Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 06:23 Toplam 18 oyuncu 47 sunucu 225 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Börgır king

~UNDEFEATED
Oyuncu
03 Temmuz 15:36 %0
bi kaç hafta oluyo bunların etleri kötü kokmaya başladı ya whooperlarda pis bi koku mide bulandırıcı o kadar acıkmışım koca yemeği söylemişim pakedi açtıktan sonra o koku bütün iştahımı mahvediyor yakın zamanlarda sizede oldumu dışardan yemek getirdiğiniz firmalarda böyle koku

Barathrum.
Oyuncu
03 Temmuz 15:40 %0
bi ara her gün whooper yiyodum sonra bana da öyle olmuştu. tadı kokusu bi acayip geliodu.

I Love This Game

Türkiş_kilır
Üsteğmen
Üsteğmen
03 Temmuz 15:43 %0
ama nedense hala en güzeli whooper

erai
Oyuncu
03 Temmuz 15:44 (03/07, 15:55) %0
antep ve kayseri mutfagından vazgeçmiceksin tabi bahsettigim olay heryerde yok mesela burdaki börgır ın yanında yerel mutfaklar var bide zaten doymak sorun aynı fiyata 2 öğün yemek mümkün

Türkiş_kilır
Üsteğmen
Üsteğmen
03 Temmuz 15:47 %0
tabi cnm ben de mesela iskenderi hiç birşeye tercih etmem..Nerde iskender nerde vupır

erai
Oyuncu
03 Temmuz 15:49 (03/07, 15:50) %0
vala ya iyice amerikan bebesi olacaz emperyalist yemeklerin içinde I like Turkish börek çörek

~UNDEFEATED
Oyuncu
03 Temmuz 15:50 %0
üff hele bide fiyat artınca soğan halkası fln alınca yanında whooper ın kitapçığını veriyolar inanılmaz bi is kokusu var üstünde sanki o kitapçık haftalarca orman yangının içinde kalmış gibi,direk çöpe atıyorum ambalajını bile açmadan

Exmaniax
fakirdik

03 Temmuz 15:53 %0
Olm yaz ayında yenmiyor meret
normalde 1 oturuşta 5 tane tavuk burger (by BK) yiyen exmaniax
3.de tıkanıyor, sıcaktan sıcaktan

reddead
fakirdik

03 Temmuz 16:04 %0
o değilde bu soğan halkası denilen iğrenç şeyleri nası tüketiyorsunuz
+ mc börgır falan takılmayın
pilavcıya gidin 4 lira verin patlayın

oynasana lan!

~UNDEFEATED
Oyuncu
03 Temmuz 16:11 %0
etli pilav yiyoz die sünettlik bebelerin çüklerini yemeyelim sonra

Corvex.
fakirdik

03 Temmuz 16:14 %0
la harbi börgır mek falan
aha bizim arkadaş vardı kısır olmuş uğraşıyo şimdi döktüğü paranın haddi hesabı yok.
yediğiniz sebzenin içinde bile bi i.nelik varken siz bile bile böle şeylere yöneliosunuz.
tasvip etmiyorum

Free for allmaz aga, ayıp

geomeTRi.!mito
Oyuncu
03 Temmuz 16:14 (03/07, 16:16) %0
Bazen banada oluyor etleri tam temizlemiyor dingiller..(burda burger king yok ama aynı hesapta başka yerler var.)

~UNDEFEATED
Oyuncu
03 Temmuz 16:16 %0
fastfooddanmı kısır oldu?ilk defa görüyorum..

alıntı:
Gönderen: Corvex.
la harbi börgır mek falan
aha bizim arkadaş vardı kısır olmuş uğraşıyo şimdi döktüğü paranın haddi hesabı yok.
yediğiniz sebzenin içinde bile bi i.nelik varken siz bile bile böle şeylere yöneliosunuz.
tasvip etmiyorum

Corvex.
fakirdik

03 Temmuz 16:18 %0
iyiokuolm

alıntı:
Gönderen: ~UNDEFEATED
fastfooddanmı kısır oldu?ilk defa görüyorum..

Wotorhead
Oyuncu
03 Temmuz 16:56 %0
hayatımda sadece 3-5 kez mc. donalts a gittim burber king yüzü görmedim....fiyatlar bana çok geliyodu kenardaki lokantadan döner ayran alıyodum 1.5 milyondan

sanane lan!

Türkiş_kilır
Üsteğmen
Üsteğmen
03 Temmuz 16:59 %0
alıntı:
Gönderen: Wotorhead
hayatımda sadece 3-5 kez mc. donalts a gittim burber king yüzü görmedim....fiyatlar bana çok geliyodu kenardaki lokantadan döner ayran alıyodum 1.5 milyondan
sanane lan!

tabi olm len saçmalık o mek olsun börgır olsun..en iyisi dönerciler abi vupıra 10 ytl verceğme dönerciye 5 ytl veririm yanında ayranla birlikte doyarım..hem hamburger falan doyurmuyor bile..valla o para iki yarım döner +2 ayran ...daha iyi

vdKa
Oyuncu
03 Temmuz 17:00 %0
Valla gecen gun jumbo boy big king menu uzerine 6 - pack i yedikten sonra banada bi tiksinme gelmeye basladı...

Wotorhead
Oyuncu
03 Temmuz 17:01 (03/07, 17:01) %0
alıntı:
Gönderen: Türkiş_kilır

tabi olm len saçmalık o mek olsun börgır olsun..en iyisi dönerciler abi vupıra 10 ytl verceğme dönerciye 5 ytl veririm yanında ayranla birlikte doyarım..hem hamburger falan doyurmuyor bile..valla o para iki yarım döner +2 ayran ...daha iyi

soğan ve biberide koydukmu ....

sanane lan!

Türkiş_kilır
Üsteğmen
Üsteğmen
03 Temmuz 17:02 %0
alıntı:
Gönderen: Wotorhead

soğan ve biberide koydukmu ....
sanane lan!

allahh yeme de yanında yat

ieL
fakirdik

03 Temmuz 17:30 %0
big king xxl al.
icine domates,sogan,tursu koydurma...

oakz

Moderatör
03 Temmuz 17:50 %0
Big king al evet, whopper'a 10 defa tercih ederim. Not olarak big king'de domates yok, tek tercih sebebim bu aslında :)

alıntı:
Gönderen: ieL
big king xxl al.
icine domates,sogan,tursu koydurma...

Exmaniax
fakirdik

03 Temmuz 17:56 %0
alıntı:
Gönderen: oakz
Big king al evet, whopper'a 10 defa tercih ederim. Not olarak big king'de domates yok, tek tercih sebebim bu aslında

whooperdaki jalepenos biberi mevcut halde iken üzerine sarımsaklı mayonez sıkılması ve taze sıcak kızarmış patateslerle süslemeside güzel olurdu ama
bak hayvan gibi istiyorum bu dediğimi

Tora

03 Temmuz 18:02 %0
Double ya da Triple Whopper varken ve o muhteşem ızgara tadı varken başka birşey almam Burger King'den.
Big King'in eti daha "sinir" ve kıkırdak dolu sanki.
Yerken katır kutur gidiyor arada.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

~UNDEFEATED
Oyuncu
03 Temmuz 18:05 %0
ya sen beni öldürecen ticketlarım bitmis sen triple whoper diosun
tutun beni bayılıcağım asddass

alıntı:
Gönderen: Tora
Double ya da Triple Whopper varken ve o muhteşem ızgara tadı varken başka birşey almam Burger King'den.
Big King'in eti daha "sinir" ve kıkırdak dolu sanki.
Yerken katır kutur gidiyor arada.

Exmaniax
fakirdik

03 Temmuz 18:05 %0
sipariş vereyim en iyisi yoksa kafayı yerim burada

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: