Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/11/08 18:14 Toplam 208 oyuncu 48 sunucu 1081 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Coca cola efsaneleri

pijama adam
THE PRESTIGE

19 Ağustos 16:13 %0
xd

alıntı:
Gönderen: PnT|Anesthesia!.

yas meselesine geldik yine xd sen 90 yasında olsan bana cokfa fifisin adamım senin yazdıqın mesajlara bakıyorumda bi a.lede.n farkın yok kafayı sıyırtıp gelmissin buraya arkandada 3-5 yamacın var ne dersen destekliyorlar xD sizlere cok acıyorum hayata dair bi amacı olmayan insanlar toplulugusunuz hayatı sadece siyaset sanıp insanlara siyasi görüslerine göre deger veriyorsunuz o da yetmezmis gibi doğruları kendiniz yaratıyorsunuz yanlısta olsa o sizin doğrunuz oluyor ne diyim fazla tartısmaya gerek yok ben snn ban almanı bekliycem bu kadar sen ve yamacılarına basarılar xd

fK|Anesthesia!.
Tuğgeneral
Tuğgeneral

fastest killers

19 Ağustos 16:14 %0
alıntı:
Gönderen: Türkiş_kilır

Osn aldı başını gidiyor..Aslında osn'ye üye olunurken belli bi testten geçirmek gerek artık insanları..

sende test yapacak zeka olsa burda olmazdın xD

{SeU}iGh0$t
Oyuncu
19 Ağustos 16:14 (19/08, 16:18) %0
bak içindekiler kısmındaki Strik Asit'i aynaya tutunca viyetnamca fare boku çıkıyomuş diyolar. Levis pantolon/kot kıyafetlerinin şu minink beyaz dikiş izlerine büyüteçle bakıncada dua eden dedeler gözüküyomuş.

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

19 Ağustos 16:18 %0
alıntı:

bak hemen de üstüne alınmış..Helal valla lafımı kime attığımı iyi tahmin etmişsin helal koçum

Being_and_Death
Çavuş
Çavuş
19 Ağustos 16:20 %0
alıntı:

hmmm sende burda olduğuna göre sende de o zeka yok ha?

fK|Anesthesia!.
Tuğgeneral
Tuğgeneral

fastest killers

19 Ağustos 16:21 %0
alıntı:

bak hemen de üstüne alınmış..Helal valla lafımı kime attığımı iyi tahmin etmişsin helal koçum

evet kocum lafı bana dedigini anladım üstüne bide yorum yabtım ama simdi sıra sende git aynaya bak fotografını cek bide ben sana foto atıcam onunla yan yana koy bi özeleştiri yab xD

fK|Anesthesia!.
Tuğgeneral
Tuğgeneral

fastest killers

19 Ağustos 16:22 %0
alıntı:
Gönderen: Being_and_Death

hmmm sende burda olduğuna göre sende de o zeka yok ha?

seni cidden tebrik ediyorum bu lafı bana kim diyecek diye bekliyordum evet test yapacak kadar zeki olsaydım burda olmazdım...

Being_and_Death
Çavuş
Çavuş
19 Ağustos 16:25 %0
alıntı:

seni cidden tebrik ediyorum bu lafı bana kim diyecek diye bekliyordum evet test yapacak kadar zeki olsaydım burda olmazdım...

o halde kendin için geçerli olacak şeyleri başkalarına karşı aşağılayacak bir tabir olarak kullanma...aynı şey senin içinde geçerliyse o aşağılamayı kendine karşıda yapmış oluyorsun çünkü...

fK|Anesthesia!.
Tuğgeneral
Tuğgeneral

fastest killers

19 Ağustos 16:27 %0
alıntı:

o halde kendin için geçerli olacak şeyleri başkalarına karşı aşağılayacak bir tabir olarak kullanma...aynı şey senin içinde geçerliyse o aşağılamayı kendine karşıda yapmış oluyorsun çünkü...

kendisi test yapmak istiyormus ben değil fark var?

{SeU}iGh0$t
Oyuncu
19 Ağustos 16:28 %0
Nokta!?

alıntı:

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

alıntı:

evet kocum lafı bana dedigini anladım üstüne bide yorum yabtım ama simdi sıra sende git aynaya bak fotografını cek bide ben sana foto atıcam onunla yan yana koy bi özeleştiri yab xD

yab değil Yap. hay kekkolar bastı...Kimle konuşuyorum ben ya.."Türkçe"'yi öğren gel ondan sonra konuşalım senle aslanım..Hadi hocanın yolunu tut..beslenme çantanı ben hediye edeceğim sana..

pijama adam
THE PRESTIGE

otafuku hayranları ve sevenleri fan kılap

otafuku
Oyuncu
19 Ağustos 16:29 %0
alıntı:
Gönderen: fluxationz.
otafuku hayranları ve sevenleri fan kılap

tabi lan ele geçiricez burayı. Ben gidiyorum buralar size emanet

-Forum Ağası Otafuku-

pijama adam
THE PRESTIGE

19 Ağustos 16:30 %0
geçirmek ne demek toranın evini basarız yinede alırız burayı

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

19 Ağustos 16:31 %0
otafukunun tek kişilik haremi " fluxationz" asdfasdf

pijama adam
THE PRESTIGE

19 Ağustos 16:33 %0
exmaniax dörtevır

alıntı:
otafukunun tek kişilik haremi " fluxationz" asdfasdf

fK|Anesthesia!.
Tuğgeneral
Tuğgeneral

fastest killers

19 Ağustos 16:36 %0
alıntı:

yab değil Yap. hay kekkolar bastı...Kimle konuşuyorum ben ya.."Türkçe"'yi öğren gel ondan sonra konuşalım senle aslanım..Hadi hocanın yolunu tut..beslenme çantanı ben hediye edeceğim sana..

hahaha sendenmi ihtar alıcam lam xD istediqim qibi konusurum sanane sen önce nickine bak sonra bana laf at !! ayrıca beslenme cantanıda bekliyorum xD

Being_and_Death
Çavuş
Çavuş
19 Ağustos 16:36 %0
yanlız bazı efsaneler işe yarayacak cinsten..yerde kir varsa cola dökün şu kadar dakkada kiri çıkartır vs vs...

hani evde tuz ruhu diye tabir edilen ilaçtan yoksa cola kullanaraktan çözüm üretilebilir hesabına....

kir sökücü niyetine...her zaman zararlıda değil demekki...acil durumlarda yardımcı

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

19 Ağustos 16:38 %0
alıntı:

hahaha sendenmi ihtar alıcam lam xD istediqim qibi konusurum sanane sen önce nickine bak sonra bana laf at !! ayrıca beslenme cantanıda bekliyorum xD

nick değil "kullanıcı adı"..Muhah...Hadi yol al...

pijama adam
THE PRESTIGE

19 Ağustos 16:40 %0
bi gazoz ister misin yavrum ?

alıntı:

... lam ...

fK|Anesthesia!.
Tuğgeneral
Tuğgeneral

fastest killers

19 Ağustos 16:40 %0
alıntı:

nick değil "kullanıcı adı"..Muhah...Hadi yol al...

vaowww nickin kullanıcı adı anlamına geldigini biliosun uuuww
Turkish Killer ' da açıklasana Türkçe olarak ... zeki weledm bnm...

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

19 Ağustos 16:41 %0
alıntı:
yanlız bazı efsaneler işe yarayacak cinsten..yerde kir varsa cola dökün şu kadar dakkada kiri çıkartır vs vs...
hani evde tuz ruhu diye tabir edilen ilaçtan yoksa cola kullanaraktan çözüm üretilebilir hesabına....
kir sökücü niyetine...her zaman zararlıda değil demekki...acil durumlarda yardımcı

abi onu bulan eczacıymış..Zamanında pasları sökmek için üretmiş..Valla bak..

Sonra intihar etmek istemiş içmiş..Bakmış tadı çok güzel.Sonra elaleme içirmiş..Ama kimse ölmeyince piyasaya süreyim demiş..

bide biz arkadaşla iddiaya girdik 1.5 litreyi kafaya dikerim dedi..Harbi adam dikti ya..ölmedi amaa!!!!

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

19 Ağustos 16:43 %0
alıntı:

vaowww nickin kullanıcı adı anlamına geldigini biliosun uuuww
Turkish Killer ' da açıklasana Türkçe olarak ... zeki weledm bnm...

lan bir de okuma özürlü çıktın iyi mi?? neyse koçum sana iyi eğlenceler gir biraz oyun oyna..

fK|Anesthesia!.
Tuğgeneral
Tuğgeneral

fastest killers

19 Ağustos 16:43 %0
alıntı:

lan bir de okuma özürlü çıktın iyi mi?? neyse koçum sana iyi eğlenceler gir biraz oyun oyna..

senden güzel oyun yok senle oynuyorum iste...

Being_and_Death
Çavuş
Çavuş
19 Ağustos 16:44 %0
haaa bu arada bu tersten yazınca şöyle oluyo vs vs muhabbetinede baktımda...eğerki öyle olduğuna inanıyorsanız içmezsiniz olur biter....amaaa hem içiyorum hemde böyle yazıyo pislik herifler demek kadarda çelişik bişi olamaz....

eğerki bu durumdan rahatsız iseniz o zaman kola üretirsiniz sizde onların değerli saydığı bişiyle tersten okununca dalga geçtiğini düşündürtecek bişiler yaparsınız olur biter...yok bunu yapamıyorsanız o zaman kola içmezsiniz...

çokta büyütülecek bi olayı yok...arapça öğrenelim vs vs dedirtecek olayıda yok...ne olacak yani arapça öğrenseniz tersten okuyup hakketten öyleymiş la dedikten sonra artık coca cola üretimden mi kalkacak....

öyleyse öyledir...sen biliyorsun yok ben bilmiyorum vs vs böyle tersten yazında şöyle düzden yazınca böyle vs vs demekle çözülebilecek bi durum yok yani...coca colanın amblemi ortada...tersten okunduğunda arapçaya dönüştürülüpte türkçeye çevrildiğinde karşılık geldiği söylenen yazıda ortada...

bu durumda ya içmeye devam edersiniz ve bu yazı falan palavra dersiniz yada içmezsiniz ve protesto edersiniz...yapılabilecek çok büyük bi olay yok zaten...

Sayfa: « 1 2 3 4 5 »
YanıtlaAlana Geri Dön