Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 19:21 Toplam 238 oyuncu 50 sunucu 1131 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Sheva'nın imzası yıldırım'ın kasasında ..

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
15 Mayıs 22:49 %0
Kalou ve Drogba'nın gölgesinde kaldığı için Chelsea'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ukraynalı füzeci Fenerbahçe kıyılarına yelken açtı... Kanarya, ön protokol yaptığı Andriy Shevchenko bombasını her an patlatabilir

Büyük taarruz başladı
Şampiyonluğun Galatasaray'a kaptırılmasıyla büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçeliler'e bunu unutturacak büyük müjde! Transfer taarruzu başlatan sarı-lacivertli yönetim, iddialara göre Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin golcüsü Andriy Shevchenko ile her konuda anlaştı. Hatta Ukraynalı yıldız ile ön protokol yapıldığı, imzaların başkan Aziz Yıldırım'ın özel kasasında saklandığı ileri sürüldü.

FBTV kaset hazırlıyor
Ancak bu anlaşma, kamuoyundan sır gibi saklanıyor. Çünkü bonservisi için Chelsea ile yapılan pazarlıklar henüz sonuçlanmadı. Ayrıca yabancı kontenjanının şu anda dolu olması, bu müthiş transferin gizli tutulmasında bir diğer etken olarak göze çarpıyor. FBTV'nin, Shevchenko ile ilgili kaset hazırlığında olduğu ve bombayı patlatmaya hazırlandığı ise gelen iddialar arasında yer alıyor.

Shevchenko kimdir?
Doğum tarihi: 29 Eylül 1976
Doğum yeri: Ukrayna
Boy: 1.83 m
Kilo: 78 kg
Mevki: Forvet
Kariyeri: 536 maç / 289 gol
Milli takım: 80 maç / 37 gol

Başarıları:
Dinamo Kiev: Lig şampiyonluğu (1995, 1996, 1997, 1998, 1999), Ukrayna Kupası (1996, 1998, 1999),
Milan: Serie A (2004), İtalya Kupası (2003), İtalya Süper Kupası (2004), Şampiyonlar Ligi (2003), Süper Kupa (2003),
Chelsea: Carling Cup (2007), FA Cup (2007)

Kişisel başarıları: Ukrayna gol krallığı, Serie A gol krallığı (2 kez), Avrupa'da yılın futbolcusu (2004), Şampiyonlar Ligi gol krallığı (1999, 2001, 2006), Ukrayna'da ylın futbolcusu (1997, 1999, 2000, 2001, 2004, 2005), Şampiyonlar Ligi en iyi forvet (1999), Serie A'da yılın yabancı futbolcusu (2000)

FOTOMAÇ

Not:Çıldırırcasına galatasaraylıyım ama shevoyu fenerdede olsa izlemek isterim.Düşmanda olsanız 2-3 gölünü seyretmek yeter bana.

Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit ;)

Denas
Orgeneral
Orgeneral
15 Mayıs 22:52 %4
Fotomaç diyince bana göre bir gerçekcilik anlamı kalmadı .

The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas

mojito ?!
Oyuncu
15 Mayıs 22:58 %0
ya üf allah için haberciler iyi sallıyor fenerbahçe ne zamandir gizli transfer yapicakki heleki şampiyonluk gidince.
Bence direk soylerlerdi sheva yi alicaz diye gs nin şampiyonlugunu golgede birakmaya çalışırlardı

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
15 Mayıs 22:59 (15/05, 23:00) %0
Gerçekten öyle.Başka bir gazetede gilberto silvayıda almış bay yıldırım.Yalan bunlar harbiden : )

Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
15 Mayıs 23:02 %0
alıntı:
Gönderen: pS>Mojito*
ya üf allah için haberciler iyi sallıyor fenerbahçe ne zamandir gizli transfer yapicakki heleki şampiyonluk gidince.
Bence direk soylerlerdi sheva yi alicaz diye gs nin şampiyonlugunu golgede birakmaya çalışırlardı

Kontenjan sorunu olduğundan ve kezmanı satmak istediklerinden açıklama yapmak istememişler göya.Wolkan ballı açıklamış bu haberi.
Ne kadar gs li de olsam gelsin isterim.

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

15 Mayıs 23:11 (15/05, 23:12) %0
bravo

alıntı:
Gönderen: Caqante*
...Düşmanda olsanız 2-3 gölünü seyretmek yeter bana.
Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit

Taklit kacaklardan sakınınız.

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
15 Mayıs 23:38 %0
şimdi farzedelim fotomaç gerçekleri yazıor (bugune kadar ole yazdı varsayalım) fenerin bu seneki 11 ini yazıorm fotomaça göre:
henry-eto-sheva-kanoute-ronaldinho-diego-ronaldo...(bunlar aklıma gelenler sadece son 1.5 ayda yazdıkları ve kesin alıor dedikleri isimler)ve eldeki oyuncularla tamamlanan bi 11...

şimdi önce mantık kuralım fenerin yıllık geliri ne kadar? bir çok rakam söylenior yüzmilyon dolarla ifade edilen(fenerin 25 milyon taraftarı olduğu gibi buda bi muamma)ronaldinho için toplam ücret 90-100 milyon dolar denior sadece dier oyuncularda bukadar olmasa bile gayet pahalı bi şekilde fenerbahçeye malolcaktır(zira yıllık 7.5 milyon dolar sheva ya teklif edildiği iddia edilen miktar) fenerin yıllık 1 milyar dolar geliri warda bizmi bilmiyoruz?

bre fotomaç. atıyorsun birader biraz ufak at tamam anladık satış tiraj bla bla bunlar önemli ama insanda hiçmi mantık olmaz? bi takım başarı hedeflerken tüm transferlerini forvet hattınamı yapar? bu oyuncuların 2 tanesini almaya kalksan 150 milyon dolar dan aşşaı çıkamazsın. fenerde nerde o kadar bütçe mali güç?yiyorsunuzda kimi yiyorsunuz kaç kişi inanıyor bu yazdıklarınıza fotomaç a göre beşiktaş 2001 sezonundan beri (7 yıl) bi Sami Hyypi yı transfer edemedi... o kadar çok gündem oluşturdularki geçen sene beşiktaş almaya heveslendi onuda beceremediler...

gönül ister bu futbolcular gelsin bu ülkede top oynasın.fb bjk gs bunları alabilcek güçte ve konumda olsun ama lütfen geriye doğru bi bakın, avrupada oynarken bu ülkeye gelmiş kariyeri olan oyuncular kaç yaşındayken geldi? hagi:30 r.carlos:34 lincoln :30 ... bu yaştan önce gelenlerin hepsi zaten sorunlu futbolculardı. avrupadaki klüpler bunlardan yaka silktikleri için, gidecek bi yerleri kalmayan oyuncular geldi ve burdada sorun çıkardı : anelka, kezman. kariyeri olupda türkiyede top oynayan en genç oyuncu john carew di (25 yaş)... amerika taraflarından oyuncu getirmek kolay zira adamların ekonomiler i ortada burası cennet o tip oyuncular için: alex mesela ortega okocha(ki bu adam istisnadır saydıklarım içinde geldiği dönemde avrupadaydı gelecek vaatediordu ve getirebilcek tek insanda ali şen di zira onun gücü avrupa nın da sınırlarını aşmış durumda...)

kısaca avrupada top oynayan genç yaşdaki bi futbolcuyu getirmek zor bi işdir. hala gelecek vaateden verim alınan bi yıldızı türkiye 10-20 yılda bir görür. bunların yanında yazmak istediğim bi transfer daha war bana göre tarihin en büyük transferiydi türkiye ye ve gs ye nasıl geldiğini hala aklım almıor ve gs nin basiretsizliği yüzünden elinden kaçırmasını... frank ribery tabikide. enteresan hakkaten bi o kadarda yazık...

bunca yalan ve saçma habere rağmen sürekli ve hep fenerbahçe politikasına karşın her sabah peder eve fotomaç alır bende gülmek için açıp okurum. özellikle selçuk yula yazılarını o adama ayrı bi sempatim war bu kadar fanatik bi köşe yazarı olupda bu kadar masum rolü yapan objektifim dien gerçekleri gör-e-meyen bi insan daha warmı acaba?(war can bartu bide gözlüklü bi tip wardı eskiden fenerbahçede yöneticilkde yapmş adı aklıma gelmior )

Your hopes are my games...

Anakin.
Yüzbaşı
Yüzbaşı
16 Mayıs 11:07 %2
Aşağıdaki yazıyı okuyun;
SPOR MEDYASININ DURUMU

Üzülerek görmekteyiz ki Türkiye'de spor medyası haber deyince sadece transfer haberlerini anlıyor. Şubat ayından bu yana yasal olarak transfer sezonu olmamasına rağmen başta spor gazeteleri(Fotospor, Fotogol, Fotomaç ve Fanatik) olmak üzere tüm basın, kulübümüz ile ilgili sayısız yalan transfer haberi yaptı. Şimdi transfer sezonunun gelmesi ile birlikte bu yalanlara yenileri de eklenecek. Ve maalesef eğer olurda kulübümüz aşağıdaki uzun listeden bir oyuncuyu transfer ederse bu defa biz yazmıştık diye övünecekler. Bu gazetecilik değildir. Dünya futbol piyasasındaki neredeyse tüm oyuncuları aylar içerisinde yazıp sonra biri tutunca biz bunu yazmıştık demek gazetecilik değildir. Spor haberinin sadece transfer haberi yapmak olmadığını artık basınımızın da görmesini bekliyoruz. Kulüplerimiz Avrupa'da üst sıralara çıkarken spor medyasının hala aynı yerde saydığını görmek ve hatta gerilediğini izlemek gerçekten üzüntü vericidir. Bu konuda TSYD başta olmak üzere tüm spor medyası yöneticileri üzerine düşeni yapmalı ve spor medyasını içinde bulunduğu bu kısır döngüden kurtarmalıdır. Bu konuda atılacak adımlar hem kulüpler hem camialar hem de medyanın kendisi açısından son derece faydalı olacaktır.

ŞUBAT AYINDAN BU YANA GAZETELERDE YER ALAN HABERLERE GÖRE TRANSFER ETTİĞİMİZ YA DA EDECEĞİMİZ OYUNCULAR ya da HOCALARIN LİSTESİ
Adriano
Alex Bruno
Alves
Arda
Baptista
Berbatov
Bordon
Burak (Manisa)
Carew
Carvalho
Chichaoui
Crespo
Crouch
Cuper
David Villa
Deco
Denis
Diogo Luis
Drogba
Dudu
Edmilson
Egemen Korkmaz
Eto'o
Fatih (Bursa)
Fatih Tekke
Fred
Gilberto Silva
Gomis
Govou
Gökhan Ünal
Gudijohnsen
Halil Altıntop
Henry
Jimenez
Julio Sezar
Kanoute
Kerlon
Koeman
Le Guen
Love
Lucio
Luis Fabiano
Luxemburgo
Makalele
Manchini
Mariga
Mehmet Topuz
Mehmet Yıldız
Mevlüt
Mourinho
Nistelrooy
Nonda
Nuri Şahin
Orhan Şam
Pjanic
Renato
Rijkaard
Riquelme
Ronaldinho
Ronaldo
Scolari
Selçuk (Manisa)
Sercan (Bursa)
Shevchenko
Song
Trezeguet
Vargas
Yepes
Zigic

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

ALINTI:Fenerbahce.org

luckeR
Oyuncu
16 Mayıs 12:22 (16/05, 12:23) %0
ohooo hayırlısı olsun

^9Totenkopf
Yarbay
Yarbay
16 Mayıs 12:38 %4
Shev.. bence fb gelmez..O kadar dusmez be sheva...

Bedingungsloze treue zum Führer..!

Vs ][ RedLiFe.
e-Versus

16 Mayıs 12:41 %0
Sheva'yı napcaksınız ya C.ronaldoyu alın..

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
16 Mayıs 13:37 %0
alıntı:
Gönderen: Fallenleaves
.
bunca yalan ve saçma habere rağmen sürekli ve hep fenerbahçe politikasına karşın her sabah peder eve fotomaç alır bende gülmek için açıp okurum. özellikle selçuk yula yazılarını o adama ayrı bi sempatim war bu kadar fanatik bi köşe yazarı olupda bu kadar masum rolü yapan objektifim dien gerçekleri gör-e-meyen bi insan daha warmı acaba?(war can bartu bide gözlüklü bi tip wardı eskiden fenerbahçede yöneticilkde yapmş adı aklıma gelmior )
Your hopes are my games...

Selçuk yula dedin de bi başka şebek kazım kanat.O adama uyuz olduğum kadar hiç birine uyuz olmuyorum.Bu kadar yanlı bu kadar objektıflıkle alakası olmayan ama söze geldimi ondan objektifi olmayan hem kendi takımı bjkyi satan hemde gs ve fb yi "aptal yorumlarıyla" fanatik taraftar grubunu provake etmekte üstüne olmayan bi herif.Ahmet çakar ımızı vurcaklarına bu adamı vursalar da ekranlara cıkmasa.Bi ara kanser oldu kurtuldu.Ölsün istemem ; çok yaşasın ama ekranlara çıkmasın sinirimni oynatıyo.

Onskzmrt
Binbaşı
Binbaşı
16 Mayıs 14:18 %0
gençler sakin olun.Carlos içinde aynı şeyler söyleniyordu.Bu sene şampiyonlar liginde ismini duyurdu az da olsa.Bu sabah tv de duydum haberi.Prensip anlaşmasına varmışlar.şeva doğrulamış fenerbahçe nin teklifini ancak henüz geldiği yok.
Neden olmasın?

Agresive
Yarbay
Yarbay
16 Mayıs 15:17 %0
Şşş.
http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Actuel&id=O1210934667533&date=16Mayis2008

uce
Kablo İnternet Ekibi

16 Mayıs 15:19 %0
Eğer F. Bahçe Andriy Shevchenko 'yu renklerine bağlarsa gerçekten çok büyük bir iş yapmış olur.Sonuçta bu santfor oyuncusu çok kaliteli bir oyuncu.32 yaşında olmasına rağmen en azından 2 yıl daha iş yapar.

Ancak F. Bahçe 'nin Shevchenko 'ya harcayacağı para yaklaşık 24 milyon ytl civarı olacak.Bu F. Bahçe için bu yıl ki Şampiyonlar Ligi gelirlerinin tamamını bir oyuncuya yatırmak anlamına geliyor.

SeiLeo
Oyuncu
16 Mayıs 17:44 %0
bence shev, drogba dan da kalou dan da daha etkili

\*|:^ )
More Word iS NoT Necessary.

tomcraft
Oyuncu
16 Mayıs 19:20 %0
adam haftada 130 bin paund alıo bu ne demek bilen varmı ? türkiyedekı hıc bı klub bu yukun altından kalkamaz buna fenerbahcede dahıl formasını satsalar anca 1 aylık maaşını oderler shewanın bunlar hayal olmaktan ılerı gıdemez hayal gormeyelım arkadaslar..

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
16 Mayıs 20:08 %0
alıntı:
Gönderen: tomcraft
adam haftada 130 bin paund alıo bu ne demek bilen varmı ? türkiyedekı hıc bı klub bu yukun altından kalkamaz buna fenerbahcede dahıl formasını satsalar anca 1 aylık maaşını oderler shewanın bunlar hayal olmaktan ılerı gıdemez hayal gormeyelım arkadaslar..

Haftada 130bin paund alıyor die transfer olacağı kluptede o kadar para alcak die bir kayde yoq.
130 almasında 100 alsın hıc farketmez 130ken bile fener alır o adamı yedekte bırakır : ) o azize başta olduğu sürece alır.Ne kadar kara para mafya işi varsa o adamda konusturmayın beni : )

RocK!n
Oyuncu
16 Mayıs 20:31 %0
fb ve şevadan bahsederken yıldırım ne ilgisi var orasını anlamaya çalışıyorum ..

Bir ninjanın hayatı şemsiyesine bağlıdır.
Usta SUYUTTI

uce
Kablo İnternet Ekibi

17 Mayıs 09:58 %0
alıntı:
Gönderen: tomcraft

130 bin pound yaklaşık 300.000 YTL fenerde 40 tane maç oynasa bir sezonda vergiler düşüldükten sonra yaklaşık 9 milyon ytl alır.F. Bahçe 'nin bütçesi Shevchenko 'yu almaya müsait.Ancak alındığı zaman ölü bir yatırım olacak sonuçta bu oyuncu senin külübünde emekli olacak, yani Shevchenko Dünya 'nın en iyi forvetlerinden biri olsa bile F. Bahçe 'ye kendisine yatırılan paraya oranla katkı yapacak mı, tartışılır.

ieL
fakirdik

17 Mayıs 11:40 %0
alıntı:
Gönderen: uce

130 bin pound yaklaşık 300.000 YTL fenerde 40 tane maç oynasa bir sezonda vergiler düşüldükten sonra yaklaşık 9 milyon ytl alır.F. Bahçe 'nin bütçesi Shevchenko 'yu almaya müsait.Ancak alındığı zaman ölü bir yatırım olacak sonuçta bu oyuncu senin külübünde emekli olacak, yani Shevchenko Dünya 'nın en iyi forvetlerinden biri olsa bile F. Bahçe 'ye kendisine yatırılan paraya oranla katkı yapacak mı, tartışılır.

ilk olarak kavram kargasına bi son verelim.
andriy dedigimiz adamın daha 1 yıllık kontratı var chelsea ile.chelsea ile karsılıklı sozlesme feshi olmazsa bu is olmaz zaten.chelsea de enayi deil o kadar para saymıs,verim alamamıs bi de bedava gonderecek ?
degeri her ne kadar dusmus olsa da klupten muazzam bi para alıyor.
yıllık 12.5 milyon dolar ki bu parayı bi futbolcuya veren turk klubu icinde kesinlikle diger oyuncular tarafından huzursuzluk yaratılır bknz.kezman.
haftalık para alması demek mac bası para alması demek degildir; o adam 52 hafta o parayı alır oynasa da tatil de olsa da;vergilere karısmam nasıl olsa o vergiler benim memleketime gitmiyor ama benim memleketimden cıkıyor.
bu sartlarda shvencko gelsin mi fenere? sonuna kadar.
aziz yıldırıma bole transferler yakısır,o kıt futbol bilgisiyle.scoutları yok herhalde bu takımın.
iste hendek iste deve,
ya atlarsın ya dusersin
baktın olmaz vazgecersin
zordur almak bizden kızı...

coNv.
Oyuncu
18 Mayıs 12:01 %0
Ben Ronaldinho yu alcaklar diye biliyordum.

Don't tell me what i can't do!

uce
Kablo İnternet Ekibi

18 Mayıs 13:34 %0
alıntı:
Gönderen: converse.
Ben Ronaldinho yu alcaklar diye biliyordum.
Don't tell me what i can't do!

F. Bahçe %90 ihtimal Shevchenko, Wagner Love, Kanoute isimlerinden birini kadrosuna katacaktır.

Burhanabi
Tümgeneral
Tümgeneral

33 Boys

19 Mayıs 14:44 %0
fotomac in yazdigi hicbirseye inanma....
ben bi ara ilk sayfasinda 4 sene once henry nin golden sonra kollarini acmis sekilde arkadan cekilmis fotosunu koyduklarini gordum ustune de fotomac onerdi fb henry i alior yazisini gormustum....o gunden sonra okumayi biraktim

SAKIN CTRL+W TUSUNA BASMA

quar3sma
Oyuncu
19 Mayıs 15:49 %0
alıntı:
Gönderen: uce

F. Bahçe %90 ihtimal Shevchenko, Wagner Love, Kanoute isimlerinden birini kadrosuna katacaktır.

büyüksün , ayrıl da gel.

www.dreamplayers.com/gerçeklere yaklaştığında gerçekler yalan gibi gelir insana...

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: