Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 22:26 Toplam 172 oyuncu 50 sunucu 642 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Kıl dönmesi illeti

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
03 Temmuz 10:49 %0
Arkadaşlar ben bu beter hastalığı 2007'nin eylül ayında oldum 56 dikiş falan vardı arka tamponda sanki zorro beni öpmüş gibi kaba etimde '' Z '' harfi var şuan ve yeniden tekrarladı bu hastalık dün baktım yine akıntı var iltihap falan.Ben bu hastalığı bikere çektim ve Allah düşmanımın başına bile vermesin dedim.Mecburen bir süre sonra kışa doğru tekrardan olacam bu zıkkım ameliyatı.Yokmudur bu kıl dönmesi olmasın diye bir ilaç bir çare ? Yoksa bıktım yemin ederim 4 kere olan varmış bu ameliyatı kaba etimde et kalmicak lan ameliyat ola ola.Tuvalete oturamıyorsun.Çok kötü birşey ya.Bu ameliyatı önceden olan yada bu konuda herhangi bir bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin beni.İntihar edecem lan yok bıktım ne biçim bişey bu kıl dönmesi.Tamda kuyruk sokumunda.

iribash
Binbaşı
Binbaşı
03 Temmuz 11:36 %0
evet çok illet bir hastalık bende ameliyat oldum ve bir avuc kıl cıktı kuyruk sokumunun altında ama düzenli bir şkild pansuman oldum 20 gün boyunca ve yara tertemiz kapandı 5 yıldırda tekrarlamadı ama maalesef her zaman o ihtimal var heleki çok oturuyosan

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
03 Temmuz 11:38 %0
alıntı:
Gönderen: iribash
evet çok illet bir hastalık bende ameliyat oldum ve bir avuc kıl cıktı kuyruk sokumunun altında ama düzenli bir şkild pansuman oldum 20 gün boyunca ve yara tertemiz kapandı 5 yıldırda tekrarlamadı ama maalesef her zaman o ihtimal var heleki çok oturuyosan

Evet malesef masa başından kalkmıyorumki.

sku
CNBC-e

03 Temmuz 11:42 %0
Sağlık hepimiz için çok önemli. Ama maalesef ki millet olarak sağlığımıza pek düşkün değiliz.
Ben de zamanında lokal anesteziyle burun ameliyatı geçirmiştim. Yani ayık haldeyken burnumdaki kemiği kırdılar, et aldılar vs...

Her neyse. Başımıza bir olay geldiğinde veya herhangi bir sebepten ameliyat geçirdiğimizde hani "Allah düşmanımın başına vermesin." diyoruz ya. İşte onu gerçekten dikkate alın. Boş yere değildir o laf.

Geçmiş olsun arkadaşım.

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
03 Temmuz 11:47 %2
alıntı:
Gönderen: sku
Sağlık hepimiz için çok önemli. Ama maalesef ki millet olarak sağlığımıza pek düşkün değiliz.
Ben de zamanında lokal anesteziyle burun ameliyatı geçirmiştim. Yani ayık haldeyken burnumdaki kemiği kırdılar, et aldılar vs...
Her neyse. Başımıza bir olay geldiğinde veya herhangi bir sebepten ameliyat geçirdiğimizde hani "Allah düşmanımın başına vermesin." diyoruz ya. İşte onu gerçekten dikkate alın. Boş yere değildir o laf.
Geçmiş olsun arkadaşım.

Saolasın kardeşim ama ben bıktım bu ameliyattan ya d*tüm kuzey ırak haritası gibi oldu ya offf

sku
CNBC-e

03 Temmuz 11:51 %0
Kuzenim de aynı dertten ameliyat olmuştu. Ameliyattan sonra çok dikkat edilmesi gerekiyormuş. Bunu iltihap kaptıktan sonraki ikinci bir ameliyatta ve hastalığın iyileşme süresinin uzaması esnasındaki çektiği acılardan anladı ama bitti çok şükür.

Aman diyeyim, dikkatli davran bu süreçte. Yoksa üzülerek söylüyorum bu süreç uzayabilir.

