özel bunlar deyip gözünü kapatıyorsunuz.ben konuya kendi örneğim olan sabaha kadar ne yaptığımı yazdım, ha tualete girer sabaha kadar mıçarım veya uyku tutmazsa burnumu karıştırırım deseydim işte iğrenç olan budur.

Corvex.
Yarbay
Yarbay

fakirdik

05 Temmuz 12:55 %0
tam bir yılan

alıntı:
ben ne seviştik ne de ilişkiye girdik dedim, öpüştük dedim ama sadece öpüştük dedim.öpüşürken durum neydi, başka ne yapıyorduk, çıplak mıyız giyinik miyiz bunları belirtmedim değil mi? cinselliği teşhir edecek bir yazı yazmadım.özelime girecek kadar açmadım konuyu.normal bir insan o yazıyı okuyunca aklına sadece öpüşmek gelir, daha ilerisini aklına getirecek bir anlatımda da bulunmadım.yazılardan şunu anladım ki siz bir filmde öpüşme sahnesinde aman özel bunlar deyip gözünü kapatıyorsunuz.ben konuya kendi örneğim olan sabaha kadar ne yaptığımı yazdım, ha tualete girer sabaha kadar mıçarım veya uyku tutmazsa burnumu karıştırırım deseydim işte iğrenç olan budur.

Free for allmaz aga, ayıp

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

05 Temmuz 12:58 %0
ne gibi?

alıntı:
Gönderen: Corvex.
tam bir yılan

Denas
Orgeneral
Orgeneral
05 Temmuz 13:00 %0
Ah bu sabahlar olmasa .

The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas

Corvex.
Yarbay
Yarbay

fakirdik

05 Temmuz 13:01 %0
kıvırmacalı

alıntı:
ne gibi?

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

05 Temmuz 13:03 (05/07, 13:06) %0
tamam dediğin gibi olsun.senin gibilere ayıracak vaktim yok.

alıntı:
Gönderen: Corvex.
kıvırmacalı

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
05 Temmuz 13:11 %0
alıntı:

sevgilinle sabahlara kadar neler yaptığın , özellikle bunları teşhir etmen senin özel yaşamın ve dolayısıyla kendi özel yaşamına saygısızlık değilse problem yok takılmana bak arkadaşım.burnunu karıştırma tuvalete gitme falan senin özelin ama bunu başka bir insanla beraber yaşadığın özel şeylerle karıştırıp üstüne burun karıştıma kadar değersiz buluyorsan bunada diyecek bir şeyim yok.
he ayrıyetten ben fetocuyum ya nasıl bildin helal olsun aehuah

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Corvex.
Yarbay
Yarbay

fakirdik

05 Temmuz 14:17 %0
tam bir iş adamı

alıntı:
tamam dediğin gibi olsun.senin gibilere ayıracak vaktim yok.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: