Selamlar herkese yeniden, hell'de cold sorc ile ilerleyemeyince multi oyun için paladin kasmıştım level 70 oldu veng,zeal,fanatcism 20 yaptım.
Nm'yi "players 8" ile zorlanmadan bitirmiştim fakat hell'de "players 1" ile oynayamıyorum, çok uzun sürüyor fallanlerı öldürmek.
Tek elli silahda max hasarım 600-1500 çift elde 1500-2500 sizce ne yapmalıyım hangi item lazım veya lazım olan itemi 326 mfli sorc nm'de nasıl düşürür?
zeal'ın synergy'si sacrifice'ın fullenmesi gerekir damage için. vengeance yerine holy shield verseydin hiç olmassa blokun olurdu.
hell'de single gidebilecek sadece 2 karakter var. 1'i summon necro diğeri gear'ı tamamlanmış hammerdin. dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
peki bu sacrificeyi 20lersem 1500lük hasarım tahmınen ne olur? yani %5 falan artacaksa hiç değmez onun yerine o süreçte item kasayım? varmıdır böyle salam bir silah en az 2-3k hasar vuran.
Paladini bırak derim. Opendan kasmistim 1-2 ay once paladin gercekten hellde ilerleyemiyorsun. Fallenları öldüremiyorsan ki hele. İlerde zaten 2 hitte canın yarıya dusuyor hadi onlarıda gectin act 4 te iron maiden yiyince kafana pat diye yere düsüyor cesedin. [B]lood [A]crid [A]nguish [L]astimar
Xebani Webzine & Radyo
www.xebani.com - darK sound of Holy days...
alıntı:Gönderen: gravol
peki bu sacrificeyi 20lersem 1500lük hasarım tahmınen ne olur? yani %5 falan artacaksa hiç değmez onun yerine o süreçte item kasayım? varmıdır böyle salam bir silah en az 2-3k hasar vuran.
grief runeword, azurewrath diyicem ama singleda editsiz nasıl olacak o işler onu bilmiyorum işte. http://www.battle.net/diablo2exp/skills/paladin-combat.shtml zeal sacrifice'a verilen her puandan +%12 damage bonusu alıyor. dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
alıntı:Gönderen: baal | manowar
Paladini bırak derim. Opendan kasmistim 1-2 ay once paladin gercekten hellde ilerleyemiyorsun. Fallenları öldüremiyorsan ki hele. İlerde zaten 2 hitte canın yarıya dusuyor hadi onlarıda gectin act 4 te iron maiden yiyince kafana pat diye yere düsüyor cesedin.
[B]lood [A]crid [A]nguish [L]astimar
Xebani Webzine & Radyo
www.xebani.com - darK sound of Holy days...
sen kabiliyetsizsen paladin ne yapsın zaten kurabiye canavarı.
silah bul.
git bir warpike veya elite scythe(warscythe'tı galiba) al.madem holy shield'in yok hayvan gibi damage abanacaksın.defansif auralı merclerden al hemen gebermesinler donat biraz.smite önerirdim ama holyshield yokken o da bir halta yaramaz.fanaticism varken zeal niye sormak istiyorum...benim bildiğim veng-fana paladinler fena olmayan ortalama bir gear ile 6k-12k civarı geçirir elinde senin ne var?yoksa 20şer puan basmadın mı venge,zeal,fanat üçlüsüne?
ilersi için ya smite holyshield verip ölmeyeyim diyeceksin.hem smitela hasarın deli artacak hemde defansın.warpike'ı da merc'e vereceksin.
yada charge gidip warpike ve warscythe'ın tadını çıkarayım diyeceksin ve players 1 de oynayacaksın...bir de o players olayı 1.12 ile düzelmemiş miydi?ben mi yanlış hatırlıyorum?