Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 18:53 Toplam 209 oyuncu 50 sunucu 1031 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Cs oyun ekipmanları

corpseangel
Oyuncu
30 Haziran 13:53 %0
Yaklaşık 8-10 senedir Cs oynuyorum yani anlayacağınız bağımlısıyım kulaklığım eskiydi şimdi bozuldu bi kulaklık almak istiyorum ama nasıl birşey almam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim aynı zamanda mause ve mause pad önerileriniz olursa sevinirim

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
30 Haziran 22:20 %0
alıntı:
Gönderen: corpseangel
Yaklaşık 8-10 senedir Cs oynuyorum yani anlayacağınız bağımlısıyım kulaklığım eskiydi şimdi bozuldu bi kulaklık almak istiyorum ama nasıl birşey almam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim aynı zamanda mause ve mause pad önerileriniz olursa sevinirim

ben creative hs 600 kullanıyorum çokta memnunum , acayip şekilde net anlayabiliyorum adamların nerden geldiğini ayak seslerinden.mikrofonuda bir o kadar güzel alıyordu sesi amma velakin 2 günlüğüne izmite gittim annem kasanın etrafını toparlamış , kulaklığı hoparlörlerimi falan bi baktım mikrofonum bozulmuş , sebebinide anlayamadım mikrofonsuz oynuyorum şu anda belki bütün hs600lerde olan genel bir sorun değildir bilemiyorum bir araştır istersen ama 50-60 ytl civarına bulabileceğin en kaliteli kulaklıklardandır kendileri

The child is grown , the dream is gone...

[wNc]nazi
West Net Cafe

30 Haziran 23:01 %0
mouse:razer serısı mutlaka dene.onerebılecegm razer copperhead ele tam oturuyor wede performansını arttırırsın.
mouse pad:razer mouse almayı dusunursen eger mutlaka yanında razer Exactmat al
kulaklık:dsp500 den sasma.

toplam olarak ınternet sıtelerınden alırsan 160-170 ytl ye gelır.bu 3 nun malıyetı sana

sımdıden ııgunlerde kullanman dılegıyle..

corpseangel
Oyuncu
01 Temmuz 00:47 %0
ne zamandır DSP 500 arıyorum ama hiçbiyerde stokta kalmamış nerden nasıl bulacağım hiç bilmiyorum

S@DO
Binbaşı

Binbaşı

PaSha

01 Temmuz 09:57 %0
Son 2 senedir distribütörler tarafından getirilmiyor kıyıda köşede stokta kalanlar varsa anca öyle bulabilirsin

Kimine göre KRALIZ, kimine göre YALANIZ,
Kimse merak etmesin, adamına göre ADAMIZ.
www.pashaklan.com
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

[wNc]nazi
West Net Cafe

01 Temmuz 13:56 %0
http://urun.gittigidiyor.com/PLANTRONICS-DSP-500_W0QQidZZ10467355

burada satılık var dsp500 109 ytl.

S@DO
Binbaşı

Binbaşı

PaSha

02 Temmuz 11:02 %0
kalmadı ama

Kimine göre KRALIZ, kimine göre YALANIZ,
Kimse merak etmesin, adamına göre ADAMIZ.
www.pashaklan.com
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

venom88
Oyuncu
09 Ağustos 00:23 %0
dsp 500 ler kalite olarak iyi olsada ses kartlarının çok çabuk bozulduğuda bilinen bir gerçek biraz nette araştırırsan bu konuda yazıları görebilirsiniz ayrıça türkiyedede tamiri yok kolay gelsin.

venom burdaydı...

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: