Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 20:27 Toplam 250 oyuncu 50 sunucu 1095 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Kıl dönmesi illeti

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
03 Temmuz 17:28 %0
alıntı:
Gönderen: Mojito*
kızların durumuda pek iç açıcı degil ıyy

onların ameliyatı daha kolay ama hemen anlaşılıyor onlarda

Exmaniax
fakirdik

03 Temmuz 17:31 %0
alıntı:
Gönderen: ^1|LoS|^9Albay

Önceden arkadaşlarla hep dalga geçerdim bana bulaşanın qıçında kıl döner inşallah basur olur falan die benim başıma geldi lan. iletinde süper çok egzantirik

ileti değil illeti

kıl dönmesi ileti kötü birşey gerçekten
arada sakallarda olmaya çabalamaktada cımbız tool sağolsun
gırtlakta fena

^2Carnage
Başçavuş
Başçavuş
03 Temmuz 17:35 %0
Acil şifalar hemşerem.

Deniz'ler ölmeyecek onlar yaşatılacak !

balparmak
Binbaşı
Binbaşı
03 Temmuz 17:41 %0
Geçmiş olsun

^5AVB
Yüzbaşı
Yüzbaşı
03 Temmuz 19:22 %0
bende oldumda 1 yil falan orayi çok temiz tutacaksin sürekli temizliyeceksin bak sünger gibi ilaç var oraya koy onu tentürtüyotla erit biraz yakcak ama 1 1.5 ay hep tekrarla ilacin adini hatirlamadim kusura bakma

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
03 Temmuz 20:29 %0
alıntı:
Gönderen: AVB
bende oldumda 1 yil falan orayi çok temiz tutacaksin sürekli temizliyeceksin bak sünger gibi ilaç var oraya koy onu tentürtüyotla erit biraz yakcak ama 1 1.5 ay hep tekrarla ilacin adini hatirlamadim kusura bakma

Ya kardeş ne yapak yani bulaşık deterjanıyla cif döküp iyice yıkayakmı banyoya girdiğimizde yıkıyoruz işte daha napalım yani.

^5AVB
Yüzbaşı
Yüzbaşı
03 Temmuz 20:32 %0
orda hiç kıl kalmayacak yaranın içine giriyor kapanmasini önlüyor hemşireyemi gitcen doktara mi gitcen yada annene oraya permatikle temizlesin sürekli yüz üstü yat işte

Habeas Corpus
Albay
Albay
03 Temmuz 21:34 (03/07, 21:41) %0
Cok doğru demişsin gerçekten bir illet bu ameliyat bende 2 hafta once çarşamba günü 2.kıl dönmesi ameliyatını olmuştum geçen hafta dikişlerin bi kısmı pazartesi günü kalanları alındı cok zor dakikalardı ama geçti çok şükür ben yine kendimi COD2 ve COD4 e kaptırmıştım maçlar falan daha ilk haftalardan oturuyordum dün akşam 2 sinide sildim oturmamak için artık daha dikkatli bakmaya calısıyorum bu sefer bi daha tekrarlasın istemiyorum 3.sü olursa gerçekten riskliymiş , bu arada senin ameliyatta benimkisi gibi olmuş bende 2 sindede spinal anestezi yedim belden evet ameliyatlar güzel geçiyor doktorlarla konuşmak olsun müzik dinlemek falan , 2.si 1.5 saat sürdü kist cok büyümüş sanırım vallaha kardeş bu sefer seninde benimde daha dikkat etmemiz lazım neyse Allah yardımcın olsun içinde olduğun durumu gerçekten çok iyi biliyorum

Habeas Corpus
Albay
Albay
03 Temmuz 21:46 %0
alıntı:
orda hiç kıl kalmayacak yaranın içine giriyor kapanmasini önlüyor hemşireyemi gitcen doktara mi gitcen yada annene oraya permatikle temizlesin sürekli yüz üstü yat işte

permatikde nafile permatigin giremedi yerler var dip bölgeler aslında en sağlam iş denemedim ama cımbız veya ağda olmalıdır

[UNDEFEATED]
Oyuncu
03 Temmuz 21:58 %0
ya arkadasımın hemoroid leri vardı doktora götürdük ameliyat için doktor emekli olcaktı o kadar kıllı g.tü gördükten sonra

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
03 Temmuz 22:40 %2
geçmiş olsun

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
04 Temmuz 00:08 %0
alıntı:
Gönderen: Habeas Corpus
Cok doğru demişsin gerçekten bir illet bu ameliyat bende 2 hafta once çarşamba günü 2.kıl dönmesi ameliyatını olmuştum geçen hafta dikişlerin bi kısmı pazartesi günü kalanları alındı cok zor dakikalardı ama geçti çok şükür ben yine kendimi COD2 ve COD4 e kaptırmıştım maçlar falan daha ilk haftalardan oturuyordum dün akşam 2 sinide sildim oturmamak için artık daha dikkatli bakmaya calısıyorum bu sefer bi daha tekrarlasın istemiyorum 3.sü olursa gerçekten riskliymiş , bu arada senin ameliyatta benimkisi gibi olmuş bende 2 sindede spinal anestezi yedim belden evet ameliyatlar güzel geçiyor doktorlarla konuşmak olsun müzik dinlemek falan , 2.si 1.5 saat sürdü kist cok büyümüş sanırım vallaha kardeş bu sefer seninde benimde daha dikkat etmemiz lazım neyse Allah yardımcın olsun içinde olduğun durumu gerçekten çok iyi biliyorum

İnan gece rüyalarıma giriyor kabus gibi ya of yarabbim of ama bu yaz günü asla ameliyat olmam kışa doğru çünkü mersin çok sıcak yani her işim engellendi geçen ilk ameliyattı eylül ayında ölüyordum klima olduğu halde en iyisi kışa doğru.Off allahım yarabbim ağlicam nerdeyse ne biçim bir illet bu ileri safhası kemiğe yapıştıktan sonrası kansermiş

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
04 Temmuz 00:08 %0
alıntı:

Zaten bu ameliyattan sonra tüy dökücü falan kullanacam napiyim ya birdaha olursa ölüm arkadaşlar inanın kalp ameliyatı daha kolay bu zıkkımdan

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
04 Temmuz 00:09 %0
alıntı:
Gönderen: ~UNDEFEATED
ya arkadasımın hemoroid leri vardı doktora götürdük ameliyat için doktor emekli olcaktı o kadar kıllı g.tü gördükten sonra

Ya benim belime igne yaptılar uyusturmak icin zaten ondan sonra ters döndüm hemsire geldi permatikle ameliyat bölgesini tras etti kıza dicektim az daha aşağıya in bacım

Fc.SchubeRt*
Oyuncu
04 Temmuz 01:48 %0
wallahi bende de war :S

bir ara cewiz kadar büyüdü apse yaptı felan kan vs vs . hastaneye gıttım yardılar işte kurrttlar . ameliyat olmam lazım ama 6 ,7 aydır bir şey yok duş alırken orayı sıkıyoru m apse yi akıtıyorum boyle dewam diem artık çok da rahatsız etmıyor artık hatta hiç etmiyor

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
04 Temmuz 02:01 %0
alıntı:
Gönderen: Fc.SchubeRt*
wallahi bende de war :S
bir ara cewiz kadar büyüdü apse yaptı felan kan vs vs . hastaneye gıttım yardılar işte kurrttlar . ameliyat olmam lazım ama 6 ,7 aydır bir şey yok duş alırken orayı sıkıyoru m apse yi akıtıyorum boyle dewam diem artık çok da rahatsız etmıyor artık hatta hiç etmiyor

Öyle devammı edecen Kemiğe yapışında kansere yol açıyormuş haberin olsun..

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
04 Temmuz 02:02 %0
alıntı:
Arkadaşlar ben bu beter hastalığı 2007'nin eylül ayında oldum 56 dikiş falan vardı arka tamponda sanki zorro beni öpmüş gibi kaba etimde '' Z '' harfi var şuan ve yeniden tekrarladı bu hastalık dün baktım yine akıntı var iltihap falan.Ben bu hastalığı bikere çektim ve Allah düşmanımın başına bile vermesin dedim.Mecburen bir süre sonra kışa doğru tekrardan olacam bu zıkkım ameliyatı.Yokmudur bu kıl dönmesi olmasın diye bir ilaç bir çare ? Yoksa bıktım yemin ederim 4 kere olan varmış bu ameliyatı kaba etimde et kalmicak lan ameliyat ola ola.Tuvalete oturamıyorsun.Çok kötü birşey ya.Bu ameliyatı önceden olan yada bu konuda herhangi bir bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin beni.İntihar edecem lan yok bıktım ne biçim bişey bu kıl dönmesi.Tamda kuyruk sokumunda.

bende aynı sorun var her türlü ameliyetını oldum tam 3kere oldum 3üde farklı cinsden valla artık bilgisyar baısndna filan cok oturcaksam simit kulanıyorum(ev d etbaiki) deri koltuklardna uzak duruyorum bıde sıcak yerleden uzak duruyorum valla su ana kadar faydaısnı gördum 3yıldır varbu sey bend eher yıl oluodum 1defa ama bu yaptıgım seyler ise yaradı gibi

SS_amon goeth
Albay
Albay
04 Temmuz 09:56 %0
Ben lisedeyken ameliyat olmuştum. Aradan 10 yıl geçti Allah'a şükür bir sorunum yok. Benimde orası açık kapatılmadı,nedeni ise tekrar etmesin diyeymiş, o kıl orada dönüp iltihap yaptığı için o açık bırakılan delikten dışarı atılıyormuş. Ama bazen şu sorunlarım oluyor misal maçta sert bir darbe gelirse,kendini oturmak için hızlıca atlarsan veya çok oturursan buradan sıvı gelme olabiliyor. Bu normal bendede ilk zamanlarda oldu 1 sene s0onra fazla bir sorunum kalmadı. Şimdi ise gayet normal ama Z harfi hala duruyor

S@DO
Binbaşı

Binbaşı

PaSha

04 Temmuz 10:38 %0
Bendede maşşallah 10 sene evvel tespit edildi daha başlangcıymış o zaman "gümüşnitrat" ile kıl köklerini yaktılar kısa süreli pansuman tedavisi gördüm Z harfi mevcut ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım henuz

Kimine göre KRALIZ, kimine göre YALANIZ,
Kimse merak etmesin, adamına göre ADAMIZ.
www.pashaklan.com
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Sorovic
Albay
Albay
04 Temmuz 11:06 %0
Abi çok geçmiş olsun hiç bıkmadan bütün mesajları okudum.Benim amcamda 1 sene ugrasdı o meretle.Allah kimsenin başına vermesin.

Habeas Corpus
Albay
Albay
04 Temmuz 11:19 %0
Ben bide 2 ameliyatın cıkısındada haliylen bel altı uyuşuk işte serumlarıda veriyorlar litre litre ondan dolayı tek çare sonda takılıyor ama oda uyuşukluk geçince aşırı can sıkıntısı yapıyor bende

Habeas Corpus
Albay
Albay
04 Temmuz 11:20 %0
alıntı:
Gönderen: CSR | Poyri

bende aynı sorun var her türlü ameliyetını oldum tam 3kere oldum 3üde farklı cinsden valla artık bilgisyar baısndna filan cok oturcaksam simit kulanıyorum(ev d etbaiki) deri koltuklardna uzak duruyorum bıde sıcak yerleden uzak duruyorum valla su ana kadar faydaısnı gördum 3yıldır varbu sey bend eher yıl oluodum 1defa ama bu yaptıgım seyler ise yaradı gibi

Sen tecrübe olmuşsun artık ya

[FhR]BugyBJK
Başçavuş
Başçavuş
05 Temmuz 09:23 %0
alıntı:

Ya kardeş ne yapak yani bulaşık deterjanıyla cif döküp iyice yıkayakmı banyoya girdiğimizde yıkıyoruz işte daha napalım yani.

ya kardeşim sen al tuz ruhunu dök kıçına zaçmaladım

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
05 Temmuz 13:20 %0
alıntı:
Gönderen: BugyBJK

ya kardeşim sen al tuz ruhunu dök kıçına zaçmaladım

Kezzap dökeyim istersen kökten halledelim problemi

GD|MiCCheCk
Tümgeneral
Tümgeneral

paris

05 Temmuz 13:22 %0
wla çok kötü bişi olduğu için ne yapmam gerektiğini sordum dimdik otur dedi doktor

Düşmanın ülkesi viran olacak,
Türkiye büyüyüp "TURAN" olacak.

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: