Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 18:44 Toplam 214 oyuncu 50 sunucu 951 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Klan Duyuru
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: D's!d3

ChexXx
Albay
Albay

Double Damage x2

24 Haziran 22:46 (25/06, 12:58) %0
D's!d3 Yeni Kadrosu

D's!d3~berKerb.&
D's!d3~My[N]X
D's!d3~Herbie
D's!d3~Habeas Corpus
D's!d3~SsMusk.
D's!d3~Kacak
D's!d3~D4ny4L
D's!d3~Adri4n.
D's!d3~Deus-eX
D's!d3~Maggot
D's!d3~TeLruNya(vonKnitz)
D's!d3~Rand aL'ThoR
D's!d3~Ericcoo.
D's!d3~HeRr.ToD
D's!d3~ForLove.
D's!d3~pel!g@m
D's!d3~V!sTneS`
D's!d3~eLTem(NoNd@)
D's!d3~TIPIC

Şimdilik alım yoktur..

^1Sh!T~^9SeLcuK
Yüzbaşı
Yüzbaşı
24 Haziran 23:25 %0
başarilar ama fake bi klana benzemişsiniz

madagaskar.
Oyuncu
25 Haziran 00:17 (25/06, 00:18) %0
başarılar

Zatarra.
Albay
Albay
25 Haziran 00:19 %0
başarılar dicem ama zaten başarılısınız

Xallez
Oyuncu
25 Haziran 00:30 %0
sevdiğim insanlar var klanınızda.başarılar.ancak sanki biraz fazla kalabalıksınız.

Joaqui^9n^1.
Korgeneral
Korgeneral
25 Haziran 00:53 %0
Çok fake adam var yanlış bir tercih..
Kendi takımını kursan daha iyi edersin...

Vs ][ Mur4T
Albay
Albay

e-Versus

25 Haziran 09:45 (25/06, 09:45) %0
Fake dolu gercekdende.

ChexXx
Albay
Albay

Double Damage x2

25 Haziran 11:54 %0
Fakelerimiz var biraz evet ama o kadar kişi içinde sadece 6 tane var yinede sağolsun başarılar diyenler

Herbie
FonDip

25 Haziran 12:23 %0
başarılar bize çok yeni bir kadrolaşma hareketine girdik devamıda gelir inş

Joaqui^9n^1.
Korgeneral
Korgeneral
25 Haziran 18:07 %0
Berker sana şunu diyim fake değilde onuruyla tagı yazcak kişi lazım sana başka bi klanın tagı varken bide senin klanda fake nickle maç yapıyorlar bu çok yanlış ..
Fake takımda sistem oturtulamaz herkes kendi için oynar bunları göz önünde bulundur..
O yüzden hedefiniz varsa eğer kendi dostlarını yanına al sistemini oturt ve yabancı kimseyi aranıza alma..
Örnek : ' TF ' iki klanı olan kimse bu klanda barınamaz tagı yazmak mecburi değil zorunludur istemeyen çeker gider vs vs..

Herbie
FonDip

25 Haziran 20:36 %0
alıntı:
Gönderen: Joaqui^9n^1.
Berker sana şunu diyim fake değilde onuruyla tagı yazcak kişi lazım sana başka bi klanın tagı varken bide senin klanda fake nickle maç yapıyorlar bu çok yanlış ..
Fake takımda sistem oturtulamaz herkes kendi için oynar bunları göz önünde bulundur..
O yüzden hedefiniz varsa eğer kendi dostlarını yanına al sistemini oturt ve yabancı kimseyi aranıza alma..
Örnek : ' TF ' iki klanı olan kimse bu klanda barınamaz tagı yazmak mecburi değil zorunludur istemeyen çeker gider vs vs..

bence yanlış düşünüyorsun bülent abi fake nickle maç yapanlar kendi için oynar demişsin bu doğru ama buradakilerin çoğu bizim dostumuz,arkadaşımız öyle bir problem çekmiyoruz

Xallez
Oyuncu
27 Haziran 01:44 %0
iki klanı olan kimse bu klanda barınamaz demişsin.şöyle bi klanınızı inceledimde TF den başka klanı olan bi yığın adam var klanınızda.bu nası bi çelişki??

alıntı:
Gönderen: Joaqui^9n^1.

^1Sh!t|^9MeTaL
Üsteğmen
Üsteğmen
27 Haziran 11:03 %0
benimde tanıdığım Tf de olup da başka klanda da olan hatta bizle maça çıkan bile var. ee çelişki?

^1Sh!t|^9MeTaL
Üsteğmen
Üsteğmen
27 Haziran 11:05 %2
berker size tavsiyem sevdiğin güvendiğin 3-4 kişiyi al yanına öle klan kur. bak bize : ben-ultra-selçuk-despacio kaç yıl oldu hep 4 umuz aynı klandayız dağılsakta yeni klan kursakta bu 4 lu hep var

Vs ][ Mur4T
Albay
Albay

e-Versus

27 Haziran 13:50 %0
alıntı:
Gönderen: GaRBaJoSa>C*
iki klanı olan kimse bu klanda barınamaz demişsin.şöyle bi klanınızı inceledimde TF den başka klanı olan bi yığın adam var klanınızda.bu nası bi çelişki??

sen bakma klandakilere cunku ordaki herkes xfire de yok... biz xfiredeyiz cunku.. o dedigin bir yıgın adamlar osn de takılıyo.. nurda oynayıpda xfire olmayanlar var aslan.bilip bilmeden konusma bence sende...

Vs ][ Mur4T
Albay
Albay

e-Versus

27 Haziran 13:51 %0
alıntı:
Gönderen: ^1Sh!t|^9MeTaL
benimde tanıdığım Tf de olup da başka klanda da olan hatta bizle maça çıkan bile var. ee çelişki?

metal cnm sana gelince kim geliyo sole... geliyosa bi pazz geliyodur oda sen cagiriyon diye.. kıramıyodur seni tmm mı.

Herbie
FonDip

27 Haziran 15:49 %0
alıntı:
Gönderen: ^4M^7uRaTr^4.

metal cnm sana gelince kim geliyo sole... geliyosa bi pazz geliyodur oda sen cagiriyon diye.. kıramıyodur seni tmm mı.

yoo ben tf deyken bende gidiyordum üstelik bülent abi ve denizde darkside maçlarında bulunuyor pazgomez zaten doğuştan fake xD

pijama adam
THE PRESTIGE

27 Haziran 15:56 %0
övünmelisin

alıntı:
Gönderen: Herbie

yoo ben tf deyken bende gidiyordum üstelik bülent abi ve denizde darkside maçlarında bulunuyor pazgomez zaten doğuştan fake xD

^1Sh!t|^9MeTaL
Üsteğmen
Üsteğmen
27 Haziran 15:59 %0
ya fake gelse ne olur gelmese ne olur? sanki takıma zarar verior. kasmayın bu kadar rahatca oynayın oyunu

pAzGoMeZ.ALk_?
co9

27 Haziran 19:04 %0
alıntı:
Gönderen: Herbie

şiddetle kınıyorum..

mojito ?!
Oyuncu
28 Haziran 19:08 %0
Başarılar
Feyksiz klanmı olurmuş

^3VT|Jazz
Yarbay
Yarbay
28 Haziran 19:59 (28/06, 19:59) %0
başarılar

Joaqui^9n^1.
Korgeneral
Korgeneral
30 Haziran 01:27 %0
alıntı:
Gönderen: GaRBaJoSa>C*

Dostum bizim gerçek kadromuz osnde değil...
xfire'de.. serverimizda var kimsenin de 2 takımı falan filan yok.

Adri4n
Binbaşı
Binbaşı
04 Temmuz 04:23 (04/07, 04:24) %0
2 klanı olan bi çok kişi var ama osn klanı ve xf klanı olarak .D'side osn klanındayım, xf de TF. Burasıda osn forumu berker bu yüzden yazmışdır beni

^1Sh!t|^9MeTaL
Üsteğmen
Üsteğmen
04 Temmuz 09:26 %2
bende burda shit deyin, xfire da unleash , dünya çapın da ise zT klanındayım (H)

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: