| Yazar | Konu: Sniperciler buraya:d |
| Oyuncu |  | 05 Temmuz 22:32 %0 | |
|
| yeTenek hız dikkaT... |
| |
|
|
Korgeneral
Unknown Clan

|  | 05 Temmuz 22:34 %0 | |
|
valla ben sordum tiger nerde onla bir hesabımız falan vardı diye ama cevap veren olmadı.
alıntı: Gönderen: ^7/SS/^1TIGER
he buarada ohl macında yoktum pam sorununu cozemıyorum . lakın .zevkli mac olmuş tebrikler .. ama sizde eksık varmıs galiba.bizde daha.1 haftalık takımız. ilerde cok güzelmaclarımız olucak demekki. waffen ss prıvataden sevgi ve saygılar. herkeze.. alışmaya calışyoruz birbirmize.kep. ve.laklak da geldıkı allahım dahamac bile yapama dık beraber.neyse kadromuz otursun çok güzel gecer inşallah maclar.. daha masck . başlamadı hehe.... okadar yeniyiz. .masckı cokcok eskiler iyitanır.. zaten kendi avrupada oynar bakalım bugun yarın osn eye başlıyor ..
WAFFEN-SS TIGER
|
| |
| Yüzbaşı |  | 07 Temmuz 17:58 %0 | |
|
clanımda 4 yıllır sniper kullanıyorum eğer iyi bi sniper olmak istiyorsanız en önemli unsur sabır arkadaşlar.
sabırlı olmak gerekiyor çünkü vuramayacağın adAma sakın ates etme cünkü o sana şans wermeyecektir !!
herşeyi bilmene gerek yok haddini bil yeter !!
|
| |
| Tuğgeneral |  | 07 Temmuz 22:44 %0 | |
|
arkadaşa katılıyorum sadece pratik gerektiriyo ama çok zevkli adam saydırıyo sen tek mermi ile avlıyorsun karşındaki deliriyo bazen bizimkiler mermi değilmi diye bide şifreleri kapat diyenlerde çıkıyor tabi onlara birşey demeye gerek yok.
alıntı: Gönderen: ^^02Huxley
ilk olarak konu başlığıyla türkçe-ingilizce katline girişmişsin tebrik ettim ...
ne zaman ki makineliyle oynayan biri bile seni karşısında 1-2 saniyeden fazla göremez , işte o zaman gerçek bir tüfek kullanıcısı olmuşsundur...
tavsiye derim çok zevkli oluyor, ama çok pratik gerektiriyor, anlayacağınız onunla uğraşmaktansa ders çalışın, çıkın sokağa yaz gelmiş ne güzel ...
tüfekte profesyonel birine karşı hiç ama hiç şansı yok ... sen 71 tane salla istersen tek mermilik canın var
kimine göre kralım, kimine göre yalanım ama merak etmeyin adamına göre adamım!!!! |
| |
| Binbaşı |  | 07 Temmuz 23:52 %0 | |
|
durbunsuz silahla cok iyi keserim bide su var adam kosuyosa ona digilde onun kostugu yonun onunde nefesini tutp bekle adamın gelmesini vur  |
| |
Orgeneral
|GRP|

|  | 08 Temmuz 09:25 (08/07, 09:25) %0 | |
|
| Tek Söyliyceğim Sniperi Süper Kullanırım |
| |
| Yarbay |  | 11 Temmuz 18:39 %0 | |
|
| o bır teknıktır oynadıkca ogreneceksın kımseye sorma |
| |
Yarbay
^1Dead^8Now^0!

|  | 21 Temmuz 05:46 %0 | |
|
| Snıp kullanıcaksanız kesınlıkle kulaklık takıcaksınız nefesınızı haybıye degıl gerektıgınde tutucaksınız adamı gordunmu etrafındakı dıger adamları unutmucaksınız en akla gelmedık yerden adam alıcaksınız yoksa al elıne pompalıyı hayda meydan hıc bırsey yapamazsınız snıp kullanmak o kadar basıt olsaydı ooo onune gelen snıple oynardı snıpden baska sılah kullanmam kullananlarda genelde avlarımdır... |
| |
| Oyuncu |  | 21 Temmuz 08:17 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^0[DtN]^9DeLi
Snıp kullanıcaksanız kesınlıkle kulaklık takıcaksınız nefesınızı haybıye degıl gerektıgınde tutucaksınız adamı gordunmu etrafındakı dıger adamları unutmucaksınız en akla gelmedık yerden adam alıcaksınız yoksa al elıne pompalıyı hayda meydan hıc bırsey yapamazsınız snıp kullanmak o kadar basıt olsaydı ooo onune gelen snıple oynardı snıpden baska sılah kullanmam kullananlarda genelde avlarımdır...
bencede böyle önemli olan kilit yerlerdeki adamları vurmak pusmu veya iyi yer tutmauş adamları halletmek zanten dürbünlü tüfeğin mantığıda budur. nefesini tut adam koşuyosa ve görüş alanın açaıksa 1-2 sn takip et bir adım ilerisine ateş et vur olmadık aralara deliklere pus bu kadar gerisi yetenek el hızı |
| |
| Korgeneral |  | 21 Temmuz 13:29 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^4hL|BeCKinSaLe
doruga katılıyorım rifle cok gereksiz alcan psyi tara babam tara 71 mermiside var hic bitmiyo kar98k mıs sinipmis bos işler bunlar pss tek gecerim
en iyi silah el bombasını havada vurup, bombayı atan kişiye geri gönderebilen ve ayrıca kurşunu ile duvarın arkasına sotelenmiş alman askerini alnından vurabilen silahtır.. var mı böyle bi silah?? zannetmiyem canım...hehehehe..D beckinsale kardeşim sana para versem ppsh almıyon ki...  illa ki kar98...))
Cod'dan Sonra Ellerinizi Yıkamayı Unutmayın!!! |
| |
. |
Albay
MF

|  | 21 Temmuz 13:36 %0 | |
|
Vallah ben almanların sniper cok iyi kullaniyorum alısmısım ana bırakamıyorum neden :S:S:S bıracak kadar kolay görünmüyor     |
| |
CESUR

|  | 26 Temmuz 17:44 %0 | |
|
S.a Arkadalar
beni vallah bu adami hiç vuramayi beni her zaman german da iyi beni sniper kullaniyorum vallah sadece german baskan yok fazla da
The ramadan The tour |
| |
Binbaşı
Rh -

|  | 26 Temmuz 17:48 %0 | |
|
Refleks lerin iyise Sniper kullanmada 1 adım öne geçiyorsun
Almora Fun..! |
| |
CESUR

|  | 26 Temmuz 17:49 %0 | |
|
S.a emir
beni daha önce oynaci ben 17 yaşi ama beni daha ögernmi bende vallah iyi oynuyorum bende 19 yaşi hiç vuramaci arkadasim
alıntı: Gönderen: ^^00/SS/^8Creep*
Bunlara gerek yok...
İzle ve Öğren!
See ya in anotha life brotha!
The ramadan The tour |
| |
| Korgeneral |  | 26 Temmuz 18:46 %0 | |
|
arkadaşlar sinip oynayacaksanız öncelikle kesinlikle güzel bir mousunuz olacak farklı mouslarla oynayan biri olarak (blutooth kablosuz mouse dahil hala onu kullanıyorum ) en iyi kullandığım ps\2 bağlantılı a4 ün optik mouse o mouse ile oynarken genelde sende hile mi var diyorlar ancak laptopta oynadiğimda ise genelde sonlarda oluyorum çünkü ps\2 girişi yok malesef yani aslında olay mouse da bitiyor diyebilirim alışkanlıkta var tabi bir ara toplu mouse u denedim eğer toplu mouse ile oynamaya çalışan varsa bence siz bir an önce en az 800 dpi bir optil mouse alın farkı göreceksiniz.
tabi birde fps olayı varki o olay bambaşka snip kullanırken saniyenin binde biri bile önemlidir o yüzden fps si yüksek bilgisayar düşmanı önce göreceği için fps nizi kontrol edin eğer fps 10 dan aşağıda ise kare kare görürsünüzki doğru düzgün tat alamazsınız oyundan 50 + fps bir laptop ve eski bilgisayarlar için normalde yeterlidir
fps komutu konsolu açtıktan sonra yazın
cg_drawfps 1 |
| |
Binbaşı
Rh -

|  | 26 Temmuz 18:57 %0 | |
|
ve arkadasn dediği gibi ne kadar cok Fps varsa o kadar iyidir
Almora Fun..! |
| |
| Çavuş |  | 26 Temmuz 22:00 %0 | |
|
| arkadaşlar oynasana.com üyeleri arasında yüzde 90 kücük ve geri bırakıyorlar sizi actıgınız konular felan sacmama geliyor serverlarda pb yok wh ci dolu gidin xfire den public server oynayın hayatınızı yaşayın yalan mı |
| |
| Oyuncu |  | 26 Temmuz 22:59 (03/08, 13:47) %0 | |
|
| British snipi en kaliteli olan bence Fazla mermi ve güzel bir nişangah ve Dürbünsüzde en Etkilisi daha iyi bir Nişan olayı var Zira dürbün süzüde güzel ama Cok kulanmadım Dürbünlüsü varken Dürbün süzü Nem lazım Kar 98 le yapa bilecegin herşeyi British snipi ile Rahatlıkla yapabilirim ben |
| |
CESUR

|  | 26 Temmuz 23:14 %0 | |
|
sLm
beni sadece german iyi kullaniyorum ama bu kadar daha iyi olacam hepsi sniper kullaniyorun ögrenmi bende
alıntı: Gönderen: ^^0V!P|EWELANCHE
British snipi en kaliteli olan bence Fazla mermi ve güzel bir nişangah ve Dürbünsüzde en Etkilisi daha iyi bir Nişan olayı var Zira dürbün süzüde güzel ama Cok kulanmadım Dürbünlüsü varken Dürbün süzü Nem lazım Kar 98 le yapa bilecegin herkezi British snipi ile yaparim ben
Ramadan tour | |PnS|*Pvt.Vasili |
--------- |
| |
| Binbaşı |  | 26 Temmuz 23:41 %0 | |
|
| snip kullanmak zordur + snip i burada arkadaslar snip gibi kullanmiyor hucum ederken bile snip var ellerinde onlar artik prof olmuslar tavsiyem sadece su olabilir her daim oynadigin silahlari birak ne olursa olsun snip le her oyuna girdigin zaman bu sekilde kas kendini biraz belki uzun bir zaman istedigin verim i alamicaksin ama azim le devam edersen belli bir sure sonra sende bu degisimi farkedeceksindir |
| |
 Orgeneral
AbLe

|  | 27 Temmuz 02:32 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: deltaekibi
arkadaşlar oynasana.com üyeleri arasında yüzde 90 kücük ve geri bırakıyorlar sizi actıgınız konular felan sacmama geliyor serverlarda pb yok wh ci dolu gidin xfire den public server oynayın hayatınızı yaşayın yalan mı
arkadaş pb yi kiran hile de var.
www.BordoMavi.net |
| |
| Tümgeneral |  | 27 Temmuz 10:58 %0 | |
|
Ben snip kullanırken adamın beni görememesinde direk popoya atış yaparım adam direk gorur  |
| |
| Binbaşı |  | 27 Temmuz 18:16 %0 | |
|
| Birde tasiyem Eger sinipi Cabuk kullanim diyorsan. Gir TDM yada DM ye (DM tavsiyemdir) Eline snip al sadece Yerdeki silahlara bile dokunma Nezaman etkili olmaya basladıysan ve 1. liğe oynuyorsan ozaman Snip kullanmayı Biliyorsun demektir |
| |
 Orgeneral |  | 27 Temmuz 20:02 (27/07, 20:07) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^7/SS/^1TIG^7ER
he buarada ohl macında yoktum pam sorununu cozemıyorum .
alıntı: Gönderen: ^^40hL|DorukcaN
Abi şuna ohl diyip durmayın lutfen hL o sizin dediğiniz ^^40 diye renk kodu olduğu için ohl diye gorunuo
www.myspace.com/sverses
Bence orda "o hl macinda" demek istemis / isaret sıfatı niteliğinde....
Ama biraz heyecanli yazdığı için....
See ya in anotha life brotha! |
| |
Albay
MF

|  | 20 Ağustos 13:24 %0 | |
|
Burda KraL adam dururken onu hiç konusmuyorsunuz? neden yoksa aralarımız kötümü   ben iyi biliyorum sanmıstım ama yanılmısım   |
| |
| |