| Yazar | Konu: Sh!t vs ds (chapter 3) |
| Yüzbaşı |  | 17 Mayıs 21:52 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: TF^1|^7pAzGoMeZ
ama arkadaş haklı yemekte öğün atlamamak lazım
yaa bisey dicem cok ağir kaccak onun için solemiyim karsidakileri RENCİDE etmemek icin |
| |
|
|
| Yarbay |  | 17 Mayıs 21:55 %2 | |
|
| Tebrikler sh!t klanı ii maç olmuş... |
| |
| Üsteğmen |  | 17 Mayıs 22:00 %0 | |
|
| yavrum benim.. |
| |
| Tuğgeneral |  | 17 Mayıs 22:02 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: cH^1!^7vaL^1.
demoyu izleyeceğiz tabi ki ama bana f12 yapar gibi geldi tabi bomba patlarken vs vs vs kasmışta olabilir teknik hata felan ama genede üslubumu bozmamaya çalışıyorum yemek yemem gerektiğini en baştan ultraya söylemiştim kaçtı demeniz ayıp üstelik petrov dışında hepiniz kazmasınız (ultra sayılmaz o diğerleridnen daha iyi)
tsk ederım canum oleyız valla |
| |
| Yüzbaşı |  | 17 Mayıs 22:03 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: cH^1!^7vaL^1.
demoyu izleyeceğiz tabi ki ama bana f12 yapar gibi geldi tabi bomba patlarken vs vs vs kasmışta olabilir teknik hata felan ama genede üslubumu bozmamaya çalışıyorum yemek yemem gerektiğini en baştan ultraya söylemiştim kaçtı demeniz ayıp üstelik petrov dışında hepiniz kazmasınız (ultra sayılmaz o diğerleridnen daha iyi)
canim benim eğer kndine cok guveniyorsan gel senle teke tek yapap bi ara yiyosa cevabını bekliyom... |
| |
FonDip

|  | 17 Mayıs 22:20 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: DesPaciO
tsk ederım canum oleyız valla
alper abi ben şakasına dedim valla alındın mı |
| |
| Albay |  | 17 Mayıs 23:37 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: TF^ | ^7 cH!vaL
ama yenilmemiz ultranın metalin selcugun oynamayı bilmeyen silahı ağaç dalı sanan biri olduğunu değiştirmez
Oynamayı bilmeyenlere yenilmek nasil bir duygu.Ha yok bu macta sadece Petrov oynadi diyorsan baska ss lerde koyayım seni gectigim Yazık etme kendine Kendini kucultme sus bise sansınlar bari  |
| |
FonDip

|  | 17 Mayıs 23:41 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1Sh!t|^9ultr^3A
Oynamayı bilmeyenlere yenilmek nasil bir duygu.Ha yok bu macta sadece Petrov oynadi diyorsan baska ss lerde koyayım seni gectigim Yazık etme kendine Kendini kucultme sus bise sansınlar bari
asdasd öpecem seni ultra yakalarsam ueuhehe |
| |
| Oyuncu |  | 18 Mayıs 01:10 %0 | |
|
| Dün hayko cepkin ve şebnem ferahın performansları iyiydi |
| |
Albay
The CoD LoRdS

|  | 18 Mayıs 10:08 %0 | |
|
tarAAafsız bir yorumcu olarak arada fazla bir fark göreMMMedim
acaba petrov olmadan bu maça çIIIIkılsa ???
maçı taKKKip ettiğimde 2.map bazıları map sonunda anca adam vurdu fakelerin konuştuğu bi maç gibi geldi?? |
| |
. |
| Üsteğmen |  | 18 Mayıs 10:57 %0 | |
|
o dediğin lafa geldi sanırım hellboy.. 2.map radikal bi karar alıp bizim mapimizin olmadığı bir mapte oynadık burgundy de.. amacımız rakip takımı şaşırtmaktı çünkü biliyorlardıki bizim mapin carentan olduğunu. bizde taktik değiştirdik ve burgundy açtık. evet en baslarda biraz batırdım çünkü burgundy fps i düşük bir map zaten fps alamayan biri olarak benim icin kabustu. ama amerikana gecince metal show basladık  |
| |
| Üsteğmen |  | 18 Mayıs 11:02 %0 | |
|
o olmasa bu olmasa az yiyinde sizde klanlarınıza kaliteli oyuncu katın fake make diyede çamur atmayın. bu şeye benziyor. c.ronaldo manchestar da olmasa manchaster şampiyon olamaz gbi bişi. komik. |
| |
| Albay |  | 18 Mayıs 21:30 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1Sh!t|^9MeTaL
o olmasa bu olmasa az yiyinde sizde klanlarınıza kaliteli oyuncu katın fake make diyede çamur atmayın. bu şeye benziyor. c.ronaldo manchestar da olmasa manchaster şampiyon olamaz gbi bişi. komik.
hay bin yasa guzel örnek vermissin.
Hellboyun tarafsızlıgına inanmak isteyen var mi? |
| |
| Albay |  | 19 Mayıs 17:52 (19/05, 17:52) %0 | |
|
hay bin yasa guzel örnek vermissin.
Hellboyun tarafsızlıgına inanmak isteyen var mi?
var ben inanıyorum çünkü kendisi kardeşim olur dürüst bi insandır abisini örnek almış kerata |
| |
| Yüzbaşı |  | 19 Mayıs 18:33 %2 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^00pAzGoMeZ^1#
var ben inanıyorum çünkü kendisi kardeşim olur dürüst bi insandır abisini örnek almış kerata
abisini ornek aldiysa işimiz war walla  |
| |
| Oyuncu |  | 19 Mayıs 18:40 %0 | |
|
| ajdar dünya turnesine çıkıyormuş |
| |
| Yüzbaşı |  | 19 Mayıs 18:51 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^02Huxley
ajdar dünya turnesine çıkıyormuş
konuyla ne alakasi war |
| |
| Albay |  | 20 Mayıs 14:33 %0 | |
|
ajdar dünya turnesine çıkıyormuş
akraba??? |
| |
| Oyuncu |  | 20 Mayıs 21:24 (20/05, 21:25) %0 | |
|
akraba???
klişe cevaplardan, aşın kendinizi, becerebilirseniz tabi |
| |
| Albay |  | 20 Mayıs 21:36 %2 | |
|
klişe cevaplardan, aşın kendinizi, becerebilirseniz tabi
valla konu baslıgı ve konu butunluguyle senin yazdıgın cevaba klişe cevaptan başka bişi de verilmez yani sen aşmıssın kendini saol biz almayalım  |
| |
| |