| Yazar | Kalıcı konu: Yeni seviye düzenlemesi |
| Oyuncu |  | 02 Haziran 01:38 %0 | |
|
| ya bu seviye hic iyi olmadı ya ama yine de emegınıze tesekkurler |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 02 Haziran 20:12 %0 | |
|
| özel üye değilsek demek o servera giremeyeceğiz ? çok dandik |
| |
| Teğmen |  | 02 Haziran 21:31 %0 | |
|
| ya bn bilgisayara format attm ve zevk aldıgım tek server var oda Sd 2 ona da ndn anlamadm Giremiorum ne işe yaradı Oynasana :S:S:S:S: |
| |
| Tuğgeneral |  | 02 Haziran 22:13 %0 | |
|
| ya gerçekten rütbem yok ya da çok safım bulamıyorum. sanırım ikinci seçenek ağır basıyor. |
| |
| Tuğgeneral |  | 02 Haziran 23:01 %0 | |
|
bi sd hardcore zevkimiz vardı o da yok artık  |
| |
| Yüzbaşı |  | 03 Haziran 00:18 %0 | |
|
| nerden bakabiliriz beyler rütbeye |
| |
| Tuğgeneral |  | 03 Haziran 16:38 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Juba.
bana rütbe gelmiyo ya o.O oynuyorum oynuyorum aynı o.O belli günlerdemi yukseliyo rütbe ? yani butun hafta oynuyosun carsamba günü dielimki rütbe yükseltiliyo.oynadıgın anda kazanmıyomujsun rütbeyi yani ?
SD hardcore de karşılaşalım senle bi ara anlarsın o zaman  |
| |
| Oyuncu |  | 03 Haziran 16:51 %0 | |
|
valla içine ettiler gerçek bu  |
| |
| Binbaşı |  | 03 Haziran 18:03 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Hasoyuncu
valla içine ettiler gerçek bu
Görürüz hadi bakalım  |
| |
| Binbaşı |  | 03 Haziran 18:04 %0 | |
|
| pardon arkadaslar yanlıs oldu goruruz bakalım yazısı o darklord a gidicekti ^^ |
| |
. |
Albay
^2(Dead)

|  | 04 Haziran 09:07 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: vepmastir
Uzun süredir oynuyorum bu server'larda. Herhangi bir küfür vb. gibi ceza durumum da olmadı, hile de yapmam, neden giremiyorum? Ya da neden rütbem yok?
Benimde aynısı |
| |
| Binbaşı |  | 05 Haziran 12:23 %0 | |
|
| arkadaslar ben burda bir turlu rutbemin ne oldugunu bulamadim biri yardimci olabilir mi?? |
| |
| Tümgeneral |  | 05 Haziran 14:55 %0 | |
|
Nick'inin altinda yaziyor iste. binba$i.
ama bu sistem biraz daha kompleks olabilirdi, oyuncularin oyunda kaldiklari sure yeterli degil sonucta. her gun 2 saat spec beklendigi zaman da rutbe aliniyor mu mesela?
istatistiksel olarak geli$tirilebilir. Vurdugu adam sayisi, öldügü el sayisi, aldigi headshot ,yaptigi asist ,kurdugu bomba...
ho$, milletin birbirinin nickiyle girip sacmalama ihtimalini de du$unmek lazim. |
| |
| Tuğgeneral |  | 06 Haziran 07:05 %0 | |
|
| ayarlarım bölümünden "forum ayarları"na girerek rütbenize bakabilirsiniz. az önce fark ettim ben de. |
| |
| Yarbay |  | 06 Haziran 14:13 %0 | |
|
kasma o kadar da yaf |
| |
| Yarbay |  | 06 Haziran 14:27 %0 | |
|
beyler ya ben şu rütbe sistemini devreye sokamıyorum.ayarlarım-forum ayarları- na girdikten sonra oyun seçiminde oyun gözükmüyor.sadece 'seçiniz' ve 'rütbe istemiyorum' seçenekleri var.
yardımcı olabilirseniz sevinirim. |
| |

|  | 06 Haziran 14:34 %0 | |
|
Kayıt tarihiniz dört gün önce. Oyun sunucularımızda belli bir süre oyun oynamadığınız takdirde rütbe kazanmanız zaten söz konuus değil.
alıntı: Gönderen: Big Freeze
beyler ya ben şu rütbe sistemini devreye sokamıyorum.ayarlarım-forum ayarları- na girdikten sonra oyun seçiminde oyun gözükmüyor.sadece 'seçiniz' ve 'rütbe istemiyorum' seçenekleri var.
yardımcı olabilirseniz sevinirim.
|
| |
| Oyuncu |  | 06 Haziran 18:42 (06/06, 18:47) %0 | |
|
Topici açan arkadaşa soru sormak istiyorum...
Ben dün cod2 yi kurdum cok az oynadım ve sitede rütbem cavus oldu...Aynı zamanda pcde cod4 de yüklü...Siteye girdim forum ayarlarında 2 tane rütbem var biri cod2 nin biri cod4 ün.Yani cod2 de rütbesi general olan adam cod4 e o rütbeyle 3.seviye serverlara girebiliyormu?Yoksa Cod4 rütbesinin seviyelere uygun olması lasım?
Saygılar...
miThatcaN eRbirsin
YaŞ > 17
Herkese yaŞına göRe davRanıcaKsın bU HayaTTa ... ! |
| |
| Oyuncu |  | 07 Haziran 04:47 %0 | |
|
| İYİ OLDU BU RÜTBE OLAYI |
| |
Çaresiz Lamerler

|  | 07 Haziran 08:32 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: AnR|AnTi Terror
Topici açan arkadaşa soru sormak istiyorum...
Ben dün cod2 yi kurdum cok az oynadım ve sitede rütbem cavus oldu...Aynı zamanda pcde cod4 de yüklü...Siteye girdim forum ayarlarında 2 tane rütbem var biri cod2 nin biri cod4 ün.Yani cod2 de rütbesi general olan adam cod4 e o rütbeyle 3.seviye serverlara girebiliyormu?Yoksa Cod4 rütbesinin seviyelere uygun olması lasım?
Saygılar...
miThatcaN eRbirsin
YaŞ > 17
Herkese yaŞına göRe davRanıcaKsın bU HayaTTa ... !
her ne kadar topici acan olmasamda admin abileri yormamak lazım, hayır kardeşim cod 2 deki rütben cod4e, cod 4teki rütben cod2ye etki etmez.. |
| |
| Albay |  | 07 Haziran 12:41 %0 | |
|
| bu sistemin bence olmaması lasım zaten cod4 serverları bomboş artık kimse olmaz bu sayede gl cilerdende yırtıoz ama artık boş olur serverlar |
| |
| Oyuncu |  | 07 Haziran 13:07 (07/06, 13:25) %0 | |
|
| Sağolasın Try.Umarım öyledir. |
| |
| Yarbay |  | 08 Haziran 01:01 (08/06, 01:01) %0 | |
|
Sistem bir yandan güzel bir yandanm çok kötü oldu, benim eski üyeliğimden ne zamandan beri COD2 oyniyorum ama rutbem Teğmen %21 de dondu kaldı, bu üyeliğimden (şuan ne görünüyorsa artık ) COD2 yi hiç oynamadım ve cod2 deki rutbem Yarbay %10 ilginç yani oynasam da oynamasam da cod2 yi rutbe değişmiyor ve son bağlı sürem de 1 dk yazıyor!  |
| |
| Yüzbaşı |  | 08 Haziran 12:56 %0 | |
|
anlamadım yaff (( rütbem 37 lvl sadece 1 nolu bölümler açık??? |
| |
| Yüzbaşı |  | 08 Haziran 12:58 %0 | |
|
| ha bide ben netten oynuyorum save imi kaydediyorum sonra başka zaman geldiğimde onu program files taki yerine atıp devam efiyorum şimdi ne eksik bende? |
| |
| |