Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 23:31 Toplam 140 oyuncu 50 sunucu 595 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: All rifle sd ler nie boş yaw

cT!Lord Of Pings
Oyuncu
04 Temmuz 14:14 %0
Beyler geçen sene all rifle sd ye boş yer bulamazdık giremezdik,muhabbet de ii olurdu şimdi ne zman baksam boş bu ilgisizlik nie yanılmıosam bi HIZIR ACİL dün böle bi konu acmıştı nerde o eski sd 'ciler tdm aklınızı basınızdan mı aldı

bT^1~^4GamestarT
Yüzbaşı
Yüzbaşı
04 Temmuz 14:18 %0
heh kardeş benimde aklım o soruda bende all rifleciydim gecen sene sonra oyunu bıraktım bi ara rütbe filan gelmiş ama all rifle sd bom boş ya canlandıralım bence onu

cT!Lord Of Pings
Oyuncu
04 Temmuz 14:23 %0
ya walla bişeyler yapmak lazım ya all rıfle tdm sarmıo normal bı sd ye gıdıorum snıp alıorum adam thopmp almıs hıc sansın yok ordada frag yapamıom alısmısm all rdıle sd ye bundan sonra mıllet bos gormesın dıe all rıfle sd ye gırecem belkı bırılerı gelır yavas yavas canlandırırz belkı

q:,RMeT
Tümgeneral
Tümgeneral
04 Temmuz 14:42 %0
bende eski olmama ragmen allrifle sd nin iyi olacağını dusunuyorum,girmek istiyorum ama maalesef bombos

q:,RMeT
Tümgeneral
Tümgeneral
04 Temmuz 14:43 %0
pardon eski OLMAMAMA rağmen diyecektim

JohnnieWalker^2.
Tuğgeneral
Tuğgeneral

GraveStone

04 Temmuz 15:27 %0
Yani su rutbe olayindan sonra olan oldu zaten

MuhaRip
Tümgeneral
Tümgeneral

co9

04 Temmuz 18:26 %0
rütbe olayı yaş iş.

Sınırları as imkansıza inanma..

^^00PoE
Oyuncu
04 Temmuz 18:58 %0
alıntı:
Gönderen: cT!Lord Of Pings
ya walla bişeyler yapmak lazım ya all rıfle tdm sarmıo normal bı sd ye gıdıorum snıp alıorum adam thopmp almıs hıc sansın yok ordada frag yapamıom alısmısm all rdıle sd ye bundan sonra mıllet bos gormesın dıe all rıfle sd ye gırecem belkı bırılerı gelır yavas yavas canlandırırz belkı

pingcim, kendimi övmek gibi olacak ama o thompson olayını ben yapabiliyorum biliyor musun ?

sd,tdm,hq ne ararsan hepsinde rahatça oynayabiliyorum tüfeklerle

allrifles olayına gelince. sanırım bir çok allrifles'cı benim gibi oynamayı bıraktılar artık cod u. en azından ben öyle yaptım

^1ULGEN
Tuğgeneral
Tuğgeneral
04 Temmuz 20:27 %0
alıntı:
Beyler geçen sene all rifle sd ye boş yer bulamazdık giremezdik,muhabbet de ii olurdu şimdi ne zman baksam boş bu ilgisizlik nie yanılmıosam bi HIZIR ACİL dün böle bi konu acmıştı nerde o eski sd 'ciler tdm aklınızı basınızdan mı aldı

Evet kardeşim cok dogru söylüyorsun! Arada 4 5 kişi oluo o kdr yoksa serverda in cin savaş yapıo öle yani Tabi onada rastlamak artık zor ya...

[Haykolik][RockManiA][PcKoPaT][SpOnGeBoB][CeRBeRuS]

cT!Lord Of Pings
Oyuncu
04 Temmuz 23:12 %0
Nerde O Eski RUh??E yy All Rifles SD'ye başkoymuş COD 'cular bırakın şeytan işi tdmleri POE gibi aldanmaın:S hq neymiş mis giib sd var

K|D Bl4ckSt33l
Tuğgeneral
Tuğgeneral

KATİL DOĞANLAR - MCMLXXVI

05 Temmuz 00:19 %0
linke bi göz at istersen hacı
http://www.oynasana.com/forum/m281391

^^00PoE
Oyuncu
05 Temmuz 16:57 %0
alıntı:
Nerde O Eski RUh??E yy All Rifles SD'ye başkoymuş COD 'cular bırakın şeytan işi tdmleri POE gibi aldanmaın:S hq neymiş mis giib sd var

tdm falan değil , hiç cod oynamıyorum artık. uninstall yaptım kısaca oyunu

cT!Lord Of Pings
Oyuncu
05 Temmuz 20:14 %0
yAZık OLmUS pOE

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: