Beyler ben oyunu yükledim oyuna giriyorum war of the rings modunu açıp harita üzerinden oynayabliyorum buraya kadar sorun yok..Yanlız skirmish veya real times (savaşlarda)seçtiğimde sonuna kadar yükleniyor tam açacak iken masaüstüne atıyor ve game.dat sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor diyor....
Sistemim;
nVIDIA Geforce2 MX400 64mb ekran kartı
256 mb veritech ram
2.4 ghz da intel işlemcimin hızı
Bu arada ekran kartından diyenler olabilir ama sizce war of the rings modunu nasıl oynayayım rahatça...Yardım edin lütfen beyler çözelim şu sorunu yav
sa beyler
ben The Battle for Middle-earth (tm) II bunu ındırmıstım ama demo cıktı cuceler ve goblın ırklarını secebılıoz. 2 tane bolum var hero kuramıoz gorev yapamıoz ben men'i ve mınastırık kalesı olmasını ıstıodum ısedıgım bolume ve ırkıcekbılmek ıstıodum (elves drawles men mordor ısengard goblın) bıde butun bolumlerını olmasını ıstıodum ama olmadı bana lınk atarmısınız bu oyun bende vardıda arktan almıstım oda sılmıs bulamıom yardım edın..mınastırıt sonra mıferdıbı ısengar kalesı felan olucak golguldor yane bole guzel bolumler olsa ii olurdu.yardım edin ltfn(oyun 4gb galıba stajeri oyun)
alıntı:Gönderen: kobra530
sa beyler
ben The Battle for Middle-earth (tm) II bunu ındırmıstım ama demo cıktı cuceler ve goblın ırklarını secebılıoz. 2 tane bolum var hero kuramıoz gorev yapamıoz ben men'i ve mınastırık kalesı olmasını ıstıodum ısedıgım bolume ve ırkıcekbılmek ıstıodum (elves drawles men mordor ısengard goblın) bıde butun bolumlerını olmasını ıstıodum ama olmadı bana lınk atarmısınız bu oyun bende vardıda arktan almıstım oda sılmıs bulamıom yardım edın..mınastırıt sonra mıferdıbı ısengar kalesı felan olucak golguldor yane bole guzel bolumler olsa ii olurdu.yardım edin ltfn(oyun 4gb galıba stajeri oyun)