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
03 Temmuz 11:58 %0
Ya ben Allaha şükür ilk ameliyatımdan sonra hiç acı cekmedim sadece dikişler alındıktan sonra birazcık ağrı sızı oldu o kadar yoksa normaldi yani.Ama korkuyorum işte ya daha beter olursa falan diye lan gidip kıllarımı aldıracam sonra topoş dicekler öffff

Lennie
Binbaşı
Binbaşı

FrenzY TeaM.

03 Temmuz 12:09 %0
Bir akrabam da olmuştu. Çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun hemşerim.

Ordu'nun Dereleri Yukarı Akarsa Ne Olur?

Cvp. Newton G.t Olur :D :D ...B@R!$...

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
03 Temmuz 12:24 %0
Ya her haliyle bir dert bilader baksana..

*Hastaneye girdiginde ne ameliyatı olacaksınız dediginde kıl dönmesi diyorsun hemsireye rezil oluyon

*Odana cıkıyorsun lağman diye biseyi sıkıyorlar anüsten iceriye hemsireye 2. kez rezil oluyorsun

*Ameliyata girip cıktıktan sonra her 1 saate bir hemsireler gelip arka tamponu kontrol ediyor

*Hatta samimi oldugum hasta bakıcının biri senin d*ötünden bi dopak et cıktı demişti yerin dibine girmiştim.

Bunlar sadece psikolojik etkileri ya bide fiziksel olanları saysam..

JahIthBer
Binbaşı
Binbaşı
03 Temmuz 13:06 %0
bunun nedeni nedir? ben de tüm gün oturuyorum engelleyecek bir bakım falan var mıdır?

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
03 Temmuz 13:18 %0
alıntı:
Gönderen: JahIthBer
bunun nedeni nedir? ben de tüm gün oturuyorum engelleyecek bir bakım falan var mıdır?

Engellemesi zor gibi.Çünkü yeni doğan cocuklarda bile olabiliyor.Ya bakımı falanda hikaye kıl döndümü gitti.Zaten belirtisi olmayan bir hastalık son derecesinde belirti gösteriyor zaten ondan sonrası ameliyat.

Poyraz.!
Oyuncu
03 Temmuz 13:27 %0
alıntı:
Gönderen: ^1|LoS|^9Albay
Ya her haliyle bir dert bilader baksana..
*Hastaneye girdiginde ne ameliyatı olacaksınız dediginde kıl dönmesi diyorsun hemsireye rezil oluyon
*Odana cıkıyorsun lağman diye biseyi sıkıyorlar anüsten iceriye hemsireye 2. kez rezil oluyorsun
*Ameliyata girip cıktıktan sonra her 1 saate bir hemsireler gelip arka tamponu kontrol ediyor
*Hatta samimi oldugum hasta bakıcının biri senin d*ötünden bi dopak et cıktı demişti yerin dibine girmiştim.
Bunlar sadece psikolojik etkileri ya bide fiziksel olanları saysam..

Abi özür dilerim zor bi durum ama hasta bakıcıya koptum hehehe
Geçmiş olsun sen beni ciddiye alma

Bla Bla Bla... Yes,Dear!

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
03 Temmuz 14:11 %0
alıntı:
Gönderen: ^^03Jamiroquai!

Abi özür dilerim zor bi durum ama hasta bakıcıya koptum hehehe
Geçmiş olsun sen beni ciddiye alma
Bla Bla Bla... Yes,Dear!

Eyvallah saolasın ya hadi Allah korusun yine ama kalp ameliyatı olsa tamam yatarsın kalkarsın tuvalete oturursun.Lan bunda tam vücudun esneme yeri eğildinmi geriliyor ameliyat edilen yer.9 Aydır helaya gidemiyom hasret kaldııım

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
03 Temmuz 14:23 %0
hayattaki en büyük keyiflerimden biri kitabımı alıp tuvalete gitmek allah kimseyi mahrum etmesin yaw çok kötü harbi bu ara o hemşirelerden falan utanılcak bişi olduğunu sanmıyorum onlar bıkmıştır artık görmekten , ama tabi insan psikolojisi bu yinede kötü hissetmen normal kendini.tez zamanda bu illetten kurtulman dileğiyle.

The child is grown , the dream is gone...
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
03 Temmuz 14:34 %0
alıntı:
Gönderen: Comanchero.
hayattaki en büyük keyiflerimden biri kitabımı alıp tuvalete gitmek allah kimseyi mahrum etmesin yaw çok kötü harbi bu ara o hemşirelerden falan utanılcak bişi olduğunu sanmıyorum onlar bıkmıştır artık görmekten , ama tabi insan psikolojisi bu yinede kötü hissetmen normal kendini.tez zamanda bu illetten kurtulman dileğiyle.
The child is grown , the dream is gone...

Eyvallah saolasın yahu hemşirelerden ikisi stajyerdi gencecik kız 20 yaşında oramı buramı görüyorlar zaten ameliyata giderken hiç korkmadım sadece rezil olacam diye korktum.Ameliyat açıkcası çok zevkli geçti belimden iğne vurup uyuşturmuşlardı hatta ameliyathaneye girdiğimde manyak hemşirenin biri hardcore rock mı anlamıyorum artık öyle bi müzik açmış bangır bangır bağırıyordu benim ameliyatımı yapacak olan doktorda kapattırdı zühtüyü açmışlardı hiç unutmuyorum Samanlıktan kaldıramaadın samanıııda zühhtü

[UNDEFEATED]
Oyuncu
03 Temmuz 15:00 %0
Geçmiş olsun

^1|SoL|^3akem87
Tümgeneral
Tümgeneral

Silence Of The Lambs

03 Temmuz 15:01 %0
Geçmiş olsun kardeş.acil şifalar diliyorum...

AnTi Terror.tr
Oyuncu
03 Temmuz 15:07 %0
Geçmiş olsun...
Benim arkadaşda bugün ameliyat olucak aynı sorundan...

If you run you'LL only die tired..

Nyx
Tuğgeneral
Tuğgeneral

Anadolu Panteri

03 Temmuz 15:16 %0
bisi soracam ilk belirtiyii alman ile ameliyat olman arasındaki süre ne kadar oldu
aha suramda bir agri var deyip de ameliyat masasına oturdugun süreyi kasdediyorum

Odamın duvarında Atatürk resmi var. Beni de tutuklayın!!

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
03 Temmuz 15:21 %0
alıntı:
Gönderen: Pardus>>Nyx
bisi soracam ilk belirtiyii alman ile ameliyat olman arasındaki süre ne kadar oldu
aha suramda bir agri var deyip de ameliyat masasına oturdugun süreyi kasdediyorum
Odamın duvarında Atatürk resmi var. Beni de tutuklayın!!

Yaklaşık 6 ay çünkü ilk ağrı başladığında sivilce gibiydi sonra ordan iltihap akmaya başladı ilac sürdüm gecti.Meğerse o hastalık kendini unuttururmuş bir süre sonra yeniden tekrarlarmış ki bendede öyle oldu şimdi yeniden tekrarladı 4-5 kere bu ameliyatı olan bile varmış.

[UNDEFEATED]
Oyuncu
03 Temmuz 15:24 %0
zorro iş başınsa desene

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
03 Temmuz 15:37 %0
alıntı:
Gönderen: cybrq

hadi kız olsaydın kuzey ırak haritası gibi d.tle...böeh :tiksinensmiley:

İşte işin ilginç yanı o zaten.Kızlarda kuyruk sokumunda değil genital bölgede oluyor birde koltuk altında.Erkeklerde ise göbek deliği,koltuk altı,kuyruk sokumu Zorro bu sefer beni fena öpecek.

mojito ?!
Oyuncu
03 Temmuz 17:10 %0
kızların durumuda pek iç açıcı degil ıyy

alıntı:
Gönderen: ^1|LoS|^9Albay

İşte işin ilginç yanı o zaten.Kızlarda kuyruk sokumunda değil genital bölgede oluyor birde koltuk altında.Erkeklerde ise göbek deliği,koltuk altı,kuyruk sokumu Zorro bu sefer beni fena öpecek.

Exmaniax
fakirdik

03 Temmuz 17:14 %0
kişisel illeti

kılı dönenlere çok geçmiş olsun
allah kimsenin başına vermesin

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
03 Temmuz 17:27 %0
alıntı:
Gönderen: Exmaniax
kişisel illeti
kılı dönenlere çok geçmiş olsun
allah kimsenin başına vermesin

Önceden arkadaşlarla hep dalga geçerdim bana bulaşanın qıçında kıl döner inşallah basur olur falan die benim başıma geldi lan. iletinde süper çok egzantirik

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: