| Yazar | Konu: |pns| en güzel ;) |
CESUR

|  | 18 Haziran 19:28 %0 | |
|
S.a arkadasin
bu klan en güzel vallah ama ii oynuyo arkadasin
menajer :|PnS|TANKER,|PnS|brainiac
Kaptan :|PnS|Ba[L]tiMorE,|PnS|Pusatli
Lider :|PnS|SeAheRo,|PnS|Chequevara,|PnS|major konig, |PnS|YamiYuqioh
Oyuncu :|PnS|Albay Yorukoglu,lPnSl*sympathic*, |PnS|Creep*,|Pns|Ekasabi,|PnS|suikast,|PnS|okan,|PnS|Orsino, |PnS|ByArarat,|PnS|-BirA !,|PnS| KOMPEDAN,|PnS| PvT.Vasili, |PnS|-WinneR-,|PnS|25_TEYYO,|PnS|BurakTolga, |PnS|CesurYurek*,|PnS|CoNqueRoR<<,|PnS|emiroglu75, |PnS|Kurt Cobain,|PnS|macosxleon,|PnS|MEHMETCIK, |PnS|MetalVoices,|PnS|slayerr78,|PnS|SP@WN_38, |PnS|KillBil,|PnS|Totenkopf,|PnS|M@DM@N,|PnS|CaMuR*
herkeyi çok seviyoruz vallah
ama Ctf ii arkadasin 
Toten]{opf - | Yes Sir.. - | No Sir.. - |Sorry.. - |
| |
|
|
Albay
Rh -

|  | 20 Haziran 17:20 %0 | |
|
| konuyu ne maksatla acitn bilmiyorum (tanıtma mi arkdaslık ortamı mı vs.) Fakat cod 2 de artik cogu oyuncu yobazlasmaya sadece kufur ve oyundaki buglardan faydalanarak bir rant icin oynuyor ve cogu zaman oyuna girmeden sevrlere bakıyorum tanıdık sima kaliteli oyuncular oldugu zaman giriyorum bana gore pNS'de aChequevara , bira,Pusatli,SP@WN_38,KiLLBiLL,MeTeHaN,taNKer en cok goruyorum oyuncular . guclu bi takım olmak yerine sizlere kalici bi takim olmanız dilegi ile.. |
| |
co9

|  | 20 Haziran 18:26 (20/06, 18:26) %2 | |
|
| pns oyuncuları üstüne alınmasın ama bu herif ne yaptıgını sanıyor acaba aylardır saçma sapan mesajlar yazıyor forumlara kurduğu cümleler anlamsız sözcükler eksik nası birr zeka ki böyle cümleler kuruyor ARKADAŞIM DİKKAT ÇEKMEYE mi ÇALIŞIYoRsuN amacın ne senin ? |
| |
| Oyuncu |  | 20 Haziran 18:33 %0 | |
|
benide msn de eklemiş.slm diyorum neden ekledin diyorum saçma saçma şeyler yazıyor.bende engeli bastım gitti.
alıntı: Gönderen: pAzGoMeZ)(AnCee
pns oyuncuları üstüne alınmasın ama bu herif ne yaptıgını sanıyor acaba aylardır saçma sapan mesajlar yazıyor forumlara kurduğu cümleler anlamsız sözcükler eksik nası birr zeka ki böyle cümleler kuruyor ARKADAŞIM DİKKAT ÇEKMEYE mi ÇALIŞIYoRsuN amacın ne senin ?
|
| |
FonDip

|  | 20 Haziran 19:31 %0 | |
|
sorun şu kasti mi yapıyor yoksa gerçekten bir engeli var mı?  |
| |
D!kKaT

|  | 20 Haziran 20:37 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Herbie
sorun şu kasti mi yapıyor yoksa gerçekten bir engeli var mı?
ısrarla cvp vermek istiyorum evet war yetti bu pns clanı yok edin şunu  |
| |
| Oyuncu |  | 20 Haziran 22:43 %0 | |
|
beyler bence laflarınıza dikkat edin işin aslını bilmeden çocuğun gururunu inciteyin ikinziinde msnsi var bende gelin açıklıyım
alıntı: Gönderen: pAzGoMeZ)(AnCee
pns oyuncuları üstüne alınmasın ama bu herif ne yaptıgını sanıyor acaba aylardır saçma sapan mesajlar yazıyor forumlara kurduğu cümleler anlamsız sözcükler eksik nası birr zeka ki böyle cümleler kuruyor ARKADAŞIM DİKKAT ÇEKMEYE mi ÇALIŞIYoRsuN amacın ne senin ?
alıntı: Gönderen: GaRBaJoSa>C*
benide msn de eklemiş.slm diyorum neden ekledin diyorum saçma saçma şeyler yazıyor.bende engeli bastım gitti.
LoS# |
| |
| Oyuncu |  | 21 Haziran 01:18 %1 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1|LoS|^9MTT|C*
beyler bence laflarınıza dikkat edin işin aslını bilmeden çocuğun gururunu inciteyin ikinziinde msnsi var bende gelin açıklıyım
LoS#
Evet biraz daha hos görülü olalım daha önce bu arkadası reelden tanıyan biri yazmıstı topicte bizler gibi düsünüp davranamadığını, aramızda problemli olanlarda olabilir pls. |
| |
co9

|  | 21 Haziran 01:24 (21/06, 01:26) %0 | |
|
pek bir bilgim olmadan ağır konuştum
bu davranışım için özür dilerim..|PnS|*Pvt.Vasili |
| |
 Orgeneral
AbLe

|  | 21 Haziran 04:31 (21/06, 04:32) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^0Son ^1Osmanl!
ısrarla cvp vermek istiyorum evet war yetti bu pns clanı yok edin şunu
hayırdır ? ya yazmak istemiyorum ama biraz hoşgörü !
<<<NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE>>> M.K.ATATÜRK |
| |
. |
Albay
WAFFEN-SS

|  | 23 Temmuz 11:36 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^9Totenkopf
Bu s..siz herif herkesin nickini calio pns de ne isi var ya bunun..bi de benM nickimi kullanio ite bak..
Bedingungsloze treue zum Führer..!
İftira atma !
Yazdığı diğer mesajlara bak bakalım ne olduğunu anlarsın...
Ha Bide biraz Saygılı ol. |
| |
| |