Beyler geçen sene all rifle sd ye boş yer bulamazdık giremezdik,muhabbet de ii olurdu şimdi ne zman baksam boş bu ilgisizlik nie yanılmıosam bi HIZIR ACİL dün böle bi konu acmıştı nerde o eski sd 'ciler tdm aklınızı basınızdan mı aldı
heh kardeş benimde aklım o soruda bende all rifleciydim gecen sene sonra oyunu bıraktım bi ara rütbe filan gelmiş ama all rifle sd bom boş ya canlandıralım bence onu
ya walla bişeyler yapmak lazım ya all rıfle tdm sarmıo normal bı sd ye gıdıorum snıp alıorum adam thopmp almıs hıc sansın yok ordada frag yapamıom alısmısm all rdıle sd ye bundan sonra mıllet bos gormesın dıe all rıfle sd ye gırecem belkı bırılerı gelır yavas yavas canlandırırz belkı
alıntı:Gönderen: cT!Lord Of Pings
ya walla bişeyler yapmak lazım ya all rıfle tdm sarmıo normal bı sd ye gıdıorum snıp alıorum adam thopmp almıs hıc sansın yok ordada frag yapamıom alısmısm all rdıle sd ye bundan sonra mıllet bos gormesın dıe all rıfle sd ye gırecem belkı bırılerı gelır yavas yavas canlandırırz belkı
pingcim, kendimi övmek gibi olacak ama o thompson olayını ben yapabiliyorum biliyor musun ?
sd,tdm,hq ne ararsan hepsinde rahatça oynayabiliyorum tüfeklerle
allrifles olayına gelince. sanırım bir çok allrifles'cı benim gibi oynamayı bıraktılar artık cod u. en azından ben öyle yaptım
Beyler geçen sene all rifle sd ye boş yer bulamazdık giremezdik,muhabbet de ii olurdu şimdi ne zman baksam boş bu ilgisizlik nie yanılmıosam bi HIZIR ACİL dün böle bi konu acmıştı nerde o eski sd 'ciler tdm aklınızı basınızdan mı aldı
Evet kardeşim cok dogru söylüyorsun! Arada 4 5 kişi oluo o kdr yoksa serverda in cin savaş yapıo öle yani Tabi onada rastlamak artık zor ya... [Haykolik][RockManiA][PcKoPaT][SpOnGeBoB][CeRBeRuS]
Nerde O Eski RUh??E yy All Rifles SD'ye başkoymuş COD 'cular bırakın şeytan işi tdmleri POE gibi aldanmaın:S hq neymiş mis giib sd var
tdm falan değil , hiç cod oynamıyorum artık. uninstall yaptım kısaca oyunu