Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 18:52 Toplam 206 oyuncu 50 sunucu 1024 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Wolfenstein Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Pc eti unuttu :-s

M4G3
Binbaşı
Binbaşı
16 Haziran 16:23 %0
bilgisayar bozuldu format attım ama et gitmedi cunku D deydi bütün patchleri haritaları atılmış durumda ama pc eti unuttu tekrar nası tanıtabilirim ?
baştan mı yüklemem lazım ?

Touch&Go

16 Haziran 16:33 %0
Emin degilim ama, sifirdan baska bir yere kurulumunu yapip, etmain ve mod klasorlerini kopyalarsan calisir saniyorum. Ayrica PBsetup.exe yi de calistirmanda yarar var.

M4G3
Binbaşı
Binbaşı
16 Haziran 23:51 %0
yaptım baştan yükledim ama servera girerken eti bide 2.60 patcini bidaha indirmemi istiyo

Chemist_EA
Oyuncu
17 Haziran 14:24 %0
Ben içinde her şeyi yüklü et dosyasını formattan önce dvd ye kopyalamıştım.

Daha sonra dvd den aynen dosyayı C: ye kopyaladım. Çatır çatır oynuyorum. Yükleme yapmadan...

M4G3
Binbaşı
Binbaşı
17 Haziran 15:39 %0
yahu benim hiçbişey gitmedi et oldugu gibi duruyo ama osn sunucusuna girerken et bide 2.60 patchini yüklememi istiyo '!!

weakk
Red Army Fraction

18 Haziran 01:43 %0
Dostum bu kadar süre topice yazılmasını bekliyceğine çeksene bi reinstall Patchlerle beraber yüklenmesi 5 dakika
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

weakk
Red Army Fraction

18 Haziran 09:17 (18/06, 09:18) %0
alıntı:
Gönderen: Harbiyeli
yahu benim hiçbişey gitmedi et oldugu gibi duruyo ama osn sunucusuna girerken et bide 2.60 patchini yüklememi istiyo '!!

Chemist'in demek istediği,Windows'un bulunduğu hdd'e kopyalaman gerekiyor oyunu,başka türlü algılayamaz bildiğim kadarıyla,tabi başka bir yöntem varsa bilemiyorum.Ama sanmıyorum.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

dragonforce
Oyuncu
20 Haziran 10:49 (20/06, 10:49) %0
alıntı:
Gönderen: Harbiyeli

sende 2.60 patch i kur o zaman, şu başlıkta var aradığın her şey
http://www.oynasana.com/forum/m281435

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: