Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
12/10/08 05:06 Toplam 17 oyuncu 56 sunucu 309 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Internet bağlantısı

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
21 Haziran 23:53 (21/06, 23:59) %0
Arkadaşlar ben 49 ytl ödüyorum ayda sınırsız benim internet artık erişim hızı ne kadar bilemiyecem.Fakat bugün sabahtan beri internette bi anormallik var çoğu sayfaya yavaş giriyor msne bazen giriyor bazen hata kodu veriyor anahtar bağlantı noktası sistem bilgisi yada dns lerden herhangi biri çıkıyor hata olarak veya hepsi birden çıkıyor acaba bunu gidermenin bir yolu varmı ? Sizce ttnetten kaynaklanan birşeymi yoksa bilgisayara proxy den falanmı bağlanıyorum bilmeden bu kadar yavaş.Mesela bi sayfayı ilk acınca sayfa görüntülenemiyor yazıyor 2. yenileyişimde bazen acılıyor bazen acılmıyor.Virüs yemiş olabilirmi ? Virüs tarattım ama çıkmadı hiçbirşey.Daha şimdi msn bu hata kodunu verdi ve çözümüne baktım birşeyler yazıyor belki anlarsınız diye yazayım.

Hata Kodu 80072ee7

Cevap

Cogu kiside de bu yeni bir surum yuklendiginde oluyor, firewall ve internet baglantini kontrol et. MSN'e proxy uzerinden giriyorsan normal baglanmayi dene

Lütfen yardımcı olursanız sevinirim yoksa biraz daha böyle giderse 4. kattan aşağıya fırlatacam bu pc'yi.

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
22 Haziran 01:43 (22/06, 01:43) %0
Ya arkadaşlar yokmu hiç bilen zaten hava çok sıcak cinnet geçirecem şimdi

KsK_aLpEr_C*
Oyuncu
22 Haziran 01:53 %0
Hata Kodu 80072ee7 : Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:

1. Başlat --> baglan --> tüm baglantıları gösteri seçin.
2. Acılan pencerede internet iletişim kuralları (TCP-IP) e tıklayın ve özellikleri seçin.
3. Eger orada dns numarası varsa "otomatık sec" e tıklayın ve tekrar messengerı açmayı deneyin..

İnternetten buldum alıntıdır..umarım yardımcı olmuşumdur =)

KsK_aLpEr_C*
Oyuncu
22 Haziran 01:56 %0
ama herşeyden önce C: deki MSN Messenger klasörünü bul ve ;
klasörün ismini

" MSN Messenger2 " olarak değiştir ve msne tekrar girmeyi dene...Biraz saçma gelebilir ama çözümlerden en etkilisi...

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
22 Haziran 01:56 %0
alıntı:
Gönderen: KsK_aLpEr_C*
Hata Kodu 80072ee7 : Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:
1. Başlat --> baglan --> tüm baglantıları gösteri seçin.
2. Acılan pencerede internet iletişim kuralları (TCP-IP) e tıklayın ve özellikleri seçin.
3. Eger orada dns numarası varsa "otomatık sec" e tıklayın ve tekrar messengerı açmayı deneyin..
İnternetten buldum alıntıdır..umarım yardımcı olmuşumdur =)

Dostum saol da bu sadece msn için yani ben internete giremediğim için msnin verdiği hatayı yazdım acaba neden giremiyorum diye şuan msndeyim bi problem yok ama birçok internet sayfasına giremiyorum örnek www.hurriyet.com.tr gibi..Sebebi nedir girmeyi deneyince ya sunucu bulunamıyor diyor yada acılıyor resimler gec yükleniyor sayfayı yeniliyorum acılıyor.Sebebi ne olabliir bunun proxy denmi baglanıyorum bilmeden yoksa ttnet ten kaynaklanan geçici bir problemmi anlamadım gitti ya off

KsK_aLpEr_C*
Oyuncu
22 Haziran 02:08 %0
ya bildiğim kadarıyla dnsler yanlış olunca msne girebiliyorsun fakat dediğin gibi internette dolaşamıyorsun..

dnslerini şöyle yapsana ,

4.2.2.2.3

4.2.2.2.4

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
22 Haziran 02:16 %0
alıntı:
ya bildiğim kadarıyla dnsler yanlış olunca msne girebiliyorsun fakat dediğin gibi internette dolaşamıyorsun..
dnslerini şöyle yapsana ,
4.2.2.2.3
4.2.2.2.4

Tamamda dns otomatik bende ve gördüğün gibi şuan netteyim yani osnye falan girebiliyorum msndeyim ama hürriyete girmiyor şuraya girmiyor buraya girmiyor yeniliyorum 1-2 defa anca giriyor yani eğer bu ttnet yüzünden ise sabah kalkınca okkalı laf edecem adamlara

KsK_aLpEr_C*
Oyuncu
22 Haziran 02:21 %0
alıntı:
Gönderen: ^1|LoS|^9AlbayC*

Tamamda dns otomatik bende ve gördüğün gibi şuan netteyim yani osnye falan girebiliyorum msndeyim ama hürriyete girmiyor şuraya girmiyor buraya girmiyor yeniliyorum 1-2 defa anca giriyor yani eğer bu ttnet yüzünden ise sabah kalkınca okkalı laf edecem adamlara

he yaa haklısın öyle olsa sen şu an osn de olamazdın kusura bakma elimden bu kadar geliyor =)..Virüs diyeceğim ama virüste yokmuş bilgisayarında..Bunu bilen biri çıkar burada...yarın hallolur herhalde..
neyse ii geceler kolay gelsin sana =)

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
22 Haziran 02:25 %0
alıntı:

he yaa haklısın öyle olsa sen şu an osn de olamazdın kusura bakma elimden bu kadar geliyor =)..Virüs diyeceğim ama virüste yokmuş bilgisayarında..Bunu bilen biri çıkar burada...yarın hallolur herhalde..
neyse ii geceler kolay gelsin sana =)

Eyv saolasın kardeş.İnşallah ttnetin yüzündendir de yarına hallolur

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: