Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 23:05 Toplam 145 oyuncu 50 sunucu 696 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Oyuna giremiyorum

TufegimNerde
Oyuncu
05 Temmuz 01:56 (05/07, 01:57) %0
arkadaslar bende ne sorun olabilir oyuna baglanamıyorum

"Sunucuya bağlanırken bir hata oluştu.
Hata kodu: E16 - Oyun servislerimizden uzaklaştırılmışsınız. (#29987)

Referans no: #29987

Bağlantı Hataları
Bağlantı Hataları listesi.

E2, E3, E4, E5, E6, E8
Sistemlerimizde bir hata oluştu. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

E7
Lütfen tarayıcınızın "yenile" (refresh) tuşuna basarak sunucu sayfasını yeniden yükleyip tekrar deneyiniz.

E11 - Erişim Engellendi
Kullanıcı hesabınız sunucularımızdan uzaklaştırılmış. Haksız bir uygulama olduğunu düşünüyorsanız Online Destek sistemimiz üzerinden aldığınız hata kodu ve referans numarasını eksiksiz ileterek yetkililer ile temasa geçiniz. Hata kodu ve referans numarası içermeyen mesaj göndermeniz online destek sistemini meşgul etmeniz nedeniyle uzaklaştırmanızın uzatılması ile sonuçlanacaktır.

E10 ve E14 - Sunucu bir organizasyon icin kapalı
Sunucuda devam eden bir maç ya da özel bir organizasyon mevcut. Başka bir sunucu seçiniz ya da maç/organizasyon bitene kadar bekleyiniz.

E16 - Erişim Engellendi
Kullanıcı hesabınız sunucularımızdan uzaklaştırılmış. Haksız bir uygulama olduğunu düşünüyorsanız Online Destek sistemimiz üzerinden aldığınız hata kodu ve referans numarasını eksiksiz ileterek yetkililer ile temasa geçiniz. Hata kodu ve referans numarası içermeyen mesaj göndermeniz online destek sistemini meşgul etmeniz nedeniyle uzaklaştırmanızın uzatılması ile sonuçlanacaktır.

Cxx
Genel bağlantı hatası. Bilgisayarınızda bağlanmanızı engelleyen bir problem mevcut. Internet Explorer sürümünü ve varsa firewall ayarlarınızı kontrol ediniz. Sonuç alamıyorsanız Online Destek sistemimiz üzerinden yetkililer ile temasa geçiniz.

HTTPxxx
Bağlantı hatası. Lütfen tekrar deneyiniz. Sonuç alamıyorsanız Online Destek sistemimiz üzerinden yetkililer ile temasa geçiniz.
---
bunlar yazıyo nedir problem ????

TufegimNerde
Oyuncu
05 Temmuz 10:02 %0
bilen yok mu ?.!!!

Vs ][ Mur4T
Albay
Albay

e-Versus

05 Temmuz 10:04 (05/07, 10:05) %0
Ban yemişsin birader... Küfür falan ettiysen serverde uzaklastırılmıssın... 1 2 gune girersin herhalde.

TufegimNerde
Oyuncu
05 Temmuz 10:11 %0
hee yaf cod4 u cafede oynarken kufur ettıydım pc ye ondan ama bu benım yenı hesabım buda mı ban yedi hıc oyuna gıremedım veya ıp den mı banladılar

RockerJocuk
Binbaşı
Binbaşı
05 Temmuz 10:25 %0
bu da benım 2. hesabım bundada aynı hayayı verıyor..!!!

Mu$Ti
Teğmen
Teğmen
05 Temmuz 10:26 %0
al bundada aynı yaf sorun nedir buda 3. yardım lutfenn!!!

Vs ][ Mur4T
Albay
Albay

e-Versus

05 Temmuz 11:40 %0
ıp ban yemişsiniz o zaman....

RockerJocuk
Binbaşı
Binbaşı
05 Temmuz 20:06 %0
alıntı:
Gönderen: MuRaTr..!
ıp ban yemişsiniz o zaman....

valla ya cafeden bu hesabımla cod4 oynadım sımdı evde oynayamıyorum cıldıracam ne yapayım kı ??? yardım lutfen

NoRTHSTaR*
Yarbay
Yarbay
05 Temmuz 20:19 %0
modeme res at ıp si deişir belki işe yarar yada dns ayarlarını falan deiştir olma ihtimali war denemeye değer bence

Teslim Olmamışsam!...Yenilmiş Sayılmam!...

RockerJocuk
Binbaşı
Binbaşı
05 Temmuz 20:24 (05/07, 20:33) %0
du denıcemde yasal yollardan yapalım bız olmadı ya denedım yenı hesapda acıyorum gene aynı hata format atacam en son o olacak

|CEK|K_@_S_@_P
Yarbay
Yarbay
05 Temmuz 22:32 %0
SİZ CAFE BAN YEMİŞSİNİZ

IP DEĞİŞTİRİN BELKİ DÜZELİR

call of ONLINE,hayat OFFLINE

RockerJocuk
Binbaşı
Binbaşı
06 Temmuz 11:52 %0
neyse sorunu duzeltecem de kendı pc de gıremıyom cafede gırıyom sacmalık bıraz hesap uzerınden ban atsalar hıcbıyerde gıremezdım de neyse gecıcıymıs bende lınux a gecıyorum zatı ordan ayarlarım saolun herkeze....

RockerJocuk
Binbaşı
Binbaşı
06 Temmuz 21:00 %0
yaf nedir cektigim cile cafe ye gıdıp yenı hesap aldım ondada aynı hatayı alıyorum naptılar yaf bana cıp mı koydu bu yonetıcıler

RockerJocuk
Binbaşı
Binbaşı
07 Temmuz 09:55 %0
3.gun oldu hala acmadılar ne bıcım bı ıstır bu

cT!Lord Of Pings
Oyuncu
07 Temmuz 11:44 %0
SABIR..

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: