Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 18:44 Toplam 210 oyuncu 50 sunucu 951 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: The battle for middle-earth (tm) ıı yardım..

^7/SS/^1ramazank
Korgeneral
Korgeneral

WAFFEN-SS

07 Haziran 16:33 %0
Beyler ben oyunu yükledim oyuna giriyorum war of the rings modunu açıp harita üzerinden oynayabliyorum buraya kadar sorun yok..Yanlız skirmish veya real times (savaşlarda)seçtiğimde sonuna kadar yükleniyor tam açacak iken masaüstüne atıyor ve game.dat sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor diyor....

Sistemim;

nVIDIA Geforce2 MX400 64mb ekran kartı
256 mb veritech ram
2.4 ghz da intel işlemcimin hızı

Bu arada ekran kartından diyenler olabilir ama sizce war of the rings modunu nasıl oynayayım rahatça...Yardım edin lütfen beyler çözelim şu sorunu yav

^7/SS/^1ramazank
Korgeneral
Korgeneral

WAFFEN-SS

08 Haziran 20:22 %0
biri baksın artık ya

TURK1SHP0W3R
Oyuncu
09 Haziran 18:15 %0
DIRECT-X ten olabilir belki ... bide internetten indirip DIRECT-X yeniden kur kardeş

^7/SS/^1ramazank
Korgeneral
Korgeneral

WAFFEN-SS

09 Haziran 20:10 %0
direct-x 10 u yükledim bakalım..

^7/SS/^1ramazank
Korgeneral
Korgeneral

WAFFEN-SS

10 Haziran 13:53 %0
yok kardeşim olmadı yav

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
10 Haziran 15:13 %0
abi ama gercekten cok dusuk ekran kartın!!

fur das fa'dhırlnd

take no prisoners comrad

^7/SS/^1ramazank
Korgeneral
Korgeneral

WAFFEN-SS

10 Haziran 19:02 %0
para yok ne yapalım ,
ya zaten oyun minimum 32 mb istiyor dostum..

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
11 Haziran 15:49 %0
abi yeni pc topla kendine bole olmaz wala 256 mb ram var xp zaten 128 ini yior!ben oyunu calıstırmasına sasırdım

alıntı:
Gönderen: ^7/SS/^1ramazank
para yok ne yapalım ,
ya zaten oyun minimum 32 mb istiyor dostum..

fur das fa'dhırlnd

take no prisoners comrad

^7/SS/^1ramazank
Korgeneral
Korgeneral

WAFFEN-SS

13 Haziran 20:40 %0
HEHE HAKLISIN

kobra530
Oyuncu
23 Ağustos 12:57 (23/08, 14:20) %0
sa beyler
ben The Battle for Middle-earth (tm) II bunu ındırmıstım ama demo cıktı cuceler ve goblın ırklarını secebılıoz. 2 tane bolum var hero kuramıoz gorev yapamıoz ben men'i ve mınastırık kalesı olmasını ıstıodum ısedıgım bolume ve ırkıcekbılmek ıstıodum (elves drawles men mordor ısengard goblın) bıde butun bolumlerını olmasını ıstıodum ama olmadı bana lınk atarmısınız bu oyun bende vardıda arktan almıstım oda sılmıs bulamıom yardım edın..mınastırıt sonra mıferdıbı ısengar kalesı felan olucak golguldor yane bole guzel bolumler olsa ii olurdu.yardım edin ltfn(oyun 4gb galıba stajeri oyun)

kobra530
Oyuncu
23 Ağustos 21:41 %0
pff kimse yokmu yardım edıcek

Funeral*
Albay
Albay
25 Ağustos 12:09 %0
alıntı:
Gönderen: kobra530
sa beyler
ben The Battle for Middle-earth (tm) II bunu ındırmıstım ama demo cıktı cuceler ve goblın ırklarını secebılıoz. 2 tane bolum var hero kuramıoz gorev yapamıoz ben men'i ve mınastırık kalesı olmasını ıstıodum ısedıgım bolume ve ırkıcekbılmek ıstıodum (elves drawles men mordor ısengard goblın) bıde butun bolumlerını olmasını ıstıodum ama olmadı bana lınk atarmısınız bu oyun bende vardıda arktan almıstım oda sılmıs bulamıom yardım edın..mınastırıt sonra mıferdıbı ısengar kalesı felan olucak golguldor yane bole guzel bolumler olsa ii olurdu.yardım edin ltfn(oyun 4gb galıba stajeri oyun)

demo oyun üstüne bunları yapamassın

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: