Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 19:27 Toplam 243 oyuncu 50 sunucu 1139 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Server 5 neden bos

defansci buzocan
Oyuncu
31 Mayıs 17:33 %0
alıntı:
Gönderen: ^1PnS^3Necrphgst
Buzocan canımsın benım ısalla bıgun karsı karsıya gelırız guzel bı mac yaparıs alırsın takımını ılk once serwer 5 sonra bızım serwerda gorusmek dılegıyle laflarımdan dolayı bı sorun yasandıysa ozur dılerım herkesten kalın saglıcakla...

saolasın bu arada tanıstıgımıza memnun oldum sizinle cok mac yaparız su kaln muhabbetlerini xfreei falan ogrenim tam olarak cok mac yaparız bizim kafede 10 dan fazla oyuncu var osn de cunku saykılarımla

^^33|PnS|suikast
Orgeneral

Orgeneral

AbLe

31 Mayıs 17:47 %0
bu harita paketi 3 inmiyor yaw ne halt yiyicem şimdi ben.Önceden yüklüydü.format attık gitti.Sinirim bozulduu önceden yüklediim içinmi yükleyemiyorum anlamadım.Bi yardım edin yaw.

www.BordoMavi.net

^1Epos
Tuğgeneral
Tuğgeneral

^2(Dead)

31 Mayıs 17:49 %0
istersen oyunu kaldır bir daha yükle nasıl 1.3 yamasını yüklediğimizde singleplayer açılmıyro bu da öle bir hata olabilir tekrar dene yamayı bir daha indir

defansci buzocan
Oyuncu
31 Mayıs 17:51 %0
alıntı:
Gönderen: ^^00Ng|^9suikast
bu harita paketi 3 inmiyor yaw ne halt yiyicem şimdi ben.Önceden yüklüydü.format attık gitti.Sinirim bozulduu önceden yüklediim içinmi yükleyemiyorum anlamadım.Bi yardım edin yaw.
www.BordoMavi.net

YUKLERKEN KURULUMDAKİ COD 2 NİN ALTINA GELİCEK MAİN ONDAN SONRA YUKLE DE GİRER

^^33|PnS|suikast
Orgeneral

Orgeneral

AbLe

31 Mayıs 18:04 %0
alıntı:
Gönderen: ^1|CKM|buzocan

YUKLERKEN KURULUMDAKİ COD 2 NİN ALTINA GELİCEK MAİN ONDAN SONRA YUKLE DE GİRER

o değil hiç indiremiyorum siteden dosyayı.

www.BordoMavi.net

defansci buzocan
Oyuncu
31 Mayıs 18:11 %0
alıntı:

o değil hiç indiremiyorum siteden dosyayı.
www.BordoMavi.net

valla msn mi ekle yollamayı biliyosan tarif et bana ne sana yollim buzo_can44 hot

^^33|PnS|suikast
Orgeneral

Orgeneral

AbLe

01 Haziran 12:43 %0
dün ctf 5 e girdinizmi ben o sırada harita paketi bulmakla meşguldum çok merak ettim şimdi

www.BordoMavi.net

defansci buzocan
Oyuncu
01 Haziran 15:49 %0
alıntı:
dün ctf 5 e girdinizmi ben o sırada harita paketi bulmakla meşguldum çok merak ettim şimdi
www.BordoMavi.net

yok girmedim kimse gelmedi

SüPeR_AsH
Oyuncu
01 Haziran 16:11 (01/06, 16:11) %0
kimse girmediği için.

alıntı:
Server 5 neden boş

acemi33
Oyuncu
02 Haziran 11:59 %0
güzel soru NEDEN BOŞ.öncelikle bagıra bagıra yeni harita istediler sonra haritalardan memnun kalmadılar .kendini oyuncu zannedenler hile ve kufur doldurdular .ardından kendi adamlarından 1. olamayana hilecisin dediler vb öernekleri onlar kendilerini biliyor

1881

defansci buzocan
Oyuncu
02 Haziran 21:51 %0
alıntı:
Gönderen: acemi33
güzel soru NEDEN BOŞ.öncelikle bagıra bagıra yeni harita istediler sonra haritalardan memnun kalmadılar .kendini oyuncu zannedenler hile ve kufur doldurdular .ardından kendi adamlarından 1. olamayana hilecisin dediler vb öernekleri onlar kendilerini biliyor
1881

ne o kuyruk acın varmiş gibi konustun kardes sen de bahsettiklerinde biri olmayasın

^^0Akre^1:p
Yarbay
Yarbay
02 Haziran 22:36 %0
lutfen dolduralıum map 5 harıtalar yeni ama yararlanamıyoruz arkadaşlar lutfen boş kalmasın

defansci buzocan
Oyuncu
05 Haziran 22:12 %0
alıntı:
Gönderen: ^1CKMwhite
lutfen dolduralıum map 5 harıtalar yeni ama yararlanamıyoruz arkadaşlar lutfen boş kalmasın

la white bakiyomda rutben ilerlrmiş baya birazdaha caliş binbaşı terfi yüzde 78 oldumu sende server 5 gelirisn kardesim

Poyraz.!
Oyuncu
05 Haziran 22:43 %0
Buzo gel s5 ' e

Bla Bla Bla... Yes,Dear!

defansci buzocan
Oyuncu
05 Haziran 23:21 %0
Gönderen: ^5Jamiroquai!
Buzo gel s5 ' e
Bla Bla Bla... Yes,Dear!
[nede olsa kimse girmiyo ben ekibimi alip gelicem sizde 7 tane pns bir olun gelin ok
cumartesi milli maçtan sonra okey

Poyraz.!
Oyuncu
05 Haziran 23:47 (05/06, 23:48) %0
Gönderen : BUZOCAN
[nede olsa kimse girmiyo ben ekibimi alip gelicem sizde 7 tane pns bir olun gelin ok

Ben Pns Deilim |CeK|' im ben
Bulasmayın |CeK|'erim

Bla Bla Bla... Yes,Dear!

defansci buzocan
Oyuncu
05 Haziran 23:57 %0
alıntı:
Gönderen : BUZOCAN
Ben Pns Deilim |CeK|' im ben
Bulasmayın |CeK|'erim
Bla Bla Bla... Yes,Dear!

yav ha cek ha pns ha csr ha g/c ne fark eder yeterki server bese gelin amac server 5 onemli yuce kutsal osn nin en iyi oyuncularını ve en acemi oyuncularını agırlamıs bi server baba server hep bos cok uzuluyom geceleri kafama takılıyo uyuyamıyom

defansci buzocan
Oyuncu
05 Haziran 23:59 %0
olursem beni server bes matmata bolumundeki brıthıs lerin bayragın ordaki havuzun oraya gomsunler vasiyetimdir
hersey server bes için sıradaki parcayı server bese armagan ediyom asıgım server bese

^^33|PnS|suikast
Orgeneral

Orgeneral

AbLe

06 Haziran 00:40 %0
ben hep oradayım ama kimse gelmiyor 2 map durup çıkıyorum. Asıl siz fazla girmiyorsunuz :S
Buzocan , cobra, zzt , creep hariç bide garbajosa.
gelin da ne olur 107 mb dosya altı üstü.

www.BordoMavi.net

Poyraz.!
Oyuncu
06 Haziran 02:10 %0
alıntı:
olursem beni server bes matmata bolumundeki brıthıs lerin bayragın ordaki havuzun oraya gomsunler vasiyetimdir
hersey server bes için sıradaki parcayı server bese armagan ediyom asıgım server bese

Aman allah korusun sensiz naparız biz

Bla Bla Bla... Yes,Dear!

defansci buzocan
Oyuncu
07 Haziran 15:41 %0
alıntı:

Aman allah korusun sensiz naparız biz
Bla Bla Bla... Yes,Dear!

eyvallah olene kadar burdayım

^^0Akre^1:p
Yarbay
Yarbay
07 Haziran 19:35 %0
evet ya bu 5 dolduralım arkadaşlar olmuyo bole se4rver 5 dediniz yeni harita pakedi verdiler hata verdi duzeltiler artık bize kaldı dolduralım ve zevkle catişlaım olmamı

defansci buzocan
Oyuncu
07 Haziran 21:28 %0
osn ye ilk kayıt olup ta oynadıgım server 5 ti eskilerden kimse kalmadı ama 1,5 yıldır surekli gelen tanıdıgım oyuncular var ama şimdi onlarda gelmiyo ama forumlarda server bes baslıklı destek topiçleri acıyolar sözde degil özde olmak lazım server besin onemini bi çok kez anlattım onlıne destege gercdekten cok kaliteli maclar oluyodu server beste cok kaliteli oyuncularla ama yaklaşık iki aydır bi maç bile oynayamadık genelde servr beste oynayan klan oyuncularına sesleniyom neredesiniz CSR LER G/C LER RH LER PNS LER KEP ATLANTİK BT ARTLERY NEWCHERY RESP@VN CELLAT KUYUSUYU NEREDESİNİZ GELİN artık server bese beni şu piskolojik baskıdan kurtarın baska serverde oyadımı kendimi bi yabancıymıs gibi hissediyom server bese oyle sahiplenmişizki ruyamda bile server beste oynuyom bu oyuna fazla kitlendim galiba server bes dolana kadar diyer serverlere girmicem sadece klanmaclarında pamlara giricem saygılarımla serverimiz bes için desteginizi bekliyom

defansci buzocan
Oyuncu
08 Haziran 15:06 %0
sy an iti bariyle server 5 giriyom ve server bese gonul verenleri bekliyom

defansci buzocan
Oyuncu
08 Haziran 19:06 %2
BU SON UYARIM SERVER BES İÇİN BİDAHA YAZNMİCAM ALLA AŞKINA LA GELİN SERVER BESE

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: