Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 19:23 Toplam 240 oyuncu 50 sunucu 1147 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Atk hatasi için yardım istiyorum

mojito ?!
Oyuncu
22 Haziran 18:04 %0
İşletim sistemim Windows Vista Ultimate her açılışta ATKFUS hatası alıyordum bugün başka bir hata aldım bu seferde
ATKFastUserSwitching.exe diyor resimdede gördügünüz gibi bu hatanın sebebi nedir nasıl düzeltirim internette bir süre araştırdım ASUS sitesinde benzer bir konu var ingilizce biri açmış palit marka ekran kartı almıştım ama asusun eski ekran kartımdan kalan gamerosd isimli programı vardı bu driver degil sadece bir program video filan çekiyor broadcasting olayları var çözemedim gitti neyse acaba bu programdanmı kaynaklanıyor ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim

Buda hatanın resmi>> http://img258.imageshack.us/img258/6772/atkhatasirs8.jpg

Tora

22 Haziran 18:42 %0
Başlat > Çalıştır > msconfig yazıp enter'a basın. Başlangıç / Startup sekmesinden atkfastuserwitch.exe 'yi iptal edin.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

mojito ?!
Oyuncu
22 Haziran 20:16 %0
GamerOSD yi sildim sorun çözüldü sanırım res attım birşey olmadı tekrar olursa dedigini yaparım teşekkurler.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: