| Yazar | Kalıcı konu: Red alert 3 geliyor! |
 Moderatör |  | 17 Mayıs 20:58 %0 | |
|
Geliyor, geliyor...
Apocalypse'lere Iron Curtain açmayalı, ineklere bomba koymayalı, "a little c4, knocking at your door!" diyerek sağa sola birşeyler fırlatmayalı o kadar zaman oldu ki, videoyu izledikçe eski günlerim aklıma geliyor seviniyorum.
Ekim 2008'de beyler Red Alert 3 kapımızda!
Buyrun;
http://www.gametrailers.com/player/34141.html |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 18 Mayıs 01:31 %0 | |
|
Ya bugun tam bizde videoyu izledik ancak ben red alert 3 u daha iddalı bekliyodum sanki bana biraz yavan geldi trailer ı  |
| |
 Moderatör |  | 19 Mayıs 19:03 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: DorukcaN*
Ya bugun tam bizde videoyu izledik ancak ben red alert 3 u daha iddalı bekliyodum sanki bana biraz yavan geldi trailer ı :surprised:
Evet bana da öyle geldi açıkçası fakat daha çıkmasına çok var eminim iyice elden geçirirler. Hatta bazı eski Westwood çalışanlarının Ra3'ün yapımında yer aldığıyla ilgili bir haber okuduğumu hatırlıyorum, o yüzden içim rahat :) |
| |
Tuğgeneral
Unknown Clan

|  | 28 Mayıs 02:00 %0 | |
|
Aslında şöyle red alert 1 tadında yapsalar keşke...Tamam red alert 2 ve generals mukemmel oyunlar ama Red Alert 1 benim için hep ayrı bi yerde olacaktır...
www.myspace.com/sverses |
| |
| Tümgeneral |  | 28 Mayıs 03:21 %0 | |
|
ciddi ve üst düzey kalitede olmasını beklediğimiz bir oyun için çok sevimsiz duruyo. efektlere sözüm yokta çok cıvıl cıvıl olmuş sanki.
AmbushSniperCover Delta-1 |
| |
Tuğgeneral
Unknown Clan

|  | 29 Mayıs 01:00 (29/05, 01:01) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: DpS ZiFiR
ciddi ve üst düzey kalitede olmasını beklediğimiz bir oyun için çok sevimsiz duruyo. efektlere sözüm yokta çok cıvıl cıvıl olmuş sanki.
AmbushSniperCover Delta-1
Aynen benim bahsetmek istediğim nokta da oydu..Çok neşeli yaw |
| |

|  | 29 Mayıs 09:11 %0 | |
|
| Red Alert 2'de aynı şekilde renkli ve eğlenceli bir şekilde tasarlanmıştı. Sanırım bu sefer ipin ucunu biza fazla kaçırıp uçan ayı gibi şeyler de eklemişler ancak, e-sports konusunda çok ciddi şekilde doğru adımlar attıklarını görebilirsiniz. Özellikle C&C'deki insta-build fiyaskosundan sonra tekrar Zero Hour'daki yavaş inşaat sistemine geri dönmeleri çok mantıklı olmuş. |
| |
| Oyuncu |  | 25 Haziran 23:04 %0 | |
|
Darktrp un çok eskiden açtığı aynı adlı forumun devamı olsa gerek bu.
Fakat bekle bekle acaba yanıldı mı çıkmayacak mı diye kara kara düşünürken çıkacağını an itibariyle öğrenmek.
Bende uzun süre tiberium wars ı ra3 diye lanse etmiştim çaylaklara
Renklerden üniteleri tanıyamadım, haritalarda ra standardına göre yabancı geldi.
Rusyaya güzel bir reklam politikası uygulamışlar, yer yer kiril alfabesine rastllıyoruz, herhalde oyun ruslar tarafından çok alındı şimdide devam ettirme peşindeler..
Oyun generals motorunun gelişmişi ile yapıldığı belli (tw motoru ?)
Red alert farkı ise renklerde ortaya çıkmış, atmosfer olarak generals tiberium wars havası veriyor kendi tadını yakalayamamış fakat başka bir tat koymuşlar oyuna, sonuç olarak adı bile oynanmasına yeter ama ra1 ra2 deki tanya havasını vermeyeceği kesin.
Umarım videoları generals gibi üşenip çekmemezlik yapmamışlardır ki oda bir ra efsanesidir tekrar kaliteli oyuncularla bir film izlemek istiyoruz hatta tiberian sun kalitesinde videoları görmek istiyoruz.
Bu arada köpeklerin boyutuna dikkat ettiyseniz biraz fazla iriler hatta grafiklere göre tank boyunda sayılırlar üzerlerinde birde zırhları mevcut(peh)...
Çıksında oynayalım havasında ekimi bekleriz artık...
Sonsuza dek yatabilen ölü değildir,
Tuhaf zamanlarda ölüm bile ölebilir... |
| |

|  | 26 Haziran 09:44 %0 | |
|
Onlar köpek değil ayı q=
alıntı: Gönderen: "NosferaT"
Darktrp un çok eskiden açtığı aynı adlı forumun devamı olsa gerek bu.
Fakat bekle bekle acaba yanıldı mı çıkmayacak mı diye kara kara düşünürken çıkacağını an itibariyle öğrenmek.
Bende uzun süre tiberium wars ı ra3 diye lanse etmiştim çaylaklara
Renklerden üniteleri tanıyamadım, haritalarda ra standardına göre yabancı geldi.
Rusyaya güzel bir reklam politikası uygulamışlar, yer yer kiril alfabesine rastllıyoruz, herhalde oyun ruslar tarafından çok alındı şimdide devam ettirme peşindeler..
Oyun generals motorunun gelişmişi ile yapıldığı belli (tw motoru ?)
Red alert farkı ise renklerde ortaya çıkmış, atmosfer olarak generals tiberium wars havası veriyor kendi tadını yakalayamamış fakat başka bir tat koymuşlar oyuna, sonuç olarak adı bile oynanmasına yeter ama ra1 ra2 deki tanya havasını vermeyeceği kesin.
Umarım videoları generals gibi üşenip çekmemezlik yapmamışlardır ki oda bir ra efsanesidir tekrar kaliteli oyuncularla bir film izlemek istiyoruz hatta tiberian sun kalitesinde videoları görmek istiyoruz.
Bu arada köpeklerin boyutuna dikkat ettiyseniz biraz fazla iriler hatta grafiklere göre tank boyunda sayılırlar üzerlerinde birde zırhları mevcut(peh)...
Çıksında oynayalım havasında ekimi bekleriz artık...
Tuhaf zamanlarda ölüm bile ölebilir...
|
| |
| Oyuncu |  | 28 Haziran 21:24 %0 | |
|
LoL
Efsane bitmiştr...
Nerde sibiryalar nerde k-9 lar
alıntı: Gönderen: darktrpr
Onlar köpek değil ayı q=