Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/11/08 18:15 Toplam 206 oyuncu 48 sunucu 1072 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Klan Duyuru
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Tmb klanı kapatılmıstır

GONGBABA
Albay
Albay
19 Haziran 19:58 %0
TÜRK MORUKLAR BİRLİĞİ COD 2 KLANI KAPATILMIŞTIR.

GONGBABA

>>3xT@Z!<<
Tuğgeneral
Tuğgeneral
19 Haziran 20:24 %2
hayırlısı olsun gongbaba ama iyi gidiyodunuz saygılar...

geceler benim hayranım bende gecelerin

^^99TrT/Cinonur
Oyuncu
19 Haziran 21:40 %0
ewt ya cok iiydiniz

KOCA ÇORUMLU

^^66CsR //Vasili
CESUR

19 Haziran 22:55 %0
arkadaşlar hayirli sende
gidiyorum sen

Toten]{opf - | Yes Sir.. - | No Sir.. - |Sorry.. -

FoR^4|^7KirMan
_FoR_

19 Haziran 23:43 %0
+30 ları bir araya getiren bi clan ole nie nedensiz kapatılıyor abicim!Bize bi neden soyler misin baba?

NaAsS1 gidio adam1m??*??*??*??

GONGBABA
Albay
Albay
20 Haziran 00:00 (20/06, 00:04) %0
AÇARKEN NEDENINI KIMSEYE SÖYLEMEDİK KAPATIRKENDE SÖYLEMİYORUZ. SADECE HABER VERIYORUZ. ( FAZLA YAŞLANDIK HERHALDE )

alıntı:
Gönderen: ^4K^7!^4rM^7@^4n
+30 ları bir araya getiren bi clan ole nie nedensiz kapatılıyor abicim!Bize bi neden soyler misin baba?
NaAsS1 gidio adam1m??*??*??*??

GONGBABA

GONGBABA
Albay
Albay
20 Haziran 20:42 (20/06, 20:43) %0
BU TEKRAR DUYMAYANLAR IÇINDIR.

welox
Binbaşı
Binbaşı
21 Haziran 17:45 %0
alıntı:
Gönderen: GONGBABA
BU TEKRAR DUYMAYANLAR IÇINDIR.

Valla ne yalan söliim üzüldüm semih abi,hayırlısı olsun oyundan kopmayın bari.

Corvex.
Yarbay
Yarbay

fakirdik

21 Haziran 19:54 %0
yok artık
niye?

Free for allmaz aga, ayıp

pemres
Yüzbaşı
Yüzbaşı
23 Haziran 13:22 %0
:S

RE4LTURK
Tümgeneral
Tümgeneral
23 Haziran 13:26 %0
Way kocaman TMB de kapandı..
Way Ki Ne Way.
İlk Clan Macımı Yaptıgım Clan.
SaygılarımLa Gongbaba İlerde İns Tekrar Kurulur.
Ozman UltraTMB Olarak (:
Belki Bizide Alırsın Be GongBaba

^^40hL|Xasthur
Tuğgeneral
Tuğgeneral

Unknown Clan

23 Haziran 22:58 %0
Valla üzüldüm Ama hayırlısı.Caen de maç yaptığımız günleri unutmayacam

www.myspace.com/sverses

Herbie
FonDip

23 Haziran 23:33 %0
alıntı:
Gönderen: RE4LTURK
Way kocaman TMB de kapandı..
Way Ki Ne Way.
İlk Clan Macımı Yaptıgım Clan.
SaygılarımLa Gongbaba İlerde İns Tekrar Kurulur.
Ozman UltraTMB Olarak (:
Belki Bizide Alırsın Be GongBaba

aynen bende ilk klan maçımı fake olarak tmb lere karşı yapmıştım çok üzüldüm dağılmasına

TMB Selim
Oyuncu
24 Haziran 13:36 (24/06, 13:38) %0
TMB klanı kapanmamıştır ve bünyesinde 40 a yakın oyuncuyu barındıran bu klan hiç bir zaman münferid bir çerçevede kapanamaz, kapatılamaz.Sadece lideri istifa etmiş olup veya emekli olup (artık ne kabul ederseniz); klan aynen yerinde durmakta ve 88.255.71.123:28960 nolu server ve http://www.turkmoruklarbirligi.org web adresinde oyun hayatına devam etmektedir.

Geçici olan isimlerdir o kırmızı TMB tagı ise Cod var oldukça bakidir...
Eski Tmb Men. ve oyuncusu
|TeamExalt|Selim

^7/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

24 Haziran 14:46 (24/06, 14:48) %0
haydaA tmb bizim idolumuzdu ya. bak yaş ortalamasında sizden sonra 2nci nesildik. harbi üzüldük yahu.Kalsaydınız .gitmek olmadı böyle.neyse büyüğümüzsünüz.acarken ne hadimize neden actınız demek. kaparkende nehadimize neden ? kapatınız demek.hayırlı olsun diyelim.
İNSANIN RUHU İHTİYARSA İNSAN İHTİYARDIR .LAKİN VARSA GENÇLİK O RUHTA .İNSAN DİM DİK AYAKTADIR.

SAYGILARIMIZLA

WAFFEN-SS TIGER

|TMB|SYBERCOP
Tuğgeneral
Tuğgeneral
24 Haziran 23:01 %0
arkadaslar burda yanlıs anlasılma olması sayın gongbaba kendıne aıt olan serveri ve sayfayı kapatmıstır kendısı ayrılmak ıstedı bız devam dıyoruz yani tmb kaldıgı yerden devam ediyor bunuda serverde gorebilirsiniz
88.255.71.123:28960 server ıp http://turkmoruklarbirligi.org/index.php buda sıtemız cod 2 oyuncularına saygılarımızla TMB

JB
Albay
Albay
24 Haziran 23:53 (24/06, 23:59) %0
SYBERCOP abimizin dediği gibi , TMB burada !!!

TMB , birilerinin kafasına göre kararlar almasıyla , ben yaptım oldu demesiyle , esmesiyle , gürlemesiyle dağılacak kadar basit bir aile değildir. zaman zaman münakaşalar , tatsızlıklar , kırgınlıklar yaşansada bunlar abilerimizle aramızda konuşularak tatlıya bağlanır, dostluğumuz,abi kardeş ortamı TMB içinde devam eder. birilerinin egoları tavan yapmışsa,şakayı kaldıramıyor,eleştiriyi hazmedemiyorsa,bir kalemde onlarca arkadaşını tek bir açıklama yapmadan siliyorsa, TMB nin devamını gururuna yediremeyip TMB ile sidik yarışına giriyorsa , bu abimizin yolu açık , bizden uzak olsun ! giden gider, kalan kalır !!!

kral öldü ! yaşasın yeni kral SYBERCOP ))

FORUM YETKİLİSİ LÜTFEN KONU BAŞLIĞINI ŞU ŞEKİLDE DEĞİŞTİRELİM

TMB KLANI GONGBABA YA KAPATILMIŞTIR )

mc_engina
Teğmen
Teğmen
25 Haziran 09:17 %0
JB doğru söylemiş helal olsun gongbabadan bunu beklemezdim ama sorunları var sanırım büyüğümüzdür saygımız var fakat TMB kendisine maal olmuş bir topluluk değildir o yüzden daime ve herzaman TMB
[TMB]ENGINA

Rflmn57
Binbaşı
Binbaşı
25 Haziran 14:54 %0
kapanmasın tabi canım.türkiyede böle bi topluluktan 2. si yok zatenn.şu cod aleminde hoşuma giden en önemli olgulardan biri TMB...

SAYGILAR abiler

herşey güzelde birde helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirmek olmasa.

GONGBABA
Albay
Albay
30 Haziran 00:15 %0
MADEM KONU ACILDI !!

TMB KURUCUSU VE LİDERİ OLARAK TMB KLANINI OYNASANA' DA BİZZAT BEN ACTIM ADINIDA BIZZAT BEN KOYDUM VE TEK TEK ADAM ALARAK KURDUM . KURDUGUM TAKIM ARKADAŞLARIMININDA HİÇ BİRİNİ ŞAHSEN TANIYARAK KLANA ALMADIM ( Kİ BUNLARIN HEPSİ 30 YAŞ ÜSTÜ). BÜTÜN İSMİ VE HAKLARI BANA AİTTİR
EGOSU OLAN VEYA OLMAYAN TMB LI ARKADASLARADA DUYURURUM.

BEN LIDERLIK YAPTIGIM 2 SENE BOYUNCA KIRALADIGIM SERVER UCRETINI DE BIZZAT KENDIM ÖDEDİM.
LİDER OLARAKDA COD2 OYNAYAN ARKADASLARIN CPT VEYA LIDERININ SOZUNU DINLEMESI GEREKLI OLDUGUNU DUSUNDUM.BÖYLE DUSUNMEME SAYGISIZLIK EDILDIGI ICİNDE KLANI KAPATTIM.

AMA BENDEN SONRA SYBERCOP NEZDİNDE DEVAM ETIRME KARARINI ALMISLAR NEDİYEYİM PATENTINI ALMADIMKKİ HAYIRLI OLSUN DERİM .
DİLERİM BU ARKADASLARIN EN AZINDAN BU LİDERLERİNİN LAFINI DINLERLER.

(BANA BU SAYGIZCA VE BLİNÇSİZCE YAPILAN İTHAMLARA KARŞI BENDEN SONRADA BU KLANIN FAZLA DEVAM EDECEGINIDE SANMIYORUM)

GONGBABA

>>3xT@Z!<<
Tuğgeneral
Tuğgeneral
30 Haziran 12:55 (30/06, 12:56) %0
gongbaba simdide delikanlılar klanını kurmussun dorumudur hayırlı olsun böle bi yeni klan yapılanmsı warsa...

GONGBABA
Albay
Albay
30 Haziran 20:37 %0
alıntı:
Gönderen: ^9KoD|^1korn_37
gongbaba simdide delikanlılar klanını kurmussun dorumudur hayırlı olsun böle bi yeni klan yapılanmsı warsa...

DELİKANLILAR klanı kurdum ama sonra onuda kapattım.Artık klan felan kurmayacagım.İlgin için teşekkürler

GONGBABA

TMB|deathOrGlory
Tümgeneral

Tümgeneral
30 Haziran 22:12 %0
Yaklaşık iki yıldan fazla bir süredir TMB klanındayım. son derece eğlenceli dakikalar geçirdim. Tahmin edebileceğiniz gibi TMB klanının amacı yapılan maçları kazanmak değil eğlenceli vakit geçirmektir.

TMB klanı GONGBABA tarafından kurulmuştur ama üyeleri ile birlikte var olmuştur. GONGBABA en büyüğümüz olduğu için ona hiç bir zaman saygıda kusur etmedik. Ama klan kurucu GONGBABA olmasına rağmen üye sayısı 30-40 lara ulaşmış (girenler ve çıkanlarla) bir grubun kapatılmasına karar vermek kimseye danışmadan kurucunun hakkı değildir. Evet osn bünyesinde TMB klanı veritabanından silinmis olabilir. Artık osn bunyesinde TMB olarak kayıtlı bir klan değildir. Ama TMB klanı kurucusunun istifa etmesine rağmen devam etmektedir. Tekrardan klanı osn bünyesinde kurabiliriz. Ama kurmayacağız.

TMB klanı http://turkmoruklarbirligi.org/index.php adresinde ve 88.255.71.123:28960 serverinda hayatına devam etmektedir. Server herkese açıktır.

Server ücretine gelince GONGBABA bizde server ücretine dahil olalım dediğimizde centilmenlik gösterip bizlerden ücret talep etmemiştir. Takdir edersinizki 30+ yaş elemanlardan oluşan bir klanda server parası problemi yaşanmaz veya yaşatan insan bu klanda barındırılmaz.

Bugüne kadar bize yaptığı ağebeylik konusunda GONGBABAYA teşekkür ederiz.

Sonuç olarak Türk Moruklar Birliği devam etmektedir ve yeni yönetim biçimi kraliyet değil demokratik cumhuriyettir.

GONGBABA
Albay
Albay
30 Haziran 22:28 (30/06, 22:40) %0
AH FERDI KARDESIM NE YAZIKKI SENDE BENI ANLAYAMAMISSIN

TMB KLANINI OSN DE KAPADIM. KAPATMAKTAKI MAKSADIM TMB NIN SIZLER TARAFINDAN DEVAM EDECEGINI OGRENDIGIM AN KAPADIM. ZIRA TMB TAG IYLA OSN DE OYNAYIN VE YINE TMB ADINDA KLAN KURUN DIYE. BUGUN BAZI TMB LI ARKADASLAR OSN DE TMB TAGIYLA OYNAYABILIYORSA TMB KLANINI OSN DE KAPADIGIM ICINDIR.EGER KAPAMASAYDIM HEPNIZI ATSAYDAIM KLANDAN TMB TAGINI NICKINIZIN BASINA ALIP OSN DE OYNAYAMAZDINIZ. Kİ DİKKAT ET HALA SENDE TMB YAZIYOR NICKININ BASINDA ?

KALANA BASKA ADAMLAR ALIP DEVAM EDERDIM
YAZIK

AÇARKEN NEDENINI KIMSEYE SÖYLEMEDİK KAPATIRKENDE SÖYLEMİYORUZ. SADECE HABER VERIYORUZ. ( FAZLA YAŞLANDIK HERHALDE )

ALLAH YOLUNUZU ACIK ETSIN. DEMOKRATIK CUMHURIYETINIZDE
ANLAMAK OGRENMEK SORMAK EN IYISIDIR.
alıntı:
Gönderen: TMB|deathOrGlory
Yaklaşık iki yıldan fazla bir süredir TMB klanındayım. son derece eğlenceli dakikalar geçirdim. Tahmin edebileceğiniz gibi TMB klanının amacı yapılan maçları kazanmak değil eğlenceli vakit geçirmektir.
TMB klanı GONGBABA tarafından kurulmuştur ama üyeleri ile birlikte var olmuştur. GONGBABA en büyüğümüz olduğu için ona hiç bir zaman saygıda kusur etmedik. Ama klan kurucu GONGBABA olmasına rağmen üye sayısı 30-40 lara ulaşmış (girenler ve çıkanlarla) bir grubun kapatılmasına karar vermek kimseye danışmadan kurucunun hakkı değildir. Evet osn bünyesinde TMB klanı veritabanından silinmis olabilir. Artık osn bunyesinde TMB olarak kayıtlı bir klan değildir. Ama TMB klanı kurucusunun istifa etmesine rağmen devam etmektedir. Tekrardan klanı osn bünyesinde kurabiliriz. Ama kurmayacağız.
TMB klanı http://turkmoruklarbirligi.org/index.php adresinde ve 88.255.71.123:28960 serverinda hayatına devam etmektedir. Server herkese açıktır.
Server ücretine gelince GONGBABA bizde server ücretine dahil olalım dediğimizde centilmenlik gösterip bizlerden ücret talep etmemiştir. Takdir edersinizki 30+ yaş elemanlardan oluşan bir klanda server parası problemi yaşanmaz veya yaşatan insan bu klanda barındırılmaz.
Bugüne kadar bize yaptığı ağebeylik konusunda GONGBABAYA teşekkür ederiz.
Sonuç olarak Türk Moruklar Birliği devam etmektedir ve yeni yönetim biçimi kraliyet değil demokratik cumhuriyettir.

GONGBABA

|TMB|SYBERCOP
Tuğgeneral
Tuğgeneral
30 Haziran 23:03 (30/06, 23:09) %0
iyi güzel yazmısında ihtiyar birde ben bu adamları msn dende sildim ayrıca demeyi unutmusun bir zahemt birde klan kac kisiyle kuruluyor söylermisin sana saygısızlık yapıldı diyorsun ama en yakın arkadaslarını msn den sildin buda bize saygısızlıktı server parsına gırmeyecem cevap verılmıs zaten kımse tek basına var olmuyor tmb yi osn den silmen buyuk incelik tesekkurler birde klandan attıgın arkadasları tekrar delikanlılar klanına cagırtman büyük incelik ama msn lerini bulamamısın bende vardı isteseydin verirdim
daha fazla yazmayacagım yeter bu kadar SAYGI ISTEYEN SAYGI GÖSTERSIN

Sayfa: « 1 2 3 »
KapatılmışAlana Geri Dön