Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/11/08 18:12 Toplam 211 oyuncu 48 sunucu 1087 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Coca cola efsaneleri

quar3sma
Oyuncu
18 Mayıs 00:32 %4
-Bir bardak coca cola'nın içine atılan bir dişi coca cola kısa sürede eritir bu da ağız sağlığına ne kadar zararlı olduğunun göstergesidir
-içinde suni değil gerçek kokain bulunmaktadır, tadının bütün özelliği burdan gelir
-İlk kullanıldığı yıllarda renginin bu günkü gibi değil, yeşil olduğu söylenir
-Aşırı tüketildiğinde kandaki oksijen oranını (nedir nasıldır bilmem ben, bilemem) düşürdüğü hatta bu nedenle bir defasında yapılan en çok kim kola içcek bakalım tadında yarışmada 10 litreye yakın coca cola içen bir gencin bu yüzden öldüğü söylenir.
-Ve bence en babası, bir coca cola şişesini aynaya tutarsanız o karmaşık yazıdan bir şekilde arapça "allah yok muhammet yok" şeklinde bir mesaj çıkarmış, zaten coca ve cola arasındaki noktada bu tür bir gizli metnin tam olarak doğru gözükmesi için varmış
Bir zamanlar kola piyasasında sadece Coca Cola varmış. Cola'yı bulan, doğal olarak da şirketin patronu olan kişi Cola'nın bugün hala açıklanmayan formülünü bir kasada saklıyormuş. Formülü kimse bilmiyormuş. Hatta en yakın arkadaşı olan sağ kolu bile! Bir gün patronla sağ kolu ciddi bir şekilde tartışmış. Patrona çok kızan adam ona bir ders vermek istemiş. Gizli formülü çalmış! Yeni bir şirket kurup adını Pepsi koymuş. Ama patron da yaman adammış. Meğer kasada kilitli tuttuğu formül eksikmiş. Çalınır diye böyle bir önlem almış. İşte Coca Cola'yla Pepsi'nin arasındaki tat farkı da bundan kaynaklanıyomuş.
-Son olarak, artık hayatımızda önemli bir yer teşkil eden teneke kutu içecekler ilk çıktığında, Türkiyeye gönderilen kutu coca - colaların, Karadenize bölgesine dağıtılan kutuların altında "diğer taraftan açınız" yazmaktaymış

alıntıdır.

hala bu efsanelere inananlar var mı diye açılmış bir konudur.

www.dreamplayers.com/gerçeklere yaklaştığında gerçekler yalan gibi gelir insana...

DuSPa
Oyuncu
18 Mayıs 00:38 %0
alıntı:
Gönderen: quar3sma
-Aşırı tüketildiğinde kandaki oksijen oranını (nedir nasıldır bilmem ben, bilemem) düşürdüğü hatta bu nedenle bir defasında yapılan en çok kim kola içcek bakalım tadında yarışmada 10 litreye yakın coca cola içen bir gencin bu yüzden öldüğü söylenir.

Buna pek efsane denemez. İçerisinde CO2(karbondioksit) olduğundan dolayı çok aşırı tüketilmesi sakıncalı.En azından öyle biliyorum.

Karadeniz muhabbeti süper

Dorukcan*
Oyuncu
18 Mayıs 01:44 %2
Efsaneler ilginç tabi ancak coca-cola zero nun tadı gayet güzel bence.Her ne kadar beni gören 10 insandan 9 u ıyy zero mu içiyosun desede

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
18 Mayıs 05:20 %0
bide şey wardı ya Pay Every Penny to Save Israel= PEPSI asdjkşnasjkdnşkajsdn hakkaten böle bi mantıkla konulmş bi isimse hll olsun

Your hopes are my games...

coNv.
Oyuncu
18 Mayıs 12:06 %0
alıntı:
-Bir bardak coca cola'nın içine atılan bir dişi coca cola kısa sürede eritir bu da ağız sağlığına ne kadar zararlı olduğunun göstergesidir

Abur cubur sevmem, çikolatadan nefret ederim, dişlere zararlı ne kadar besin varsa uzak dururum. Sadece kola içerim. Önümüzdeki hafta dişçiye gidicem. Sadece kola yetiyor yani.

Don't tell me what i can't do!

mojito ?!
Oyuncu
18 Mayıs 12:25 (18/05, 12:25) %0
hemen tutucam güneşe eğer böyle bir olay olsa bence kesin türkiyede üretimi kaldırırldı vs. vs. sonuçta başta a.kp var

musakur1
Oyuncu
18 Mayıs 12:31 %0
alıntı:
Gönderen: pS>Mojito*
hemen tutucam güneşe eğer böyle bir olay olsa bence kesin türkiyede üretimi kaldırırldı vs. vs. sonuçta başta a.kp var

http://www.ravda.net/images/site/cocacola/CocaCola.gif

bu resimde açıklıyor biraz

quar3sma
Oyuncu
18 Mayıs 14:22 %0
alıntı:
Gönderen: musakur1

efsane başlığı altında açmama rağmen kinayeli cümleler kullanılmasına rağmen hala bu tip şeylere inananları görmek üzücü.

www.dreamplayers.com/gerçeklere yaklaştığında gerçekler yalan gibi gelir insana...

mojito ?!
Oyuncu
18 Mayıs 14:50 %0
verdigin link ne öle ya feto cu kesim filanmı cihada katkınız olsun halifelik kalkalı milyar yıl oldu
Bu arada adamların işi gücü yok cola özütü ve coca da bir bitki yada bişiyin kısaltılmışı hatırlıyorum benzede benzede hal olmuşlar. Üniversite hocası bir tanıdık olacaktı arapça bılıyorum diyordu ona bir sorucam bakalım orda yazan arapça metinler doğrumu .
alıntı:

musakur1
Oyuncu
18 Mayıs 16:32 %0
alıntı:

efsane başlığı altında açmama rağmen kinayeli cümleler kullanılmasına rağmen hala bu tip şeylere inananları görmek üzücü.

kardeşim resim apaçık ortada neyi anlamıyosun ki?
arap harflerini bilmiyorsan o başka
ozmn yorum yapmycan

quar3sma
Oyuncu
18 Mayıs 16:49 %0
alıntı:

kardeşim resim apaçık ortada neyi anlamıyosun ki?
arap harflerini bilmiyorsan o başka
ozmn yorum yapmycan

hey allahım ya yeni gördüğün tam olarak araştırmadan yapmadığın şey üstünde rica edicem yorum yapma. kac yıldır maillerde dolaşan bir forward mail o bir çok insan araştırmadan etmeden inanıyor bu tip şeylere kaç kere açıklandı photoshop programlarıyla oynanarak coca cola yazısından arapçaya benzer olarak her türlü anlam çıkarılabiliyor. bi git çay koy allah aşkına

balparmak
Binbaşı
Binbaşı
18 Mayıs 16:50 %0
usta eşşin bi lafı vardı ben o kadar uğraşsam senin suratından saddam çıkartırım diye.muahah.ne güzeldi

Exmaniax
fakirdik

18 Mayıs 17:07 %0
alıntı:
Gönderen: DorukcaN*
Efsaneler ilginç tabi ancak coca-cola zero nun tadı gayet güzel bence.Her ne kadar beni gören 10 insandan 9 u ıyy zero mu içiyosun desede

9 dan faklı olmak zero şahane

Exmaniax
fakirdik

18 Mayıs 17:08 %0
alıntı:

birşey soracağım buna inandınmı?

^^70FranT!c
Oyuncu
18 Mayıs 20:13 %0
Hurafe bunlar .

Maganda* {eat();sleep();Cod 2();}

wag
fakirdik

18 Mayıs 21:53 %0
alıntı:

olm hani şey var dolar var böyle onu dörde katlıyon ters çeviriyon sonra ikiye bölüyon yok bölmüyon galiba neyse, ondan sonra şey oluyo böyle ikizkuleler yanıyo.

dördekatlıyonolmdörde.

corvi bilir onu.

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
18 Mayıs 22:50 %0
Hadi hepsini geçtim sanırım 1998 Türkiye-italya maçı vardı o zaman apoş özÇalan italyadaydı italya bize iade etmiyodu apoş denen bozuk malı , Tüm herkes italyan mallarını protesto etmişti iş adamları sokaklarda boyunlarındaki kravatları falan yakıyodu esnaf mersinde isyan etmişti sokaklarda.Lan amerika kaç yıldır anamızı ağlatıyor kimse ne coca colayı protesto etti nede nestleyi.Çok ilgenç bi durum sözkonusu.

Kanla, irfanla kurduk biz bu Cumhuriyeti,Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız.

Exmaniax
fakirdik

19 Mayıs 00:49 %0
alıntı:
Gönderen: wag

olm hani şey var dolar var böyle onu dörde katlıyon ters çeviriyon sonra ikiye bölüyon yok bölmüyon galiba neyse, ondan sonra şey oluyo böyle ikizkuleler yanıyo.
dördekatlıyonolmdörde.
corvi bilir onu.

önce o 100 doları bulmak gerek

Exmaniax
fakirdik

19 Mayıs 00:51 %0
alıntı:
Gönderen: ^1|LoS|^9Albay
Hadi hepsini geçtim sanırım 1998 Türkiye-italya maçı vardı o zaman apoş özÇalan italyadaydı italya bize iade etmiyodu apoş denen bozuk malı , Tüm herkes italyan mallarını protesto etmişti iş adamları sokaklarda boyunlarındaki kravatları falan yakıyodu esnaf mersinde isyan etmişti sokaklarda.Lan amerika kaç yıldır anamızı ağlatıyor kimse ne coca colayı protesto etti nede nestleyi.Çok ilgenç bi durum sözkonusu.
Kanla, irfanla kurduk biz bu Cumhuriyeti,Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız.

işte o zamanlar ferrarimi parçaladım bende ondan fakirim :/

balparmak
Binbaşı
Binbaşı
19 Mayıs 01:56 %0
ÖYle bir duruma geldik ki herşey amerikan malı.şimdi yakmaya başlasak gelecek aya anca biter öyle diyim.ondan sonra da elimizde birkaç don kalır,çıplaklar kampına döner ülke.

alıntı:
Gönderen: ^1|LoS|^9Albay

flu.
Oyuncu
19 Mayıs 02:19 %0
alıntı:
Gönderen: Exmaniax

işte o zamanlar ferrarimi parçaladım bende ondan fakirim :/

nimohohahaa (: uzun bi aradan sonra yine yardın beni ex!

wag
fakirdik

19 Mayıs 02:24 %0
alıntı:
Gönderen: Exmaniax

önce o 100 doları bulmak gerek

internette resmini gördüm ben ama bükemiyosun tabi.

M4Rilyn
fakirdik

19 Mayıs 02:43 (19/05, 02:46) %0
al abi yeter ki sen üzülme
http://isyan0.azbuz.com/readArticle.jsp?objectID=503222717

edit: 8 tane sıfır olcak abi beşten sonra linkte..mesajda görünmüo fazla sıfır olduu için

alıntı:

internette resmini gördüm ben ama bükemiyosun tabi.

Exmaniax
fakirdik

19 Mayıs 03:40 (19/05, 03:49) %0
alıntı:
Gönderen: M4Rilyn
al abi yeter ki sen üzülme
http://isyan0.azbuz.com/readArticle.jsp?objectID=503222717
edit: 8 tane sıfır olcak abi beşten sonra linkte..mesajda görünmüo fazla sıfır olduu için

euhe
site etiketleri:

acı akustı22 allah ası ası zenan can yucel devrim direniş gunay kürt mevsım palyaco rahatsız resım serbest sol sıır umut zaman zenan şoreşger

bide: http://photos-d.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v258/30/103/607210757/n607210757_457435_502.jpg

Corvex.
Yarbay
Yarbay

fakirdik

19 Mayıs 09:05 %0
HEEE LAN BEYAZ SARAYA DA UÇAK DÜŞÜYO FALAN HATTA OFŞŞ biliyom abi epsi yaudi oyunu. yüzyıllardır süregelen planlar bunnar.

neyalanıolmneyalanı?

alıntı:

dördekatlıyonolmdörde.
corvi bilir onu.

http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/

Sayfa: « 1 2 3 4 5 »
YanıtlaAlana Geri Dön