bilgisayar bozuldu format attım ama et gitmedi cunku D deydi bütün patchleri haritaları atılmış durumda ama pc eti unuttu tekrar nası tanıtabilirim ?
baştan mı yüklemem lazım ?
Emin degilim ama, sifirdan baska bir yere kurulumunu yapip, etmain ve mod klasorlerini kopyalarsan calisir saniyorum. Ayrica PBsetup.exe yi de calistirmanda yarar var.
Dostum bu kadar süre topice yazılmasını bekliyceğine çeksene bi reinstall Patchlerle beraber yüklenmesi 5 dakika
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
alıntı:Gönderen: Harbiyeli
yahu benim hiçbişey gitmedi et oldugu gibi duruyo ama osn sunucusuna girerken et bide 2.60 patchini yüklememi istiyo '!!
Chemist'in demek istediği,Windows'un bulunduğu hdd'e kopyalaman gerekiyor oyunu,başka türlü algılayamaz bildiğim kadarıyla,tabi başka bir yöntem varsa bilemiyorum.Ama sanmıyorum.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.