Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/11/08 18:13 Toplam 211 oyuncu 48 sunucu 1077 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Keskin nişancı

Meteaa
Yarbay
Yarbay
05 Temmuz 09:18 %0
abi nası insanlar giriyo osn ye artık ya adam resmen kendini övmüş kacak çaktı duruma Allah tan bide cod a yeni başlayan biriside adamı gerçekten süper oynuyo sancak nerde o eski alçak gönüllü all rifles çiler ahh ahhhh

MITlCrazyHopecCc
Tuğgeneral
Tuğgeneral

MADE İN TÜRK

05 Temmuz 12:42 %0
bnde bir snipim ama pusanları avlamayı bayılırım gele ağaca çıkanları beni tanıyanlar doğrular

^7/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

05 Temmuz 15:11 (07/07, 12:40) %0
Gönderen: ^^40hL|KacaK
yani kendini mi methetmiş?
Taklit kacaklardan sakınınız.

[/kacakcımın tepkisi üstüne mesaj egiştirildi
sınıpcılar. yazayım. laklak/mttd/costıng ki kendi kar98cilerin en isidir bence. bunuokuyan bec.ohlden .kesinlikle tebki verceginden .oda cokiyidir diye yazıyorum kar 98 de ..sonra .sonra creep/kep/führer/tıger benoluyorum/pınkfloyd/albay/fevqal/ramzanak/sahade/ canpolat/skiip60.ve sevgili kep snıpta cok ıyıdırler. ohlden.raven.hernekadar kendisini sınıpla görmesemde.deus-ex. vtden.siyah nickli.slayır.klanınalarını bilmediğim ama iyioldugunu bildiğim.sonix.ve .formu acan arkadaş bu saydıkalrım.seni ellerine baglasalar seni karşısına alsalar yine yenerler. okimi.son bir şey cüzi rakmalara senide överim .kendini aynı ıpden fake hesapla övüp sonra rezil olmaktan daha iyidir. demi ?

WAFFEN-SS TIGER

^^00PoE
Oyuncu
05 Temmuz 15:16 (05/07, 15:17) %0
alıntı:
Gönderen: ^^00Dr.$h00ter
önce slm abi biliyorum sen burada ki yetkililerden birisin biraz uzun olacak ama kusura bakma artık ta buramöakadar geldide gecio nedir bu binbasindan düsüom rütbesin den rütbesiz halekadar düstüm kfr etmem ettim 2-3 kere ben yedim ona bisey demem ama elime her kanasi alısımdada 1-2 saat alıstırma yapıom adamlarla 3. saat cosuom kimse durduramıo . wh diolar değil diom am a anlamı9olar fotografı cekıp forma werdiklerinde ban yermiyim neden ban yerim!! birde benim herbendan sonra yeni 1 msn ile yeni 1 üyelik acıom ama ötekiler ban yers oda yiyo neden anlamıyorum
en kısa sürede senden cewap beklıyorum ne olr derdıme dermean ol ya:S

2.5 senedir oynayan biri olarak , başıma hiç böyle bir şey gelmedi. süper oynuyorsan bile en kötü halimde dahi çocuk kalırsın oyun olarak yanımda.

demek ki sorun ne ? sorun SİZDE !!! niye biz bu türlü olaylarla karşılaşmıyoruz da hep sizi buluyor ?

ona buna saldırıp suale boğmadan önce, birkaç demo izleyin -bizimkilerden- insan gibi nasıl oynanır onu öğrenin

coNv.
Oyuncu
05 Temmuz 19:19 %0
alıntı:
Taklit kacaklardan sakınınız.

adsadasadasd. Koptum ya

While You Burn At The Stake,I Dance With The Flames

^1savasan^2sahin
Binbaşı
Binbaşı
05 Temmuz 19:42 %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr
Aynı ip zaten..

adam kendini övmüş

wh değil alın teri :D

NoRTHSTaR*
Yarbay
Yarbay
05 Temmuz 20:21 %0
ben tdm de sniperle 4 tane thompsonlının araya girdiimi bilirim ya ne dionuz 2 sini indirmiştim ama dierleride beni indirmişti

alıntı:
Gönderen: ^^00PoE
o dediğini herkes yapıyor, zor olan tüfeği rush silahı gibi kullanabilmek "bknz : ben"

Teslim Olmamışsam!...Yenilmiş Sayılmam!...

^^99_KARTAL_
Tuğgeneral
Tuğgeneral

^2(Dead)

06 Temmuz 12:54 (06/07, 12:56) %0
hızına bakcam die kacirmayasin herifi

----------------

emir istersen gel bir gün deneyelim senin hızını

Meteaa
Yarbay
Yarbay
06 Temmuz 19:36 %2
alıntı:
Gönderen: ^^44NoRTH^9STaR*
ben tdm de sniperle 4 tane thompsonlının araya girdiimi bilirim ya ne dionuz 2 sini indirmiştim ama dierleride beni indirmişti
Teslim Olmamışsam!...Yenilmiş Sayılmam!...

la poe nun tırnağı olamazsın sen

^7ToZKo^1PaRaN
Korgeneral
Korgeneral
06 Temmuz 19:41 %0
alıntı:
Gönderen: ^1|LoS|^9Albay

kafiyeli olmuş ama güzel yani Türkçe söyleyecek olursak uyuyor ingilizce uymuyor
mermimi gönderirim
ben bir siniperim
mermimi gönderirim
ben bi sniper'ım güzel güzel =D

zuhahah albayım
TÜRKÇE DİYORSUN İNG YAZIYORSUN

MERMİMİMİ GÖNDERİRİM
BEN BİR KESKİN NIŞANCIYIM GÜZEL GÜZEL =D

^7ToZKo^1PaRaN
Korgeneral
Korgeneral
06 Temmuz 19:45 %0
Birde ben tek yani snipkulanmayı seviyorum hangi bölüm olursa olsun ama brecout ve farmahouse de oynamayi svmiyorum çünkü o öle yeşilikli alanlarda snipte dürübünü açtığımda pc kasiıyor ve fps çok düsüyor zaten benim en büyük sıkıntımda fps olması yoksa en güzel silah kar98 ile snipler

^1|KAN|kazandibi
Tuğgeneral
Tuğgeneral
06 Temmuz 20:23 %0
alıntı:
Gönderen: Muhar!P.
Tüfegini al bi güzel kamufle ol mermini gonder ve killcamden yerini ogrensin adam ansızın bi şşt sesi ve ekranda yumruk işareti bi bakmısın dip yemisin.evet sen bi snipersin.
Yaylada Salih,Kıslada Şafak,Dagda Muharip olurum.

güzeldi

kimine göre kralım, kimine göre yalanım ama merak etmeyin adamına göre adamım!!!!

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

07 Temmuz 03:18 %0
anlaşılır bir Türkçe lütfen.benim tek hesabım var şimdilik, o da bu kullandığımdır.ne anlatmaya çalıştın ne derdin var anlamadım.

alıntı:
Gönderen: ^7/SS/^1TIGER

yani kacak bak bence sen doruk ve deus -ex kendıne az örnek alsana ..yahu nekadar acayipsin ya. .aboo demiş başka bir takım arkadaşın osn dekiler .okadar safmı yahu ..ıpl,eri bilmiycek.. kacak kactane daha fake hesap acalımda seni övelim ..)) snıpcı kendisini görmesemde.deus-ex iyi snıpcı diye bilirim. kendimi n iyi snıpcı oldugunu dusunurum .. doruk .raven.bizden mohikans.führer.costıng .albay.mick.mttd.kep. laklak ..oo bızde dunyakadar snıpcı varya atladıkalrımda var .. vt den galiba .slaylarden siyah .nickli olanı .iyibilirim. .. dahası davardır yahu ilaki .. snıpcı cok kuzenım .önemli olan tabncacaı varmı )) hepsı var dipcisi bile ama tabancayı alıp tektek çakanını görmedim daha. oyüzden tabanca çalışıyorum paso.
WAFFEN-SS TIGER

^7/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

07 Temmuz 12:27 (07/07, 12:29) %0
alıntı:
anlaşılır bir Türkçe lütfen.benim tek hesabım var şimdilik, o da bu kullandığımdır.ne anlatmaya çalıştın ne derdin var anlamadım.

senle nederdim olabilir . anlaşılır türkcemi anlayamıyorsan nasıl bana nederdin var vs yazıyorsun.. .neyse. bak işine .ben sana ne yazıyorum sen lafınerden anlıyorsun .gerilim ortamı olmasın diye konuyu kapadık okimi. sevgili kacak.ben sana biz fake hesap acalım seni övelim diyorum.sen bana benim fake hesabım yokdiyorsun )) .aferimsana olmasın zaten fake hesap..

WAFFEN-SS TIGER

^1lFRl^5Aleksei
Albay
Albay
08 Temmuz 23:37 %0
alıntı:
Gönderen: ^^00Dr.$h00ter
önce slm abi biliyorum sen burada ki yetkililerden birisin biraz uzun olacak ama kusura bakma artık ta buramöakadar geldide gecio nedir bu binbasindan düsüom rütbesin den rütbesiz halekadar düstüm kfr etmem ettim 2-3 kere ben yedim ona bisey demem ama elime her kanasi alısımdada 1-2 saat alıstırma yapıom adamlarla 3. saat cosuom kimse durduramıo . wh diolar değil diom am a anlamı9olar fotografı cekıp forma werdiklerinde ban yermiyim neden ban yerim!! birde benim herbendan sonra yeni 1 msn ile yeni 1 üyelik acıom ama ötekiler ban yers oda yiyo neden anlamıyorum
en kısa sürede senden cewap beklıyorum ne olr derdıme dermean ol ya:S

bana mı yzdın bunu

^7MimarSinanl1
Yarbay
Yarbay

co9

09 Temmuz 00:03 %0
sonra adamda seni kill camdan görür gelir dipi basar bu kill am olayı iyi olmadı..

Bullet"
Albay
Albay
09 Temmuz 00:32 %0
alıntı:
Gönderen: mimarsinanl1
kill am

bir anlık dalgınlık

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

09 Temmuz 09:39 %0
ortam neden gerilsin ki? farkında olmadan birinin açığını ortaya çıkardım diye bana durduk yere yüklenmişsin hem ayrıca sahte hesap açıp beni neden övesiniz, ben + toplayacak birşey yapmadım yapmış olsaydım + alırdım zaten merak etmeyin.

alıntı:
Gönderen: ^7/SS/^1TIGER

senle nederdim olabilir . anlaşılır türkcemi anlayamıyorsan nasıl bana nederdin var vs yazıyorsun.. .neyse. bak işine .ben sana ne yazıyorum sen lafınerden anlıyorsun .gerilim ortamı olmasın diye konuyu kapadık okimi. sevgili kacak.ben sana biz fake hesap acalım seni övelim diyorum.sen bana benim fake hesabım yokdiyorsun )) .aferimsana olmasın zaten fake hesap..
WAFFEN-SS TIGER

MITlCrazyHopecCc
Tuğgeneral
Tuğgeneral

MADE İN TÜRK

07 Ağustos 19:02 %0
alıntı:
Gönderen: Muharip
Tüfegini al bi güzel kamufle ol mermini gonder ve killcamden yerini ogrensin adam ansızın bi şşt sesi ve ekranda yumruk işareti bi bakmısın dip yemisin.evet sen bi snipersin.
Yaylada Salih,Kıslada Şafak,Dagda Muharip olurum.

çok doğru kardes hiç bir snip ci aynı yerde pusmaz her zaman yerini değiştirir hatta oyun için konusuyorum snipci herzaman herzaman harekkettedir tüfeği taramalıyla karsı karsıyada kullanır yani dürbünsüz

eN iYi KüRt öLü kÜrT (TüRkSen öĞüN DeĞiLSen İtAaT Et)

^1|FoC|^9Rommel
Tümgeneral
Tümgeneral

Kings OF THE COD

07 Ağustos 19:25 %2
snip tüfeğini pompalı gibi kullananlar var onları cidden tebrik ediyorum hakikatten güzel oyunculuk taktiri hak ediyor.

ama bazıları var yatar biyere bekler önünden biri geçsin diye. hiç onurlu bir mücadele değil.

konuyu açan arkadaş la aynı ipten mesaj atılması kendi kendini övmüş demek değildir unutmayın bu oyun int kafelerde de oynanıyo okullardan, yurtlardan da foruma girililebiliyo.

arkadaş sniperle ilgili fikrimizi sormuş söylim.
hiç haz etmem oyunda beni sniper vurunca ifrit olurum işi gücü bırakır onun peşine düşerim. ama ekip oyunlarında snip olmazsa olmaz bi silah ve her takıma iyi bir snip lazım.

snip defans oyuncusu gibidir takımına geriden destek verir takımın atak yapmasını kolaylaştırır. takım için önemli bir unsun (genede hiç haz etmem )

^1ye8
Oyuncu
07 Ağustos 21:23 %0
cok fazla film izlemisin

^^40hL|Xasthur
Tuğgeneral
Tuğgeneral

Unknown Clan

07 Ağustos 21:26 %0
Sniper güzeldir, candır.

Bu mesajın sorumluluğu DorukcaN adlı uzun saçlı, pis sakallı, leş metalci bir kullanıcıya aittir. Bu mesajda saygılı, güzel bir anlatım vardır. DorukcaN iyi bir insandır.

^^31exPerT^1#
Yarbay
Yarbay
07 Ağustos 21:54 %0
alıntı:
Gönderen: BlackW0LF
Abi sen bir numarasın nişancılıkta nası bu kadar iyi olabiliyorsun. seni tek gecerim.sniperlik hakkımda düşündüklerim codda senden ii sniper olduğunu zannetmiyorum başarılığının devamını diliorum kib

evet hakli güzel taktik

B1nB@$1 xP3Rt...

^7/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

08 Ağustos 13:15 %0
alıntı:
Gönderen: ^^40hL|DorukcaN
Sniper güzeldir, candır.
Bu mesajın sorumluluğu DorukcaN adlı uzun saçlı, pis sakallı, leş metalci bir kullanıcıya aittir. Bu mesajda saygılı, güzel bir anlatım vardır. DorukcaN iyi bir insandır.

CANINA. SENİN
NEYSE SNIPTA kimseyi TANIMAM Dorukcanı yenerim .. ))) mohikansıda yenerim .bence tabikine.
TIGER Kedigillerden gelir halk arasında 9 canlıda denir. gecenGLADYATÖRDE Kİ baba dövüşcüde TIGERMIŞ .nesli 1000 lerce yıl öncesinden gelir.Neyse bilgi vermeye devam etcez .araştıryoruz

WAFFEN-SS / TIGER

^7/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

08 Ağustos 13:17 %0
alıntı:
Gönderen: ^^4MITlCrazyHope

çok doğru kardes hiç bir snip ci aynı yerde pusmaz her zaman yerini değiştirir hatta oyun için konusuyorum snipci herzaman herzaman harekkettedir tüfeği taramalıyla karsı karsıyada kullanır yani dürbünsüz
eN iYi KüRt öLü kÜrT (TüRkSen öĞüN DeĞiLSen İtAaT Et)

bu ne aslanım.neden öldürdün kürtleri bakam.Benlazım lakin kimse ölmesin be

WAFFEN-SS / TIGER

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön