Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 19:52 Toplam 263 oyuncu 50 sunucu 1171 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Klan Duyuru
KapatılmışAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Tmb klanı kapatılmıstır

JB
Albay
Albay
05 Temmuz 03:07 %0
anakin rumuzlu kardeş!!!

yorum diye yazdığın zırvalardan daha ergenliğini tamamlayamadığın,karakter denilen şeyden zerre nasiplenmediğin anlaşılıyor! önce haklıyı haksızı ayırt etmeyi öğrenecek ,bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş davranışlar sergileyip burada atıp tutmayacaksın! klanın kurucusu klanı kapatır gibi saçma bir mantık nasıl olabilir !!! klan dediğin şey tek kişiyle mi kuruluyor! tek kişinin ayrılmasıyla ortadan mı kalkıyor! klanın ne demek olduğundan bi habersin! şu sitede tek başına klan kurabiliyormusun! birisi klanın kurulmasında öncü olur diğerlerinin katılmasıylada klan kurulur! işin mantığından haberin yok sallayıp duruyorsun.sahibi kovulan takımmış hiç kimse tek başına 5-6 kişiden oluşan bir klanın tek sahibi olamaz. istediğini çıkarıp istediğini alamaz! senin gibi az gelişmiş beyinlerin ergenliğini tamamlayamamış karakteri oturmamışların kurduğu klanlarda bu tür dengesizlikleri yapabilirsiniz ama üyelerinin 30 yaşı devirdiği bir topluluk içinde klanın kurulmasında öncülükte etse hiç kimse böyle keyfi kararlar alamaz! senin gibi karakteri oturmamış,ergenliğini tamamlayamamış,onur şeref gibi kavramlardan bi haber çocukların gözünde tmb fake olabilir. bu bizim sorunumuz değil , senin gibi ahlaktan edepten nasiplenmemişlerin sorunu!!! yorum diye yazdığın deli saçması zırvalarla insanlık ve karakter olarak dibe vurmuşsun zaten. doğrunun yanlışın , haklının haksızın gün gibi ortada olduğu yerde sana başka söz söylemeye gerek yok.

forum yetkililerinden şu konuyu kapatmasını rica ediyorum! saygılar...

seçkin darlıktada sağlam kalır , bayağı adam darlığa düşünce küstahlaşır...

mojito ?!
Oyuncu
05 Temmuz 12:08 (05/07, 12:11) %0
@JB
Bir klanın başında despot bir klan kurucusu olamayacagı dogru(tmb yi örnek vermiyorum),
ama 30 yaş üstü insanların burda tartışmasının kötü olduguda dogru

GONGBABA
Albay
Albay
05 Temmuz 12:53 %0
JB KARDESIM
ILK ONCE SEN BU TOPIGIN BASINI OKU . YALNIZ SEN DEGIL BUTUN TMB LI 30 YAS USTLERE SESLENIYORUM. LUTFEN IYI OKUYUN. SELIMIN ORTALIGI KARIISTIRMASINADA IZIN VERMEYIN. CUNKU GAZA BASAN EGOLU ARKADAS O.

BU KLANI BEN ACTIM . NEREDE ACTIM OYNASANA DA .
BURDA DA YALNIZCA BEN KAPATTIGIMI ILAN EDEBILIRIM.
NASIL BEN ACTIYSAM YINE BEN KAPATABILIRIM. CUNKU LIDERDEN BASKA KIMSE KAPATAMAZ.BURDA HEM FIKIR OLALIM.

SIMDI TOPIGIN BASINA DON VE OKU. TMB YI OSN DE KAPATTIM KI SIZ ISTIYORSANIZ DEVAM ETTIRMEK ACABILESINIZ DIYE. BIRAZ AKIL OLSA OSN TMB DIYE BIR KLAN ACIN . YOKSA OSN DE BIRI ACARSA SIZ TMB TAGIYLA OSN DE OYNAYAMAZSINIZ.

FAKE DURUMUNADA DUSMEYIN. BURDA LAF YARISTIRICAGINIZA OSN DE KLAN ACIN .

BIRDE TMB KLANINDA AFFEDEMIYECEGIM 3 KISI MANUEL+SAMURAI+SELIMS DIR BUNU DA IFADE ETMEDEN GECEMIYECEGIM.

JB YE KATILIYORUM:
OSN YONETICILERINDE RICAM BU TOPIC KALDIRILSIN.ZIRA MAKSADI BASKA YONE CEKILDI.

HADI KOLAY GELSIN.

alıntı:
Gönderen: JB
anakin rumuzlu kardeş!!!
yorum diye yazdığın zırvalardan daha ergenliğini tamamlayamadığın,karakter denilen şeyden zerre nasiplenmediğin anlaşılıyor! önce haklıyı haksızı ayırt etmeyi öğrenecek ,bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş davranışlar sergileyip burada atıp tutmayacaksın! klanın kurucusu klanı kapatır gibi saçma bir mantık nasıl olabilir !!! klan dediğin şey tek kişiyle mi kuruluyor! tek kişinin ayrılmasıyla ortadan mı kalkıyor! klanın ne demek olduğundan bi habersin! şu sitede tek başına klan kurabiliyormusun! birisi klanın kurulmasında öncü olur diğerlerinin katılmasıylada klan kurulur! işin mantığından haberin yok sallayıp duruyorsun.sahibi kovulan takımmış hiç kimse tek başına 5-6 kişiden oluşan bir klanın tek sahibi olamaz. istediğini çıkarıp istediğini alamaz! senin gibi az gelişmiş beyinlerin ergenliğini tamamlayamamış karakteri oturmamışların kurduğu klanlarda bu tür dengesizlikleri yapabilirsiniz ama üyelerinin 30 yaşı devirdiği bir topluluk içinde klanın kurulmasında öncülükte etse hiç kimse böyle keyfi kararlar alamaz! senin gibi karakteri oturmamış,ergenliğini tamamlayamamış,onur şeref gibi kavramlardan bi haber çocukların gözünde tmb fake olabilir. bu bizim sorunumuz değil , senin gibi ahlaktan edepten nasiplenmemişlerin sorunu!!! yorum diye yazdığın deli saçması zırvalarla insanlık ve karakter olarak dibe vurmuşsun zaten. doğrunun yanlışın , haklının haksızın gün gibi ortada olduğu yerde sana başka söz söylemeye gerek yok.
forum yetkililerinden şu konuyu kapatmasını rica ediyorum! saygılar...
seçkin darlıktada sağlam kalır , bayağı adam darlığa düşünce küstahlaşır...

GONGBABA

TMB Selim
Oyuncu
05 Temmuz 19:04 %0
O senin dediğin osn den klan kurma 3 yıl önceydi gongbaba,bu arkadaşlar site almış server almış osn ye kaydolsalar nolur kaydolmasalar nolur,sitede TMB de oynayan oyuncular zaten yazıyor yazmasa bile cümle alem TMB oyuncularını tanıyor, fake diyen aptaldır ve bu klan zaten o tür adamlarla maç yapmayı bırak,onları adam yerine koyup muhatap bile almaz.

Sayfa: « 1 2 3 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: