Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/07/08 08:14 Toplam 9 oyuncu 55 sunucu 272 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Pis hileciler!

deddo
Albay
Albay
14 Mayıs 01:22 %0
oyunda hile yapanlar türemeye basladi. punkbuster niye var anlamiyorum. simdiye kadar gozledigim ilk kisi "954RR" isimli kullanici. demosunu ilk firsatta koyacagim.

RedLiFe^5..
True False

14 Mayıs 15:08 %0
Buraya koyma demosunu ''Online desteğe''at..

alıntı:
Gönderen: deddo
oyunda hile yapanlar türemeye basladi. punkbuster niye var anlamiyorum. simdiye kadar gozledigim ilk kisi "954RR" isimli kullanici. demosunu ilk firsatta koyacagim.

Cr / Rothstein'
Oyuncu
14 Mayıs 15:15 %6
"Pis hileciler, eğ kaka, cıss, böğğ, al sana pis hileci" bıktım artık bu tür konulardan.

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
14 Mayıs 16:33 (14/05, 16:35) %2
whyle suçladığın adamı 125125125 kere izledim.ve o adamda hile yoq ! sadece iyi ses dinliyo oyunun sonuna kadar yatıyor veya ölmüyor.Elinize p90 alıp sağa sola koşustururken ne kadar ses cıkardığınız farkındamsnz?Hele iyi bir ses kartında Deadslienceta bile ses duyulabilior nerede olursan ol.
Playerları suclamakla elinize ne geciyor bilmiyorum.kac kere bunlarla karsı karsıya kaldım onuda sayamadım ama hepinizin şerefi olduğu kadar benimde o arkadaşında vardır eminim.Emin olmadıktan sora bi oyuncuya "WH" sıfatı takmayın !
En fazla yapabileceginiz demo kaydetip güya online destek'e yollaman;sonuçu beklemen.Bazen 1gün bazen 1ay açık cağrın kalabilir ama dikkat et : )

Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit

<cL>Try2CutMe

Çaresiz Lamerler

14 Mayıs 22:36 %2
Tanımadığınız etmediğiniz kişilere iftira atmayın -.-

<cL>TaMIsabeT

Çaresiz Lamerler

15 Mayıs 18:56 %0
alıntı:
Gönderen: <cL>Try2CutMe

Laan pembe ne ara oldu bu -.- Yanlışlıkla basmısımdır hemen deiştim .

hadi try hadi herkez anladı burdaki cinsel tercihlerini XD

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön