Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 19:23 Toplam 241 oyuncu 50 sunucu 1147 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Sigaraya paydos

ieL
fakirdik

04 Ekim 23:08 %0
alıntı:
Gönderen: Comanchero.

yok bıraktığımdan beri sürekli aklımdaydı , gittim dün paket aldım.
massacrecim tez zamanda göçmüyorum buralardan merak etme , ensendeyim...
Time stops the sky turns dark
Never again shall you feel godlike

nasıl basladın ?
ilk tecrubelerin?
arkadaslar insanın kuyusunu mu kazıyor yoksa sen de ozenti miydin ?
kucuk bi soylesi yapalım seni ibret alacak insanlar icin .

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
04 Ekim 23:23 %0
alıntı:
Gönderen: ieL

nasıl basladın ?
ilk tecrubelerin?
arkadaslar insanın kuyusunu mu kazıyor yoksa sen de ozenti miydin ?
kucuk bi soylesi yapalım seni ibret alacak insanlar icin .

arkadaşların tabiki etkisi var ama direk suçu onlarada atmamak gerekiyor , iradene hakim olamıyorsan arkadaşlar sadece bir tetikleme aracı oluyor ilk sigaraya sanırsam 2003-2004 yıllarından birinde yazın başlamıştım.yazlık ortamı kızlar falan işte herkes pofur pofur sigara içiyor bir tek ben içmiyordum , arkadaşların gazıyla bir tane bir tane derken bi baktım paket alıyorum 2-3 günde bir sonra annemin kulagına gitti çok üzüldü annem bende dayanamadım bir daha sürmedim ağzıma sigara.bir buçuk ay falan içmiştim herhalde uzun bir süre olmadığı için hiç bir sıkıntı çekmedim.ama sonraki yıllarda 3 ayda 1 , 5 ayda 1 falan sigara içiyordum o da bazen alkolün yanında.sigarayla asıl kaynaşma olayım sanırsam 2007 sonunda oldu.üniversiteden bir arkadaşım var çok havalı acayip süper bir kız ayrıca komşum oluyor kendisi neyse sürekli beraber olduğumuz için sürekli onun sigara içmesi sanki benide tetikledi ^^ yılbaşına doğru arada bir djarum black almaya başladım bu vesileyle ( hani bağımlılık yapmaz hem hoş bir kokusu var tipide etkileyici falan diye ) ama ne biliim ben sonraları djarummmm djarummm diye ağlayacağımı derken izmitte djarum bulma sıkıntısı yaşamaya başladım ancak haftasonları istanbula gelince bulabiliyordum ( satışı yasak bu sigaraların niyeyse bilmiyorum ) haftaiçleride pakedim bitince ondan bundan sigara otlanmaya başladım derken düzenli sigara içme moduna geçtim bir 6-7 ay kullandıktan sonra sanırsam temmuzun ortasında bıraktım sigara içmeyi.nasıl bıraktığımı bende anlayamadım , o sıralarda arkadaşımın evi boştu 2 haftalığına düzenli olarak her gün alem yapıyorduk,yine böyle günlerden birinde uyandım o gün canım sigara içmek istemedi ertesi gün ertesi gün derken bi baktım sigara içmiyorum hiç canımda istemiyor şimdi niye başladın derseniz bende bilmiyorum , bu aralar bunalımdayım galiba canım çok sıkkın nedense sigarayla vakit geçirmek istiyorum.daha varsa bir şeyler sorabilirsiniz

Time stops the sky turns dark
Never again shall you feel godlike
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

^3Emr.
Orgeneral

Orgeneral
04 Ekim 23:39 %0
mümkün.

alıntı:
Gönderen: Arbuzik

bot olum o oynasana botu

erkin58
Oyuncu
05 Ekim 00:13 %0
sigaranın içindeki zararlı bileşenlerin etkileri yıllar sonra farkediliyor.

M4Rilyn
fakirdik

05 Ekim 02:24 %0
hayvan gibi içiyorum..topic i açtıktan sonra 1 ay dayanabildim şu an 77.5 kg oldum..sigara içmeden önce 69 kg dım

kurz
Oyuncu
05 Ekim 03:10 %0
benim bırakmaya çalışan çok arkadaşım oldu, 1 kişi dışında hepsi bir süreliğine bırakabildiler. bırakamayanlar birkaç bırakma denemesinden sonra tamamen saldılar kendilerini, bırakanda nargileye başladı. onu her gün kadıköy'de nargile dünyasında görebilirsiniz...

sigaradan kurtuluş zor, başlamayın.

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

Rahatsız Pesimistler Grubu

05 Ekim 22:02 (05/10, 22:03) %0
Ben sigarayı bırakalı 7 ay oluyo.İstediğim içinde zorlanmıyorum bırakmayı.Kendinizi kandırmayı bırakın ve 1 kez olsun doğru bir karar alın.Ama arada nargile içiyorum napıyım

^4|PnS|^3tankER
Orgeneral

Orgeneral

AbLe

06 Ekim 02:04 %0
o kadar yazıyı boşunamı yazdık sana be iradesiz adam seni

tam yerin de başlamışsın sen de 1 aydan sonra aramazsın zaten ama senin beynin bırakmamış ki

nargile daha zararlı bir de nargileye başlayan beyler aloooopşşttt.

.
alıntı:
Gönderen: M4Rilyn
hayvan gibi içiyorum..topic i açtıktan sonra 1 ay dayanabildim şu an 77.5 kg oldum..sigara içmeden önce 69 kg dım

<<<NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE>>> M.K.ATATÜRK

M4Rilyn
fakirdik

06 Ekim 02:43 %0
ya ben bir ay sonra hiç canım cekmeyecek sanıodum ama hala aklıma geliodu sigara nadir de olsa..resmen hayal kırıklıına uğradım o yüzden tekrar başladım..

alıntı:
Gönderen: ^^00|PnS|tankER
o kadar yazıyı boşunamı yazdık sana be iradesiz adam seni
tam yerin de başlamışsın sen de 1 aydan sonra aramazsın zaten ama senin beynin bırakmamış ki
nargile daha zararlı bir de nargileye başlayan beyler aloooopşşttt.
.
<<<NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE>>> M.K.ATATÜRK

HWGordon
Oyuncu
14 Ekim 00:44 %0
alıntı:
Gönderen: Arbuzik

ne fakiri dostum alayı burjuva bunların geçen resmini koymuş biri hd lcd monitörü vardı

monitörümün yaşı benden büyük yaw gözmiken markasıda

erkin58
Oyuncu
14 Ekim 01:21 %0
ancak iradesi sağlam kişiler sigarayı bırakabilir.

Türkiş
THE PRESTIGE

14 Ekim 01:32 %0
alıntı:
Gönderen: erkin58
ancak iradesi sağlam kişiler sigarayı bırakabilir.

Sivas'tan böyle adamların çıkacağını pek tahmin etmezdim

Sayfa: « 1 2 3 4 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: