Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 18:45 Toplam 213 oyuncu 50 sunucu 958 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Call of duty 5 onaylandı

^4NymO^4
Tümgeneral
Tümgeneral
13 Mayıs 02:22 %0
Activision, 2008 mali yılı sonuçlarında, 2009 için projelerini aktarırken, Call of Duty 5 ile resmi duyuruyu da yapmış oldu. Peki oyunu hangi platformlara çıkacak?

2008 mali yılı raporlarını açıklayan Activision, yeni yıl ile ilgili planlarına da değindi. 31 Mart 2009'da sona eren 2009 mali yılı içerisinde çıkaracağını söylediği oyunlar arasında en dikkat çeken ise hiç kuşkusuz Call of Duty 5. Diğer bir deyişle, yeni Call of Duty oyununu en geç Mart 2009'da görebileceğiz.

Hangi Platformlara Çıkacak?
Yeni bir askeri senaryo ile, Call of Duty 4: Modern Warfare'deki heyecanı geri getirmeyi planladığını söyleyen Activision, oyunun çıkış platformları olarak da PC, Xbox 360, PS3, PS2, Nintendo Wii ve DS'i gösterdi. Kısacası bir yıl içinde çıkacak olan CoD 5 ile her kesimden oyuncu asker FPS'ye doyacak.

En Zor Anda Cek Pimi..
Artık Kime Niyet Kime Kısmet...:)

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
13 Mayıs 05:32 %0
2009 mart çok iyimser bi çıkış tarihi sanki ben zannetmiyorum o kadar erken olcağını.

Your hopes are my games...

<MS|MuRtY(@N>
Albay
Albay
13 Mayıs 06:52 %0
evt ya 2009 marta olmaz belki ama bir an önce çıksın artıkk

_THE BOONDOCK SAINTS__

Winston.
Oyuncu
13 Mayıs 08:16 %0
alıntı:
Gönderen: ^4NymO^4
Activision, 2008 mali yılı sonuçlarında, 2009 için projelerini aktarırken, Call of Duty 5 ile resmi duyuruyu da yapmış oldu. Peki oyunu hangi platformlara çıkacak?
2008 mali yılı raporlarını açıklayan Activision, yeni yıl ile ilgili planlarına da değindi. 31 Mart 2009'da sona eren 2009 mali yılı içerisinde çıkaracağını söylediği oyunlar arasında en dikkat çeken ise hiç kuşkusuz Call of Duty 5. Diğer bir deyişle, yeni Call of Duty oyununu en geç Mart 2009'da görebileceğiz.
Hangi Platformlara Çıkacak?
Yeni bir askeri senaryo ile, Call of Duty 4: Modern Warfare'deki heyecanı geri getirmeyi planladığını söyleyen Activision, oyunun çıkış platformları olarak da PC, Xbox 360, PS3, PS2, Nintendo Wii ve DS'i gösterdi. Kısacası bir yıl içinde çıkacak olan CoD 5 ile her kesimden oyuncu asker FPS'ye doyacak.
En Zor Anda Cek Pimi..
Artık Kime Niyet Kime Kısmet...

bunun kaynağını öğrenebilirmiyim???

Cr / Rothstein'
Oyuncu
13 Mayıs 09:49 %0
Yalan haber. Günde en az 50 tane görüyorum bu tip haberler, biri doğruysa diğer 49'u yanlış. Yanlış anlaşılmasın NymO uydurdu demiyorum

_aly_
Tümgeneral
Tümgeneral
13 Mayıs 10:51 %0
Yaw çıkış tarihinden bizene çıkınca haberimiz olur gider alırız yada indiririz.Çıkış tarihini bilince hayatımızı ona göremi adapte etcez.Çıksın hele bide.
NYMO saol kanka bilgi için.dogru veya değil boşver

xby21x
Oyuncu
13 Mayıs 11:19 %0
bekliyoruz keşke hitleride oyuna katlasar ne güzel olurdu veya alman askeri olabililsek

<MS|MuRtY(@N>
Albay
Albay
13 Mayıs 13:39 %0
alıntı:
Gönderen: sapikcenin
bekliyoruz keşke hitleride oyuna katlasar ne güzel olurdu veya alman askeri olabililsek

hitlermi? vala onu katarlarsa adamı cehennemden çıkarıp koyarlar oyuna yani 10 kill streak falan olursa oyunda 10 kill streakda çaarırsın artık onu LoL

_THE BOONDOCK SAINTS__

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
13 Mayıs 15:26 (13/05, 15:28) %0
mart 09 erken gibi duruo gerçekten.korsanı cıkacakta biz yükliyecez de.Çıksa bile 2-3 ay yayılması serverların açılması sürer.Yani 2010dan once server bulupta cod5 oynamak hayal : ) gerçi single player da güzel ama cod4teki gibi kısaysa bizim gibi millete en fazla 1 hafta yeter o oyun süreklilik yoq.Online hayatı olmayan oyunlar uçup gitmeye mahkumdur.Crysis 'n uçup gideceği gibi.

Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
13 Mayıs 19:01 %0
crysis in online hayatı war ama türkiye de pek yok

Your hopes are my games...

10*** ZiFiR
Tuğgeneral
Tuğgeneral

IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

13 Mayıs 19:44 %0
ya hacı sen nettin yauuu??!! :DD

pc daha bunu zor oynatıyo. cod5 te çıksa ben kafayı oynatıcam. nese hayırlısı. o zamana kadar hangi ram yana hangi işlemci kala. aha buda nokta . :D

AmbushSniperCover Delta-1

Denas
Orgeneral
Orgeneral
13 Mayıs 20:10 %0
Haber doğru bir yanda ama Cod 5 modern warfare yapmıcak . Cod 3 'ü yapanlar sanırım trying ismi yanlış olabilir . Pek umutlu olmadım Cod 5 den .

The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas

AnTi Terror.tr
Oyuncu
13 Mayıs 21:01 (13/05, 21:03) %0
Bis ps2 satıp ekran kartı almaya ugrasıyorus ps2 eskidi diye. adamlar ps2 call of duty 5 cıkarıyolar..Acaba pc yi satıp ps2 ye hard disk mi alsam:S .. .. . .. . Düşünsenize COD 28 felan : D

I love }A.C Chievo VERONA{

Denas
Orgeneral
Orgeneral
13 Mayıs 21:05 %0
alıntı:
Gönderen: AnR|AnTi Terror
Bis ps2 satıp ekran kartı almaya ugrasıyorus ps2 eskidi diye. adamlar ps2 call of duty 5 cıkarıyolar..Acaba pc yi satıp ps2 ye hard disk mi alsam:S .. .. . .. . Düşünsenize COD 28 felan : D
I love }A.C Chievo VERONA{

Ps 2 mi ? Hayır pc versiyonu olarak çıkacak .

The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas

AnTi Terror.tr
Oyuncu
13 Mayıs 21:09 %0
''Activision, oyunun çıkış platformları olarak da PC, Xbox 360, PS3, PS2, Nintendo Wii ve DS'i gösterdi.''
Ben buraya göre konustum anladıysan..

Oh baby cant you see I neeD you Come With me. .. .. ..

mojito ?!
Oyuncu
13 Mayıs 21:31 (13/05, 21:36) %0
bende ps2m den kurtulmayi dusunuyorum su ufak siyahlardan var kumanda konsol hersey var bi sürü
100 150 ye gitse züper olur
ekran kartini normal alirim üstüne ps2 yi satar biraz daha ekler sli yaparım

^4NymO^4
Tümgeneral
Tümgeneral
14 Mayıs 01:15 %0
alıntı:
Gönderen: BlueLife

bunun kaynağını öğrenebilirmiyim???

Kaynak: www.shiftdelete.net

/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

16 Mayıs 13:46 %0
cal of duty . yı taa ilk modolof olarak piyasaya sürüldüğün den beri oynarım. hatta cod.4 cıktıgı gun oyunu bitirdim. cod.3 ingilizce yama sorunları nedeniyle zaten .cenabet oldu gitti. osnd.yse cod 2 üstüne tanımamakla beraber. bu işin sonu nerde bitcek söyleyeyim uzayda bitcek. ilk cıktıgında cod2 de . kesilcekti lakin yogun ilgiden dolayı başarısız bir rus versiyonu cod3 ve oldukca başarılı ama neşeli olmayan cod.4 cıkmıştır lakin .hepsi dünyamızda olan savaş versiyonaları asıl uzay var sırada bilginize. sunulur .

/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

16 Mayıs 13:49 %0
bu battel galitica ya döncegi kesin . ama bu işin babası olan star carft kadar nekadar evrensel olcak bilinmez.. yada bütün cod .. versiyonları icinde ki o enfes cod 2 atmosferi yakalana bilir oda bilinmez bilinenn .. bir şey varsa . cod 2 iki kadar evrensel asla olamıycak bundan sonraki cod versiyonları zaten olamıyorda

punisher9080
Oyuncu
23 Mayıs 22:26 %0
inşallah bir an önce gelir

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: