Kinght Oyuncularina Sesleniyorum Özellikle buglardan premium almaktan sürekli lagdan bikmadinizmi ? ben şahsen feci bıktım bir gün bu oyuna rastladim 6 yıllık kocuyum ko dan sonra başka oyun oynamam diyordum ama bu oyun bambaşka bişey ko yaninda devede pire kalir. forumda gördüğüm bir anlatimi sizede göstereyim dedim arkadaşlar bu arada ko dan gelenler beni bulsun deepkiss nicim
Oyuna Başlamak İçin Lineageturk Sizlere 2 Seçenek Sunuyor.!
* Kota Sorunu Olan Playerlerimiz DVD Satın Alabilirler.
* Kota Sorunu Olmayan Playerlerimiz WEB Adresinden Oyunumuzu İndirebilir.
+ Oyunu Download Etmek İçin : ftp://ftp.physics.auth.gr/pub/mirrors/lineage2/L2_C4_Installer.zip + System Paketi İçin : www.lineageturk.com/download/L2Turk_Updater.rar
+ Ayrıntılı Bilgi İçin Web Sitemizi Ziyaret Ediniz.: www.lineageturk.com
Kendine Has Krallık Kur Orduna Komutan Seç ve Savaşı Yönet !
Oyun İçinde 11 Krallık Vardır. Bu Krallar Halkından Vergi Alabilir , Zindana Verip İşkence Edebilir.!
Sizde Emir Almak İstemiyorsanız Klanınızı Kurun ve Bölgenizdeki En Güçlü Kaleyi FET Edin!
Kalenizin Kralı Olun ve Yanınıza Kral Yardımcıları Seçin . Diğer Krallar ile Savaşın!
Unutmayın Klan Leveliniz Ne Kadar Yüksek Olursa Daha Çok Klanınıza Player Alabilirsiniz. Ve Kalenizin Güvenliğini En İyi Şekilde Sağlarsınız.
Yunanlılar, İngilizler Krallıklarını Kurup Kendi Ülkelerini Temsil Ediyorlar.
Sende Bağımsız Bir Osmanlı Krallığı Kur İngiliz ve Yunanlılar ile Savaş. Türk Gücünü Onlara Göster!