Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/11/08 18:19 Toplam 198 oyuncu 48 sunucu 1073 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Coh opposing fronts replayları!

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
29 Haziran 21:49 %0
arkadaslar coh oynayan herkese replay atabilirm!benim kendi replaylarım!oynamayı ogrenmek isteyenler!taktik kapayim diyenler!herkese acık kapım!

ha haaa we've the zeal!!

Bullet"
Albay
Albay
08 Temmuz 18:37 (08/07, 18:37) %0
bana gönder msn'den fln

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
08 Temmuz 19:54 %0
abi isteyenler buraya msnini yassın ben gonderirim tatilden donuste!!gamereplays.org tada replaylarım var cohta ilk 100 e girdk bunun otesi varmıisleyin biseler kaparsınıs

Deinhart, when we engage I want to hear that G43 singing!

Bullet"
Albay
Albay
08 Temmuz 21:12 %0
alıntı:
Gönderen: BlaCk_!!
abi isteyenler buraya msnini yassın ben gonderirim tatilden donuste!!gamereplays.org tada replaylarım var cohta ilk 100 e girdk bunun otesi varmıisleyin biseler kaparsınıs

benim var sende msn im gökhanım ben hatırladınmı xD neyse msn de görürsem isterim replayları

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
10 Temmuz 14:03 %0
lan az yenmedm ha beni msnde gorunce kapatırdın ya!!!orjinal aldıysan atalm oyun!!

Bullet"
Albay
Albay
10 Temmuz 15:10 (10/07, 15:18) %0
alıntı:
lan az yenmedm ha beni msnde gorunce kapatırdın ya!!!orjinal aldıysan atalm oyun!!

buldun tabi küçücük cocuğu yenersin. oyun içinde daha almadım oyunu yardım et nerden alcaz ne kadar $ sen nerden aldın hangi patch kurcas ne bitmez nalet bi tatilin varmis msn'inde açık olmuyoki

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
10 Temmuz 15:19 %0
abi msn acık her zman!90 ytl D&R da!golden pack!turkler katlana katlana artıo 70 turk falan tanıdıgım var listede!!
bide bu oyun yakında biter diyenlere sozum:alınan her 8800 gt kartının yanında coh veriolar!!artk siz dusunun kimler kimler oyunda!

Bullet"
Albay
Albay
10 Temmuz 15:25 (10/07, 15:49) %0
alıntı:
abi msn acık her zman!90 ytl D&R da!golden pack!turkler katlana katlana artıo 70 turk falan tanıdıgım var listede!!
bide bu oyun yakında biter diyenlere sozum:alınan her 8800 gt kartının yanında coh veriolar!!artk siz dusunun kimler kimler oyunda!

bu arda pc toplattırdım profilden bakarsın. D&R da olduğuna eminmisin ben baktım oraya ne coh var ne coh of ama yinede bi bakam

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
10 Temmuz 19:57 %0
ya git aral italata mavi shop a kitapsan falan !!!ara bul olum mutlaka vardır sende yane !!ama golden pack al!!

alıntı:
Gönderen: Nodles

bu arda pc toplattırdım profilden bakarsın. D&R da olduğuna eminmisin ben baktım oraya ne coh var ne coh of ama yinede bi bakam

Bullet"
Albay
Albay
10 Temmuz 20:51 %0
alıntı:
ya git aral italata mavi shop a kitapsan falan !!!ara bul olum mutlaka vardır sende yane !!ama golden pack al!!

aralgames te bide mavishopta buldum company of heroes gold pack diye önümüzdeki hafta alabilirim! oyunu

scavenger83
Yüzbaşı
Yüzbaşı
11 Temmuz 18:01 %0
alıntı:

Bombalama şimdi, ilk 100'e girmişmiş:dÇucukmu kandırıyon senSıralamada 580 gözüküyorsun.HayyydeeeŞu World in Conflict'te bi general olayım görüşürüz o zaman

Bullet"
Albay
Albay
11 Temmuz 18:49 %0
alıntı:
Gönderen: scavenger83

Bombalama şimdi, ilk 100'e girmişmiş:dÇucukmu kandırıyon senSıralamada 580 gözüküyorsun.HayyydeeeŞu World in Conflict'te bi general olayım görüşürüz o zaman

nerden baktın ona ya merak ettim şimdi

"One death is a tragedy. A million deaths is just a statistic"

scavenger83
Yüzbaşı
Yüzbaşı
11 Temmuz 19:01 (11/07, 19:03) %0
alıntı:
Gönderen: Fighter..

nerden baktın ona ya merak ettim şimdi

Black benim arkadaş listemde oyun içinde ordan baktımSende ver senide ekleyelim.Ses etme sen şimdi bak Allah'ın işine

Bullet"
Albay
Albay
11 Temmuz 19:34 %0
alıntı:
Gönderen: scavenger83

Black benim arkadaş listemde oyun içinde ordan baktımSende ver senide ekleyelim.Ses etme sen şimdi bak Allah'ın işine

şimdi oyun elimde değil salı günü sipariş ettircem gold pack o zmn bakarız

TURK1SHP0W3R
Oyuncu
12 Temmuz 00:07 %0
babalar ben bu hafta sonu alıyorum gold edition , vatana millete hayırlı olsun ... beraber bir maç yaparız ... yalnız internetten şüpheliyim , inşallah sorun çıkarmaz ... bişi dicem , ben internet hızımı bilmiyorum , nereden öğrenebilirim ... yada şöyle diyeyim ben TTnet abonesiyim , aylık 29YTL veriyorum , benimle aynı abonelik özelliklerine sahip olan CoH - OF oyuncusu varmı ? Varsa multiplayer oynarken memnunmu ???

JAWOHL , MEIN HAUPTMANN !

ACHTUNG , STIELHANDGRANATE !

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
12 Temmuz 02:01 %0
tt netin en dusuk kampanyasında olsan bile hızın 1024 tur benimde aynı!!problem yasamassın!yalnıs sınırsız yaptır!!kotaya ii koyar yoksa!

Bullet"
Albay
Albay
12 Temmuz 12:38 (12/07, 15:14) %0
benimki kotalıydı 30 ytl den fazla geliyodu kotasız yaptım
sabit 50 ytl

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
12 Temmuz 17:15 %0
en ii si zaten 1024 sınırsız tam orenci isi!!ama 2t daha ii tabi

alıntı:
Gönderen: Fighter..
benimki kotalıydı 30 ytl den fazla geliyodu kotasız yaptım
sabit 50 ytl

TURK1SHP0W3R
Oyuncu
12 Temmuz 17:45 %0
Saolun babalar !

JAWOHL , MEIN HAUPTMANN !

ACHTUNG , STIELHANDGRANATE !

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön