| Yazar | Konu: Kısayol tuşu oluşturma |
| Oyuncu |  | 19 Haziran 12:41 %0 | |
|
| Öncelikle xp işletim sistemi kullandığımı belirtmek istiyorum.örneğin bir programın simgesine sağ tıklayıp özelliklerden bir kısayol tuşu oluşturabiliyor.ben aynı işlemi media player ımda oluşturduğum çalma listelerim için uygulamak istiyorum.ancak çalma listeleri dosyalarının özelliklerinde böyle bir seçenek bulunmuyor.misal benim pc imde türkçe pop,slow,rap,yabancı,love metal,metallica çalma listeleri bulunuyor.ben F2 bastığımda "slow" çalma listesinin oynatmaya başlamasını istiyorum.bunun için yapabileceğim bir şey varsa açıklarsanız sevinirim. |
| |
|
|

|  | 19 Haziran 13:04 %0 | |
|
İşletim sistemi için bütünleşik olarak böyle bir ayar yok diye biliyorum. Sanırım siz 3. parti bir program ile yapıyorsunuz.
Tam olarak detaylı anlatır mısınız kısayol tuşu oluşturmanızı?
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 19 Haziran 13:37 (19/06, 13:38) %0 | |
|
http://img401.imageshack.us/my.php?image=dekstopko0.png
bu resimde gördüğün gibi ben F2 tuşuna basarak lime wire ı çalıştırabiliyorum.
Ben aynı işlemi alltaki link de göreceğin çalma listelerime uygulamak istiyorum.yani ben F8 tuşuna bastığımda "slow" çalma listesi çalmaya başlasın iştiyorum.ancak bunu yapmak için dosyanın özellikler sekmesinde gerekli bilgiyi göremiyorum.dediğim şeyi yapabilmem için bir bilginiz varsa yada 3.bir program ile bu gerçekleştirilebiliyorsa paylaşırsan sevinirim.
http://img440.imageshack.us/img440/2434/bcvv8.png |
| |

|  | 19 Haziran 13:47 %0 | |
|
Hmm sizin isteğiniz kısayola kısayol atamak. Ben uygulamanın exe dosyasına doğrudan kısayol dediniz sandım.
Bi Batch file hazırlamak gerek sanırım. Bi bakıyorum birazdan iletirim.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |

|  | 19 Haziran 13:50 %3 | |
|
Baktım Batch file'a gerek yok.
Siz kısayola, kısayol tuşu atadığınızı farketmemişsiniz sanırım. Yani belirttiğiniz kısayol tuşu ataması sadece kısayollarda geçerlidir. Doğrudan dosyanın özelliklerine girdiğinizde görünmeyecektir.
Siz bütün plylistlerinizin bir kısayolunu yaratın ve kısayolların özelliklerine girin. Kısayol atama tuşu kutusunun varolduğunu göreceksiniz.
Denedim ve gördüm, sadece orjinal dosyanın kısayolunu yaratmanız yeterli.
|
| |
| Oyuncu |  | 19 Haziran 13:53 %0 | |
|
yaw üstadımsın sen benim yaaa. nasıl teşekkür etsemki bu çok önemliydi benim için teşekkürler.ama bu kadar basit bir şeyi nasıl atladım diyerek de şu an kendime kızmıyor değilim
alıntı: Gönderen: Tora
Baktım Batch file'a gerek yok.
Siz kısayola, kısayol tuşu atadığınızı farketmemişsiniz sanırım. Yani belirttiğiniz kısayol tuşu ataması sadece kısayollarda geçerlidir. Doğrudan dosyanın özelliklerine girdiğinizde görünmeyecektir.
Siz bütün plylistlerinizin bir kısayolunu yaratın ve kısayolların özelliklerine girin. Kısayol atama tuşu kutusunun varolduğunu göreceksiniz.
Denedim ve gördüm, sadece orjinal dosyanın kısayolunu yaratmanız yeterli.
~ReaL!ty~KeNaN |
| |
| Oyuncu |  | 19 Haziran 14:03 %0 | |
|
şimdi denedimde kısayolu atıyorum ancak gerekli dosyayı bir türlü aktif etmiyor.
misal "slow" u F2 ye atamıştım ancak F2 ye basmama ragmen dosyayı açmıyor mağlesef.belkide bende bir sorun vardır.Tora rica etsem sen kendi pc inde denermisin. |
| |

|  | 19 Haziran 14:06 %0 | |
|
Eğer F2'yi başka bir kısayola da atamışsanız sorun oluyor olabilir.
Ekleme : Şimdi denedim, Winamp kapalıyken açtı ve liste hazırdı.
|
| |
| Oyuncu |  | 19 Haziran 14:09 (19/06, 14:10) %0 | |
|
yo hayır F2 de başka bir kısayol yok.hem zaten sadece F2 değil. F2 den F9 a kadar hepsine bir çalma listesini kısayol olarak ekledim ama olmadı.bende bu sefer her hangi biri için ctrl+alt+S yi kısayol yaptım ama değişen bir şey olmadı.
edit: hmm ben bunları media player da deniyorum sorun media player damı sence |
| |
| Oyuncu |  | 19 Haziran 14:31 %0 | |
|
winamp 5.2 yi kurdum şimdi.değişen hiç bir şey olmadı.neyi yanlış yapıyorum bi anlasam... |
| |
. |

|  | 19 Haziran 14:35 %0 | |
|
m3u'ları varsayılan (default) olarak açan bir program belirlenmiş mi?
Bazen hiçbir program belirlenmemiş olabiliyor.
|
| |
| Oyuncu |  | 19 Haziran 14:38 %0 | |
|
evet winamp olarak belirlenmiş.
alıntı: Gönderen: Tora
m3u'ları varsayılan (default) olarak açan bir program belirlenmiş mi?
Bazen hiçbir program belirlenmemiş olabiliyor.
|
| |

|  | 19 Haziran 14:55 %0 | |
|
Sorun sende görünüyor. Ben denedim çatır çatır açtı valla.
Tam olarak sendeki sorunu çözemedim.
|
| |
| |